ravick97 Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 1 godzinę temu, marekbtl napisał: to w przyszłym tygodniu te Ruhacze w końcu będą, ta niedziela Słotwiny z @leitner, a przed świętami Ischgl. Więcęj w tym miesiącu nie uciągnie😀. Na szczęście jest jeszcze kwiecień😉. pozdro U mnie jutrzejszy plan na Rohace zaczyna się urzeczywistniać, a Ty mi tu Białką mieszasz. ech te wiosenne dylematy😎 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 20 minut temu, ravick97 napisał: U mnie jutrzejszy plan na Rohace zaczyna się urzeczywistniać, a Ty mi tu Białką mieszasz. ech te wiosenne dylematy😎 Ja jutro odpadam, dzisiaj tylko mogłem i pojechałem. Chciałem bardzo Rohace, ale się nie udało. O 16.00 musiałem być w domu. pozdro ps. W Białce pustki, ale miękko od rana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec Godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Te bilety w kasie za 110 to tylko w tygodniu, czy w weekendy też? W cenniku mają zdaje się 140. Na stronie jest info o cenach, nie wiem ile w weekend, ale online jest drożej. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 10 godzin temu, marekbtl napisał: Na stronie jest info o cenach, nie wiem ile w weekend, ale online jest drożej. pozdro Powinno być w weekend tak samo 110 i 140. Ale na dole jest wzmianka: **- UWAGA: Ceny karnetów promocyjnych mogą ulec zmianie. https://www.bialkatatrzanska.pl/aktualnosci/zmiana-godzin-otwarcia-osrodka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Dzień dobry Istebna☀️😎 Lekki mrozik Twardo i szybko dla gigantki 💪 Narciarzy całe 15 sztuk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Dzień dobry Skrzyczne 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Choliwka... zamknęli mi te Spytkowice. Ktoś na Nowej Osadzie jutro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec Wisla- Nowa Osada Miało nie być słoneczka ale jednak jest. Wiosenne nartowania ☀️ 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec Pozdrawiamy z @Góral spod Skrzycznego 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec (edytowane) 51 minut temu, marcinn napisał: Wisla- Nowa Osada Miało nie być słoneczka ale jednak jest. Wiosenne nartowania ☀️ Halo. Gdzieś jest? Pomarańczowe spodnie i kask w podobnym kolorze to ja. Edytowane 21 Marzec przez mysiauek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec PKL Jaworzyna Czyżby koniec... JESZCZE NIE!!! ❤️ Ten weekend zapowiada się wspaniale. Od poniedziałku do Waszej dyspozycji pozostają trasy 1, 3 oraz 7. ⛷️🏂 Zbierajcie więc ekipę i na Jaworzynę! Sezon nadal trwa, a w kasach fajne promki na Was czekają! Więcej o promkach 👉 https://jaworzynakrynicka.pl/aktualnosci/ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec Skrzyczne z @Góral spod Skrzycznego Super jazda i rozmowy, niestety warunki takie sobie, bo mgła i 2 cm świeżego tępego śniegu. Na koniec zjazd do mostku w kanionie 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec Godzinę temu, surfing napisał: Skrzyczne z @Góral spod Skrzycznego Super jazda i rozmowy, niestety warunki takie sobie, bo mgła i 2 cm świeżego tępego śniegu. Na koniec zjazd do mostku w kanionie Pojechałeś i na ostatni zjazd wyszło słońce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Nowa Osada dziś kończy (choć jest cień szansy na otwarcie w weekend) . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Jeździmy, Nikoś, jeździmy!!! Warunki do 10 rewelacyjne, nocny mróz zrobił swoje, 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Nie wiem czy to wymyślił, czy ktoś na to zezwala czy to samowola ale zderzyłbym się z pierwszymi turystami, którzy nagminnie wyłażą z tej dziury i lezą w poprzek trasy, sytuacja zadziwiająca 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Guten tag 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Dzień doberek już po ⛷ Teraz kawka i do domku Fajnie było ale się zakończyło na N.O 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec Jaworzyna krynicka dogorywa. Miękko od samego rana, od jutra zamknięta połowa ośrodka. Najlepsze warunki na czarnej 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 3 godziny temu, marcinn napisał: Dzień doberek już po ⛷ Teraz kawka i do domku Fajnie było ale się zakończyło na N.O Jeszcze nie koniec🙂 ❗️Zmiana planów… i to na lepsze! ❄️ Dziś rano informowaliśmy, że to ostatni dzień sezonu na Nowej Osadzie… ale pogoda napisała własny scenariusz 😄 Dzięki nadal dobrym warunkom na stoku oraz ochłodzeniu temperatur, zdecydowaliśmy się przedłużyć sezon! 👉 Od poniedziałku stok będzie nadal czynny w standardowych godzinach. Planujemy działać co najmniej do przyszłego weekendu, choć - jak zawsze - wszystko zależy od pogody 🌤️ Jak to mówią… decyzje są po to, żeby je zmieniać 😉 Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że właśnie poprawiliśmy co niektórym humory 💙 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec (edytowane) W Czarnej Górze dzisiaj bardzo fajnie, różnorodne warunki, w cieniu długo równo, w słońcu wiosennie. Kolejek brak, ludzi troszkę. Czynne były cztery długie trasy (A-D) i pole Efka. Było lepiej niż sądziłem że może być. W tygodniu przerwa i ośrodek czynny w ostatni weekend 27-29 marzec. Edytowane 22 Marzec przez MarioJ 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 5 godzin temu, Bartłomiej napisał: Jaworzyna krynicka dogorywa. Miękko od samego rana, od jutra zamknięta połowa ośrodka. Najlepsze warunki na czarnej 5 Niestety,jeszcze niedawno mieli ambicje dociągnięcia do Wielkanocy...Szkoda,że V od jutra nieczynna.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 54 minuty temu, MarioJ napisał: W Czarnej Górze dzisiaj bardzo fajnie, różnorodne warunki, w cieniu długo równo, w słońcu wiosennie. Kolejek brak, ludzi troszkę. Czynne były cztery długie trasy (A-D) i pole Efka. Było lepiej niż sądziłem że może być. W tygodniu przerwa i ośrodek czynny w ostatni weekend 27-29 marzec. Pacz pan jaki warun się szykuje na CG na zamknięcie, z taką dostawą świeżego białego jak nic powinni się otworzyć też w Wielkanoc: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 4 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Jeszcze nie koniec🙂 ❗️Zmiana planów… i to na lepsze! ❄️ Dziś rano informowaliśmy, że to ostatni dzień sezonu na Nowej Osadzie… ale pogoda napisała własny scenariusz 😄 Dzięki nadal dobrym warunkom na stoku oraz ochłodzeniu temperatur, zdecydowaliśmy się przedłużyć sezon! 👉 Od poniedziałku stok będzie nadal czynny w standardowych godzinach. Planujemy działać co najmniej do przyszłego weekendu, choć - jak zawsze - wszystko zależy od pogody 🌤️ Jak to mówią… decyzje są po to, żeby je zmieniać 😉 Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że właśnie poprawiliśmy co niektórym humory 💙 Prognozy pogody są fatalne. Ale gdyby sie nie potwierdziły, może małe spotkanie w przyszłą sobotę na NO? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 22 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 12 minut temu, mysiauek napisał: Prognozy pogody są fatalne. Ale gdyby sie nie potwierdziły, może małe spotkanie w przyszłą sobotę na NO? 😀 Planuję sobota lub niedziela CG, 110 km tam mam, Wisła 220km, trochę daleko😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi