Jusik2002 Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 29 minut temu, mentos napisał: Potwierdzam zero kolejek, na trasach mało ludzi, na COSie wiecej turystow niz narciarzy. To był najlepszy dzien na nartach w tym roku. A jak się trzyma FIS ?? Do której godziny jest dobrze jezdny ??? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Byłem po 13 i był zdatny do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnas22 Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Golgota lepiej się trzymała od 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec Szybko się zgruzowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 11 minut temu, pejot napisał: Szybko się zgruzowało. gdzie jeszcze dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 3 godziny temu, grimson napisał: gdzie jeszcze dzisiaj: A od jutra tylko góra. Jak jeździłem w zeszłym tygodniu to wydawało mi się że potrwa to zdecydowanie dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi