wolcjusz Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Pożegnanie z Kasiną. Nie na długo, bo przy tej pogodzie to pewnie lada chwila odpalą bikepark, ale narciarsko ostatnia okazja i dobrze wykorzystana. Rano trochę Tokyo drift po lodowej desce, bo wziąłem tylko QST i nie spodziewałem się że cokolwiek przymarznie bo noc miała być na plusie, ale od czwartego zjazdu już bajka. Naprawdę nie spodziewałem się że jazda przy już plus piętnastu stopniach po południu może być taka fajna. Naprawdę polubiłem wiosenne narciarstwo. Ludzi jeszcze mniej niż w poprzedni weekend więc chociaż stok rozmiękł błyskawicznie, to cały czas było bardzo równo. Po dwunastej już całkowite pustki. Trochę w sumie żałuję że nie zaryzykowałem Rohaczy bo stwierdziłem że nie chce mi się wlec taki kawał na max dwie godziny. Zobaczymy, może się jeszcze uda za tydzień. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Relacja z Soszowa: https://twojinstruktor.blogspot.com/2026/03/soszow-kocham-te-marcowe-narty-choc-sa.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Soszów (zdjęcia), 1. zdjęcie po drodze widok na Stok: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec (edytowane) Szczyrk 14.03.2026 Edytowane 14 Marzec przez surfing 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, wolcjusz napisał: Trochę w sumie żałuję że nie zaryzykowałem Rohaczy … To nie żałuj, gdyż z tego co widziałem na kamerkach, wyglądało jakby kanapa z dołu dzisiaj nie chodziła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Dziś czarny Groń, niby miękko, ale za do dużo słońca. To tego był fun, bo dziś Splash. Niestety jutro kończą sezon. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Relacja z Soszowa: https://twojinstruktor.blogspot.com/2026/03/soszow-kocham-te-marcowe-narty-choc-sa.html W którym miejscu te kiełbaski? 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 7 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: No i the end: tu nie dojechałem, oficjalnie trasa zamknięta, wobec tego zdjęcia to lekka manipulacja, ale góra do godziny ZA 5 Minut TRZYNASTA idealna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec (edytowane) 5 godzin temu, wolcjusz napisał: Naprawdę polubiłem wiosenne narciarstwo. Ja tak mam od wielu lat. Słonko, ciepło, odpowiednia narta i ... prawie jak Adriatyk latem 😉 tyle że z piwem i kiełbaską 😉 Edytowane 14 Marzec przez mysiauek 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 7 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Jaworzyna Krynicka, sobota.Mistrzostwa Polski Instruktorów i Szkół Narciarskich.Dwójka cała zamknięta,bo jeżdżą gigant a na górze ewolucje.Dolna część świetnie się trzyma,beton pozostały po PŚ w snowboardzie.Czwórka niestety już wytopiona,choć jakieś manewry ratrakiem z nagarnianiem śniegu robią... Jutro mój młody ma tam klubowe zawody na zakończenie sezonu. Podobno salmiaka mają 2T 😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec (edytowane) Cze U mnie nuda jak zwykle. Chociaż były pozytywy. Rano Białka na otwarcie, parking pełny. Same parapety. Jakieś zawody Redbula były i MP Instruktorów snowboardu (SiTS). Fisy zajęte, więc Remiaszów na otwarcie. Rano +8 na budziku. Łącznik miękki, ale już chodził, więc 3x zjechane. Na Remiaszowie spotkałem kumpla, się okazało, że przeprowadził się z Wrocka do Krakówka, więc jesteśmy sąsiadami😀. Zjechaliśmy z 10x razem, ale że jest prowadzącym niewidomego zawodnika, więc było dziwnie, takie zboczenie zawodowe ma, „ja prowadzę”😉. Dzisiaj był sam bez kolegi, bo spadł z drabiny jak wymieniał …. żarówkę. Jak stwierdził: „Po kiego grzyba Tadkowi światło, przecież jest ślepy”😀. Potem się zagęściło i trzeba było spierd… Więc pewniak,( przy okazji chciałem się pożegnać ze znajomymi prowadzącymi knajpkę na stoku), a tam 1 trasa czynna, Warun obłęd, chociaż początkowo Frajda Zakopane okupowała połowę stoku, ale szybko się zwinęli (pewnie byli od rana) i puchy. Ale poznałem na kanapie dobrze jeżdżącego gościa z Pruszkowa. Tak się zagadaliśmy jeżdżąc wspólnie że zeszło nam do 15.00. On walczył do końca, czyli do 17.00. Pogoda bajka, SL dawały radę bez problemu, chociaż z butów to leciał tak śnieg, że gogle całe zachlapane po każdy zjeździe. Wiosna jest zajebista! A czy są minusy? Ofcourse😀 jutro poprawka pozdro Edytowane 14 Marzec przez marekbtl 10 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 7 minut temu, marekbtl napisał: A czy są minusy? Ofcourse😀 jutro poprawka pozdro Nie wyhamowałeś i poszedłeś w orne pole? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 4 minuty temu, wolcjusz napisał: Nie wyhamowałeś i poszedłeś w orne pole? Maras poszeł jak dzik za żołędziami😅 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 23 minuty temu, marekbtl napisał: jutro poprawka O 9:00 przy bramkach pod Kotelnicą? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 6 minut temu, leitner napisał: O 9:00 przy bramkach pod Kotelnicą? 😉 Ja parkuję na górze, na Remiaszowie jak coś, albo na Jankulowskim wierchu. Będziesz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 21 minut temu, marekbtl napisał: Ja parkuję na górze, na Remiaszowie jak coś, albo na Jankulowskim wierchu. Będziesz? To się zgadamy, bo ja zacznę na Kotelnicy. Mogę od razu pojechać w stronę Remiaszowa, chyba że przyjedziesz na FISy z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 20 minut temu, leitner napisał: To się zgadamy, bo ja zacznę na Kotelnicy. Mogę od razu pojechać w stronę Remiaszowa, chyba że przyjedziesz na FISy z rana. A czym jedziesz? Bo Fisy będą zamknięte, dalej będzie SiTS na nich rozgrywany. Z rana najlepszy Remiaszów, jedź na górny parking. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 35 minut temu, marekbtl napisał: A czym jedziesz? Autobusem, więc na Remiaszów dojadę ok. 9:20. To w końcu tylko dwie koleje z dołu Kotelnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 12 godzin temu, friski napisał: W którym miejscu te kiełbaski? 😊 W Barze U Moni, w połowie czerwonej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 12 godzin temu, friski napisał: W którym miejscu te kiełbaski? 😊 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Dzień dobry Skrzyczne 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Dzień dobry Czantoria☀️😎 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec Czantoria za zlocisze, do godz 8,45 warunki bardzo dobre, już zaczyna puszczać, do godz 10 bilet za 1 zł, 😄 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec @leitner czekam😀 pozdro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 4 minuty temu, marekbtl napisał: @leitner czekam😀 Lecę! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi