Narciarz ze Śląska Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 4 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: coś tu nie pasuje Niech pierwszy rzuci kamieniem, komu nie zdarzyło się zapomnieć galot narciarskich i jeździć w dżinsach! 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec rzut 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Siglanów! To jest ŚLĄSK! Mylisz się kolego.... Widać żeź je werbus😅 Jo je tu stela- to je Śląsk Cieszyński 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec Czarna Góra. Dzisiaj zwiedziłem trasę C, podchodzenie i trasę D, zjazd. W najbliższy, kończący sezon weekend, Kolej Żmija nie będzie kręcić. Działać będzie Lux, trasa A i B, eFka. Pozdrawiam. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2 godziny temu, marcinn napisał: Mylisz się kolego.... Widać żeź je werbus😅 Jo je tu stela- to je Śląsk Cieszyński Dyć, ale to dalyj Śląsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Czarna Góra teraz, na otwarcie 0C (odczuwalna -7), góra w mgle, warunki bardzo dobre, frekwencja znikoma 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec niezły magazyn śniegu zrobili 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 20 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra teraz, na otwarcie 0C (odczuwalna -7), góra w mgle, warunki bardzo dobre, frekwencja znikoma jak warun? mocno twardo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 7 godzin temu, grimson napisał: jak warun? mocno twardo? Bardzo dobre, w nocy ładnie zmroziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec @ZdolnyŚlązak Musieliśmy się dziś mijać od czasu do czasu. Od rana sporo mgly, ale z czasen się przejaśniało, warun na B i eFce bardzo dobry, trasę A, wolałem sobie odpuścić. Oblodzona trasa A Trasa B Koniec treningu na eFce. Góra trasy B, już bez mgły. Serdecznie pozdrawiam i do jutra. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 15 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Bardzo dobre, w nocy ładnie zmroziło. Jesteś jutro na CG? Ja wbijam z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 31 minut temu, grimson napisał: Jesteś jutro na CG? Ja wbijam z samego rana. W niedziele chyba, na zakończenie sezonu w CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Jutro startuje Goryczkowa 😉 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Szczyrk- Wisła❄️ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Warun sezonu... Hala Skrzyczeńska 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Dzień dobry, Czarna Gora 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Wisła z kamer (atak zimy). Czynne tylko Siglany i Soszów: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 29 minut temu, Michas222k napisał: Dzień dobry, Czarna Gora Kosmicznie wygląda ta czarna trasa na Czarnej = warstwa lodu pod śniegiem. I nie ma tam tego śniegu, co w Wiśle (20-30 cm świeżego). Jak się po tym jeździ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Godzinę temu, christof napisał: Warun sezonu... Hala Skrzyczeńska Chyba to stacja przeoczyła, podobnie jak warun sezonu pod koniec listopada. Ale nie dziwię się, stacja działa dla $$$, a nie dla kilku wariatów jeżdżących PRZED i PO sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Zapytam bywalców: - Jak wyciągi nie jeżdżą, to ten parking dalej płatny 30 zeta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Darmowy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Karpacz Ski Arena będzie działał w Wielkanoc 3-6 kwietnia Sprawdźcie nowy harmonogram pracy Karpacz Ski Arena! ❄️ 📅 NAJBLIŻSZY WEEKEND (27–29 marca): 👉 Rusza kolej linowa Zbyszek oraz wyciągi Liczykrupa i Euro. 👉 Wyciągi narciarskie pracują do niedzieli włącznie. 📅 30 marca - 2 kwietnia: czynna jest wyłącznie kolej linowa Zbyszek. 📅 WIELKANOC NA STOKU (3–6 kwietnia): 👉 Zapraszamy na świąteczne szaleństwo! Czynne będą: kolej Zbyszek oraz wyciągi Liczykrupa, Euro i Jan. Warunki na nartostradach są doskonałe, więc to idealny moment na ostatnie szusy w tym sezonie! 🎿 ⚠️ WAŻNE INFO: Od 7 kwietnia do końca miesiąca kolej Zbyszek będzie nieczynna ze względu na zaplanowaną przerwę konserwacyjną. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 6 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Kosmicznie wygląda ta czarna trasa na Czarnej = warstwa lodu pod śniegiem. I nie ma tam tego śniegu, co w Wiśle (20-30 cm świeżego). Jak się po tym jeździ??? Nie wiem, nie sprawdzałem. Trasa oficjalnie zamknięta. Warunki dziś bdb na jedynej czerwonej otwartej trasie, aż szkoda było czasu na robienie zdjęć 🤪. Przez pierwszą godzinę pustki w ośrodku. Dzięki @grimson i @RTS za wspólną jazdę oraz @grimson za podwózkę do Czarnej. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Na Słotwiny w Krynicy miałem wyskoczyć z @marekbtltydzień temu. Niestety zdrowie odmówiło posłuszeństwa, przez co musiałem zdezerterować. Wygrany vocher 4-godzinny w retro zawodach nie mógł się jednak zmarnować. Tak więc 23:32 odjazd pociągu z Warszawy, by o 8:42 dotrzeć do Krynicy. Szybki marsz na przystanek i bezpłatnym autobusem dojechałem prawie pod stok. Od razu widać, że spadło trochę mokrego śniegu. Widoczność tak sobie, frekwencja również. Pracownik wypożyczalni stwierdził, że wczoraj nie przyjechał ani jeden narciarz. Na początku warunki fantastyczne. Miękko, ale równo. Na zamkniętej trasie 3 i 2a można było pośmigać na nietkniętym śniegu. Niestety z biegiem czasu robił się coraz bardziej tępy, przez co jazda poza trasą była bardzo męcząca i czasem niemożliwa. Na trasie jednak ostro wcinałem się w śnieg. Raz trochę za mocno, co skończyło się koziołkowaniem. Tuż po skończonej jeździe zaczął padać deszcz. Ogólnie było zimno. Ok. 1 stopnia, wiatr i wilgoć. Mimo tego jazda była fantastyczna, dało się dobrze pobawić 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Godzinę temu, leitner napisał: Na Słotwiny w Krynicy miałem wyskoczyć z @marekbtltydzień temu. Niestety zdrowie odmówiło posłuszeństwa, przez co musiałem zdezerterować. Wygrany vocher 4-godzinny w retro zawodach nie mógł się jednak zmarnować. Tak więc 23:32 odjazd pociągu z Warszawy, by o 8:42 dotrzeć do Krynicy. Szybki marsz na przystanek i bezpłatnym autobusem dojechałem prawie pod stok. Od razu widać, że spadło trochę mokrego śniegu. Widoczność tak sobie, frekwencja również. Pracownik wypożyczalni stwierdził, że wczoraj nie przyjechał ani jeden narciarz. Na początku warunki fantastyczne. Miękko, ale równo. Na zamkniętej trasie 3 i 2a można było pośmigać na nietkniętym śniegu. Niestety z biegiem czasu robił się coraz bardziej tępy, przez co jazda poza trasą była bardzo męcząca i czasem niemożliwa. Na trasie jednak ostro wcinałem się w śnieg. Raz trochę za mocno, co skończyło się koziołkowaniem. Tuż po skończonej jeździe zaczął padać deszcz. Ogólnie było zimno. Ok. 1 stopnia, wiatr i wilgoć. Mimo tego jazda była fantastyczna, dało się dobrze pobawić O ujuuuu zloty..... 9 godzin na trasie 400 km... Gratulacje zawzięcia, w życiu bym nie wsiadł do tego pociągu.... Z ciekawości ole on kosztuje ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi