marionen Napisano 15 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 10 godzin temu, Jeeb napisał: przecież Tobie nie zabraniam, moja ocena subjektywna gdyż jeździłem tam tylko 13 dni i zawsze od strony Samnaun. Pierwszy raz początek lat 90 i wtedy naprawdę mi się podobało, później szok na początku 21 wieku a po wyjeździe w 2013 powiedziałem sobie że nigdy więcej Był tu forumowicz który twierdził, że każdy kto był w wojsku to złodziej i pijak, bo niczego innego tam nie uczyli. Idziesz tą samą drogą. Jeden wyjazd Ci nie wyszedł i gotowa sugestia dla wszystkich na wieczność. To nawet nie jest śmieszne, ale na pewno ocena jest niesprawiedliwa dla ośrodka narciarskiego. Jak mi coś nie pasuje to tego unikam ale nie twierdzę, że ci którzy mają inne zdanie są pijakami, złodziejami, idiotami itd...(to już w takim szerszym znaczeniu dotyczącym nie tylko nart i Ciebie osobiście) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 Dżem Dobry😀 12 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 29 minut temu, marekbtl napisał: Dżem Dobry😀 Jeszcze dobrze nie ruszyłeś a jeden kijek już pogięty, uważaj na Siebie.😉 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 Dziś wszędzie lampa😄 Dzien dobry 🇮🇹😎 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 4 godziny temu, marionen napisał: Był tu forumowicz który twierdził, że każdy kto był w wojsku to złodziej i pijak, bo niczego innego tam nie uczyli. Idziesz tą samą drogą. Jeden wyjazd Ci nie wyszedł i gotowa sugestia dla wszystkich na wieczność. To nawet nie jest śmieszne, ale na pewno ocena jest niesprawiedliwa dla ośrodka narciarskiego. Jak mi coś nie pasuje to tego unikam ale nie twierdzę, że ci którzy mają inne zdanie są pijakami, złodziejami, idiotami itd...(to już w takim szerszym znaczeniu dotyczącym nie tylko nart i Ciebie osobiście) Byl tez forumowicz, ktory twierdzil ze Francja jest do dupy bo Francuzi sa nieuprzejmi, maja ciasne apartamenty i na koniec nie chca oddac depozytu. Przy okazji pisania o Ischgl Forum wrzuca mi taka reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 Dzisiaj Wam chopy zazdraszczam tej lampy 😍 Kusi, ale ja w tym roku zdecydowałem grudzień w IT ale na Sardynii😁 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: Byl tez forumowicz, ktory twierdzil ze Francja jest do dupy bo Francuzi sa nieuprzejmi, maja ciasne apartamenty i na koniec nie chca oddac depozytu. Przy okazji pisania o Ischgl Forum wrzuca mi taka reklame Nie znam tej reklamy, ja do Ischgl jeżdżę zawsze na narty, nie jakieś parady. Ja osobiście nie generalizuję, nie chodzi o to, że ktoś nie lubi jakiegoś ON czy nawet kraju ale obrzucanie epitetami sardonicznymi tych którzy pojadą tam gdzie Ty nie lubisz. Edytowane 15 Grudzień 2024 przez marionen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2024 17 godzin temu, marionen napisał: Podsumowując każdy jeździ gdzie chce i z kim chce, nikomu nic do tego... Otóż to ! Na mnie osobiście ten ON nie zrobił wrażenia typu WOW ale ja jestem na etapie narciarza średniozaawansowanego póki co tarasowego który się uczy a stoki w Austrii są wszędzie przygotowane wzorowo-przynajmniej tam gdzie byłem więc ten argument do mnie nie trafia,gastronomia to kpina jak na taki ON za taką kasę i z takim przytupem…ale szkoda że @JC nie zrobił jeszcze solidnej analizy między państwami alpejskimi ośrodków narciarskich i w temacie np Francji można od niego mało usłyszeć więc ja wrzucę tu dwa filmy Mariusa Dodam jeszcze dwa tak na prędkości znalezione na YT o apres ski i top 5 europejskich Trochę żałuje,że nie pojechałem tydzień później czyli teraz gdyż byłyby już otwarte Kappl i See a tak …no cóż może kiedyś… kiedyś wrócę w ten region . Pozdrawiam serdecznie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 (edytowane) Widzę, że połowa forum jest w Italii. Chyba powinniśmy mieć takie ogromne „S” na plecach😜. Do pracy więc… Edytowane 16 Grudzień 2024 przez waldek71 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 19 godzin temu, marionen napisał: ale obrzucanie epitetami