KrzysiekQ Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 (edytowane) On 7/21/2020 at 8:07 AM, cyniczny said: Tapatalk został wyłączony 11 października 2018 roku. Chyba jest nie do końca wyłączony. Zalogować i przeglądać rzeczywiście się nie da - ale kiedy próbuję otworzyć w przeglądarce na komórce - to otwiera mi Tapatalka (oczywiście z jakimś błędem - więc nie da się przeglądać). Przez co przeglądanie forum na komórce jest bardzo trudne. Nie można byłoby go całkowicie wyłączyć (albo lepiej włączyć spowrotem )? Edytowane 8 Listopad 2020 przez KrzysiekQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 18 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 Mam taką propozycję - może by przejrzeć podpięte tematy i niektóre „poodpinał” ? Mam tu na myśli takie tematy np. z datami 2017, 2019 etc, już mało w tej chwili ważne dla bieżącego życia forum. Może trochę wygodniej by było korzystać, bo naprawdę dużo miejscami tych podpiętych tematów jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Ale ten temat „Polska 2020/21” to bym teraz podpiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 3 minuty temu, mario33 napisał: Ale ten temat „Polska 2020/21” to bym teraz podpiął. razem z całą polityczną naparzanką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 8 minut temu, mario33 napisał: Ale ten temat „Polska 2020/21” to bym teraz podpiął. On będzie "sam" się podpinać przez najbliższe 4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Taki komunikat dziś wyskoczył. Przeglądarka Opera, na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 (edytowane) "mogą one zostać skradzione przez napastników". Czyli JC jest napastnikiem? Edytowane 26 Listopad 2020 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Już jest wszystko ok. Akurat kończył się okres certyfikatu SSL i był uruchamiany nowy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2022 Jest jakiś sposób aby wyświetlić listę ostatnich wpisów na wątkach bloga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2022 coś mi się forum zawiesza, pisałem posta kliknąłem dodaj odpowiedź i wszystko zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Ojojoj jesteśmy pod chińskim ostrzałem. Po kilkadziesiąt stron zaspamowane w różnych działach 😵 Do tego przybyło sporo nowych "użytkowników". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Jacku @JC proszę żyj i zdejmij te boty z tego forum, nie da się dokopać do sensownej zawartości - nie da się też niestety ręcznie zablokować użytkownika :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2023 Ja już powoli uczę się tego nowego języka 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 13 godzin temu, Ratrak napisał: Jacku @JC proszę żyj i zdejmij te boty z tego forum, nie da się dokopać do sensownej zawartości - nie da się też niestety ręcznie zablokować użytkownika :(. Można zablokować - poproszę o prawo admina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 Ataki nie słabną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 No co Wy? Dobrze się czyta, na forum mamy sporo nowych użytkowników, sporo nowych treści, forum wyraźnie odżyło 😉Otwieramy się na nowe rynki ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 17 minut temu, moruniek napisał: No co Wy? Dobrze się czyta, na forum mamy sporo nowych użytkowników, sporo nowych treści, forum wyraźnie odżyło 😉Otwieramy się na nowe rynki ? Ale Zimowe Igrzyska w Pekinie to już były 🙃 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 Teraz, pawelb91 napisał: Ale Zimowe Igrzyska w Pekinie to już były 🙃 Teraz brak chętnych by brać kolejne, może podchody pod następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 9 godzin temu, moruniek napisał: Teraz brak chętnych by brać kolejne, może podchody pod następne ? Przekazują nam uwagi jak zorganizować Zimowe Igrzyska w PL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 Wprowadziłem ręczną akceptację nowych użytkowników, więc na ten moment nie powinno już być kłopotów w botami 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 26 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2023 Od dłuższego czasu przestały mi przychodzić powiadomienia o nowych wiadomościach w subskrybowanych tematach na adres email (nie ma ich w spamie), czy jest to jakiś znany problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi