marboru Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Krótki klip... ...po prostu WOW! Co za Goście, co za jazda i styl?! Muza, całokształt? Ma to coś z romantyzmu... Przynajmniej dla mnie! Podobna jazda była na forum nie raz...ale Gościa w kraciastej koszuli mógłbym oglądać godzinami 😮 @marionen, @Mitek wiem, że lubicie taki klimat 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Cześć Moseley to legenda jazdy po muldach! A wąsaty stylizowany jest na początki freestylu jak nic. Styl jazdy... Super. Pozdrowienia serdeczne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx74 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Cudne. Dziękuję za podrzucenie. M. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Ostatnio jeździłem taki teren pod krzesłem w Ramzovej. Lubię taką zabawę. Oczywiście na znacznie niższym poziomie, ale chyba i tak najlepszym spośród tam jeżdżących w tym dniu 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 21 minut temu, marboru napisał: Krótki klip... ...po prostu WOW! Co za Goście, co za jazda i styl?! Muza, całokształt? Ma to coś z romantyzmu... Przynajmniej dla mnie! Podobna jazda była na forum nie raz...ale Gościa w kraciastej koszuli mógłbym oglądać godzinami 😮 @marionen, @Mitek wiem, że lubicie taki klimat Też uwielbiam typa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewangelizator Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 ten wąsacz to Marcus Caston, 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artix Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Juz bylo ale mozna meczyc bez konca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 11, 2019 Author Report Share Posted February 11, 2019 20 minut temu, ewangelizator napisał: ten wąsacz to Marcus Caston... Dzięki za przypomnienie! Przecież trafiłem już na "Typa" kiedyś i ten filmik... 9 minut temu, artix napisał: Juz bylo ale mozna meczyc bez konca Dokładnie w tym wątku, to wstawiłem: Artur - czujny jak zawsze 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toppaner Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Przecież to jest najwyższych lotów czystej krwi śmig tak przez nie których nie doceniany. Jakieś rok temu była tu ostra "ścinka" na temat wyższości karwingu nad śmigiem i odwrotnie. A gościu po prostu nie ma kolan ,tylko jakieś siłowniki hydrauliczne - fenomen. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 9 godzin temu, toppaner napisał: .......... Jakieś rok temu była tu ostra "ścinka" na temat wyższości karwingu nad śmigiem i odwrotnie. ........... Cześć Samo stawianie takiego problemu świadczy o absolutnym braku wiedzy o narciarstwie. Pozdrowienia 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toppaner Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Samo stawianie takiego problemu świadczy o absolutnym braku wiedzy o narciarstwie. Pozdrowienia Nie będę odpowiadał na .....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 1 minutę temu, toppaner napisał: Nie będę odpowiadał na .....? Cześć Nie musisz odpowiadać. Przecież nie Ty ten problem podniosłeś tylko jakiś kosmita. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toppaner Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 (edited) 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie musisz odpowiadać. Przecież nie Ty ten problem podniosłeś tylko jakiś kosmita. Pozdrowienia Oczywiście masz rację,bo skoro taki autorytet jak Ty tak twierdzi to musi tak być. Pozdrawiam i kończę tą bzdurną zaczepkę. Powodzenia i do zobaczenia mam nadzieję gdzieś na stoku. Edited February 12, 2019 by toppaner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 (edited) 5 minut temu, toppaner napisał: Oczywiście masz rację,bo skoro taki autorytet ja Ty tak twierdzi to musi tak być. Pozdrawiam i kończę tą bzdurną zaczepkę. Powodzenia i do zobaczenia mam nadzieję gdzieś na stoku. Cześć Chłopie jaką zaczepkę??? To nie jest moje twierdzenie tylko oczywistość. Na stoku zawsze z przyjemnością a i poza nim chętnie Zerknij na filmik: https://www.facebook...56109868986950/ Pozdrowienia Edited February 12, 2019 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 Wracając do tematu filmiku. Może jestem dziwny, ale ja uwielbiam taka wiosenną jazdę. Zwłaszcza taką późnowiosenną, kiedy pozostają jedynie czapki śniegu. Do dziś wspominam jedną majówkę na Kasprowym, kiedy trasy nie ratrakowali dobry tydzień, a warunki były podane jako "płaty śniegu"... Dla mnie to był jeden z najpiękniejszych dni na nartach! Podobnie bywało na Plisku w drugiej połowie kwietnia, ale nowy właściciel tego już nie kontynuuje. Zawsze pozostają skitoury, choćby na Chopoku... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 12, 2019 Author Report Share Posted February 12, 2019 (edited) 20 godzin temu, Mitek napisał: Moseley to legenda jazdy po muldach! Proszę - krótki klip z Moseleyem 20 godzin temu, mifilim napisał: Też uwielbiam typa Proszę Michale, poniżej kolejny klip dla Ciebie 20 godzin temu, artix napisał: Juz bylo ale mozna meczyc bez konca Specjalnie dla Ciebie, trochę "Twoich" klimatów... @johnny_narciarz ten niżej - dla Ciebie, takie narty uwielbiasz Taki klimat lubię ja @Mitek for you A tak naprawdę zachęcam do obejrzenia całości przez wszystkich! Kupę doskonałego narciarstwa i klimatu - Gość jest Kosmitą!!! Edited February 12, 2019 by marboru 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Nikt Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 Islandia wymiata 🤗 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kptdenaturat Posted February 13, 2019 Report Share Posted February 13, 2019 Dnia 11.02.2019 o 21:44, marboru napisał: Krótki klip... ...po prostu WOW! Co za Goście, co za jazda i styl?! Muza, całokształt? Ma to coś z romantyzmu... Przynajmniej dla mnie! Podobna jazda była na forum nie raz...ale Gościa w kraciastej koszuli mógłbym oglądać godzinami 😮 @marionen, @Mitek wiem, że lubicie taki klimat Witam, z podziwem patrzę na młodych ludzi którzy tak dobrze potrafią się bawić. Nartowanie w ich wykonaniu to naprawdę pokaz dobrej szkoły. Z pozdrowieniami: wariat jazdy Telemarkiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 15, 2019 Author Report Share Posted February 15, 2019 Dnia 12.02.2019 o 18:58, Sławek Nikt napisał: Islandia wymiata 🤗 Ten klip mi również przypadł najbardziej do gustu Znalazłem jeszcze jeden krótki filmik Tym razem z nartami "ołówkami". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kptdenaturat Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 Dnia 15.02.2019 o 20:18, marboru napisał: Ten klip mi również przypadł najbardziej do gustu Znalazłem jeszcze jeden krótki filmik Tym razem z nartami "ołówkami". Witam po powrocie z nartowania. Faktycznie, radość z jazdy na na każdym sprzęcie byle wygiętym z przodu to kwintesencja tego czego wszyscy ( mam taka nadzieję ) nartujący poszukują. W zeszłym sezonie oddałem do gruntownego serwisu "ołówki" Voelkl P10. Czasem do nich wracam i wierzcie mi, kawał frajdy tak kolanko w kolanko i super szybki śmig...niemodne, nie na topie ale radość ogromna. Uważam, że różnice między ludźmi czynią nas ciekawymi, różnorodność korzystania z możliwości sprzętowych-technologicznych, techniką nartowania, sposobem pojmowania GÓR. Z pozdrowieniami: wariat jazdy Telemarkiem. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 24 minuty temu, kptdenaturat napisał: Witam po powrocie z nartowania. Faktycznie, radość z jazdy na na każdym sprzęcie byle wygiętym z przodu to kwintesencja tego czego wszyscy ( mam taka nadzieję ) nartujący poszukują. W zeszłym sezonie oddałem do gruntownego serwisu "ołówki" Voelkl P10. Czasem do nich wracam i wierzcie mi, kawał frajdy tak kolanko w kolanko i super szybki śmig...niemodne, nie na topie ale radość ogromna. Uważam, że różnice między ludźmi czynią nas ciekawymi, różnorodność korzystania z możliwości sprzętowych-technologicznych, techniką nartowania, sposobem pojmowania GÓR. Z pozdrowieniami: wariat jazdy Telemarkiem. Cześć Kiedyś robiliśmy takie zabawy: Na stoku przysypanym świeżakiem (jakieś 15 cm) zjeżdżaliśmy na różnych nartach SL, GS, Stary Atomic 200cm itd. Przy odpowiednio dobranej technice przejazdu - spokojny skręt po łuku lub śmig - nikt z dołu nie mógł poznać na czym jedzie demonstrator. Super zabawa. Kolanko w kolanko - to było wynaturzenia prawidłowej techniki zawsze. Lepiej o tym nie wspominać. Pozdrowienia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek321 Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 39 minut temu, Mitek napisał: nikt z dołu nie mógł poznać na czym jedzie demonstrator. Geniusz narciarstwa Ingemar Stenmark z ołówka "robił" nartę carvingową. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 (edited) Się Ted przewija Edited February 26, 2019 by marboru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artix Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 (edited) @marboru i po co Ci te GSy ? 😁 Edited February 26, 2019 by artix 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 5 minut temu, artix napisał: @marboru i po co Ci te GSy ? 😁 Artur napiszę w tajemnicy... ...czerwone narty są podobno jednak szybsze niż niebieskie. W sklepie brałem pierwsze lepsze czerwone, trafiły się GSy 😮 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts