Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska - warunki narciarskie 22/23

Rybba7

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, pawelb91 napisał:

Może zbyt mało wejściówek się sprzedało na testy dla cywili (odstraszyła cena? - 500zl za 2h) i nie opłaca się otwierać w weekend? Jeszcze przedwczoraj "warunki super" na filmikach...  🙃

Grafikę też widać szybko poprawiają, choć pytanie co tam jeszcze niby dziś się dzieje. 

image.jpeg.949706275aebc2bd2868357bb50e5803.jpeg

• Like 1

4 godziny temu, grimson napisał:

CG zapowiada ze kręci do 10.04:

...zbliżają się święta wielkanocne, a #naCzarnej ....  .....w Wielkanoc .... organizowanych przez Zajączka.

08.04.2022 

Wielkanocna rozgrzewka!
12:30 – 14:30
Chicken Dance, Zajączkowe....

09.04.2022 

W poszukiwaniu Wielkanocnego Zająca!
12:30 – 14:30
Gra terenowa z poszukiwaniem jajek i słodyczy od Zajączka, możliwość zrobienia sobie zdjęcia z zającem.

10.04.2022 

Co, lub kto to jest ten "Zajączek" którego nazwę piszesz z wielkiej litery? Już pies z tymi zblizajacymi się świętami katolickimi, klawiatura nie przyjmuje Ci wielkich liter? Mogę zrozumieć. Nie mniej jednak bardzo interesuje mnie postać tego Zajączka. To jakiś nowy bożek na dzisiejsze czasy? Kto i po co go wymyslił? Co on reprezentuje?

• Haha 2

12 minut temu, Bumer napisał:

Co, lub kto to jest ten "Zajączek" którego nazwę piszesz z wielkiej litery? Już pies z tymi zblizajacymi się świętami katolickimi, klawiatura nie przyjmuje Ci wielkich liter? Mogę zrozumieć. Nie mniej jednak bardzo interesuje mnie postać tego Zajączka. To jakiś nowy bożek na dzisiejsze czasy? Kto i po co go wymyslił? Co on reprezentuje?

Copy-paste ze strony CG.

• Haha 1

1 godzinę temu, MarioJ napisał:

W pierwszych dniach testów warunki były bardzo dobre.

A później jakie były warunki ? Śledziłeś temperatury na stoku ?

W pierwszym dniu przez godzinę warunki były ok ale później było tak miękko że nie było mowy o jakichkolwiek rzetelnych testach nart Sl czy Gs innych zresztą też wg mnie. Wczoraj jeszcze dzieci testowały to jeździły po ziemi.

Także testy niewypał kompletny ale niektórzy i tak twierdzą że warunki były wspaniałe a testy najlepsze na świecie 

• Thanks 3

Godzinę temu, Mercedes420 napisał:

W pierwszym dniu przez godzinę warunki były ok ale później było tak miękko że nie było mowy o jakichkolwiek rzetelnych testach nart Sl czy Gs innych zresztą też wg mnie. Wczoraj jeszcze dzieci testowały to jeździły po ziemi.

Także testy niewypał kompletny ale niektórzy i tak twierdzą że warunki były wspaniałe a testy najlepsze na świecie 

Impreza organizowana w Polsce, po 20 marca, na wysokości 600-800 mnpm. Co mogło pójść nie tak?

• Thanks 1
  • Haha 5

6 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał:

Rzeczywiście, jest nas pięciu, nie teraz już czterech głupków. (Jeden nie wytrzymał)

IMG_20230325_083833.thumb.jpg.a37f10e7ed2737025a6c564c88f00c55.jpg

Czy nie jest Ci żal nart? Przecież jazda w takich warunkach spowoduje, że naprawa ślizgu będzie droższa niż karnet sezonowy na ten stok! Kupując karnet na taką trasę utwierdzasz szefostwo tej stacji, że warto łapać naiwniaków (bez obrazy) na 99zł za pasek śniegu 😞

Edytowane przez Redster
  • Like 2

43 minuty temu, tomi33 napisał:

Znikoma.

Myśle ze nie taka zła. Stawiam sporo ze taka Maryna więcej o narcie powie niż większość z nas, nawet jak my w warunkach super, a ona słabych. Glinka mogła być nieco zagubiona. Z rana pewno tragedii nie było. Wtedy poszły GS i SL. A jak już o Zakopiance mowa… tako się góry i narty ongiś testowalo…

D40E93C5-E677-4E5E-93C9-E96768BE6E16.jpeg

54B5A97F-028A-4C0F-9040-793D76992A4D.jpeg

Edytowane przez sstar
  • Like 4

2 godziny temu, Mercedes420 napisał:

Skąd to wiesz ? 

• Like 1

3 godziny temu, sstar napisał:

Stawiam sporo ze taka Maryna więcej o narcie powie niż większość z nas, nawet jak my w warunkach super, a ona słabych.

Ale większość z Nas to nie  Maryna...... , była jeszcze taka w Janosiku ale ona chyba nie jeżdziła:)

42 minuty temu, Mercedes420 napisał:

A stąd że tam byłem w pierwszy i drugi dzień testów i sobie jeździłem normalnie po tej trasie która była zamknięta na testy

Byłeś testerem? Organizatorem? Czy po prostu jeździłeś na trasach, na których nie powinieneś?

• Like 1
  • Haha 2