sardonicznymi tych którzy pojadą tam gdzie Ty nie lubisz. przecież to komplementy były a może jeszcze kiedyś pojadę przed śmiercią jak będzie dobre towarzystwo i porządna zniżka dla seniorów. Jako ciekawostka to w Espace Killy od 75 roku życia skipass kosztuje 0 (zero) euronów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 2 godziny temu, waldek71 napisał: Widzę, że połowa forum jest w Italii. Chyba powinniśmy mieć takie ogromne „S” na plecach😜. Do pracy więc… Co to za góry i jaki ośrodek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 13 minut temu, sstar napisał: Co to za góry i jaki ośrodek? Sass Bece, wjazd na Belvedere. Val di Fassa. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 W dniu 15.12.2024 o 10:51, marionen napisał: Jeszcze dobrze nie ruszyłeś a jeden kijek już pogięty, uważaj na Siebie.😉 Wykrakałeś. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 (edytowane) 59 minut temu, marekbtl napisał: Wykrakałeś. Żyjesz jeszcze? Co ci zrobili? Sam sobie chyba nie zrobiłeś? A jednak za długie te narty;-) Może być na priva, choć znając Ciebie będziemy mieli operę mydlaną online oby z happy endem. Zdrówka! Edytowane 16 Grudzień 2024 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 2 godziny temu, sstar napisał: Żyjesz jeszcze? Co ci zrobili? Sam sobie chyba nie zrobiłeś? A jednak za długie te narty;-) Może być na priva, choć znając Ciebie będziemy mieli operę mydlaną online oby z happy endem. Zdrówka! https://www.skiforum.pl/topic/69069-sezon-20242025/?do=findComment&comment=752405 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 ⛷️ z rana smakuje najlepiej 🥳 …mmm👌 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 Cze Dzisiaj od 11.00 na przełamanie😉. Zajebiście. Sztekle chodzą po wszystkim. Same, w czasie jazdy można drzemać. Zdjęć nie robiłem, bo mi się nie chciało. Jutro 3 Langhi. Biorę syna. @grimson 110 już przebił😀, a nartki 173cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 21 minut temu, marekbtl napisał: Cze Dzisiaj od 11.00 na przełamanie😉. Zajebiście. Sztekle chodzą po wszystkim. Same, w czasie jazdy można drzemać. Zdjęć nie robiłem, bo mi się nie chciało. Jutro 3 Langhi. Biorę syna. @grimson 110 już przebił😀, a nartki 173cm. gratki wyniku. na jakiej trasie taka zacna prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 25 minut temu, marekbtl napisał: Cze Dzisiaj od 11.00 na przełamanie😉. Zajebiście. Sztekle chodzą po wszystkim. Same, w czasie jazdy można drzemać. Zdjęć nie robiłem, bo mi się nie chciało. Jutro 3 Langhi. Biorę syna. @grimson 110 już przebił😀, a nartki 173cm. Ale wysoko zaparkowales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 27 minut temu, Jeeb napisał: Ale wysoko zaparkowales Janek, Cysorz może wjechać wszędzie😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 32 minuty temu, grimson napisał: gratki wyniku. na jakiej trasie taka zacna prędkość? Czarna z 200-300m, jedyna gdzie nikt nie jeździ, bo nieco ukryta. Ale potrafi sponiewierać, więc wczoraj szpital był. Przy Spinale. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 2 godziny temu, marekbtl napisał: Czarna z 200-300m, jedyna gdzie nikt nie jeździ, bo nieco ukryta. Ale potrafi sponiewierać, więc wczoraj szpital był. Przy Spinale. pozdro Jeśli to traska 75 to nie wiem czy nikt nie jeździ 🤔😁 widzę że 70 do Madonny jeszcze nieczynna - szkoda bo fajna i to stare krzesło którym nikt nie jeździ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2024 (edytowane) 7 godzin temu, marekbtl napisał: Czarna z 200-300m, jedyna gdzie nikt nie jeździ, bo nieco ukryta. Ale potrafi sponiewierać, więc wczoraj szpital był. Przy Spinale. pozdro było po zielonych jeździć czy innych niebieskich, ech te samce... ps 74 tyż czarno Edytowane 16 Grudzień 2024 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 Śtombry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 17 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2024 Smacznej herbatki i kanapki (z Marmoladą) 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi