Mikoski Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) 20 godzin temu, sstar napisał: Zrób mi fotkę żlebów obok czarnej pucharowej na lewo patrząc z dołu. Za lodowcem. Tam gdzie żebra skalne. Pomiędzy. Z Soelden nie Gurgli. Jakbyście jeszcze tam byli oczywiście. A może macie takie fotki zrobione? Powiększ i coś tam widać, fota z soboty. Edytowane 30 Marzec przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) 39 minut temu, Mikoski napisał: Powiększ i coś tam widać, fota z soboty. Zajebista perspektywa. Dzięki - zrobiłeś mi dzień. Siedzę w biurze, przynajmniej powspominam, wyjazd busowy był zresztą. Wysniezenie słabe (fotka z początku listopada 2018 dla porównania) dziś bym nie pojechał. Edytowane 30 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) 5 godzin temu, Jeeb napisał: tam nie ma żlebów na lewo od czarnej pucharowej musiało się Tobie coś z Solda pomieszać Co ty k.. wiesz o żlebach wszak narciarz trasowy (ai mi poprawiło na tarasowy;-) jesteś. Na szczęście Cię Mikoski wyjaśnił. Ja też żlebowy raczej nie jestem, ale kilka zjechałem. Nie rób z Solda z siebie memów walnąłeś się weź na klatę i się przyznaj. Ja tam byłem akuratny. Odniosłem się do wpisu o Soelden mimo, że w wątku nt Solda. Prawilnie. A Ty nie dość, że się jebneles to idziesz w zaparte. Można i tak. Admin się nie myli. Za długo nim byłeś. Edytowane 30 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) 43 minuty temu, Mikoski napisał: Powiększ i coś tam widać, fota z soboty. A to miejsce znajdziesz? Z drugiej strony góry. PS nomen omen tego dnia Andrzej Dragan podciął lawinę deską i pojechał po niego skuter i zjeżdżał niedaleko może ciut bliżej pucharowej... czyli tego lodu na poprzedniej fotce jakoś nad nim się zatrzymał... i bał się ruszyć. Tak poznałem celebrytę. Polecam książkę o AI jego autorstwa. Przy okazji. Edytowane 30 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 3 godziny temu, sstar napisał: miejsce znajdziesz to tymi żlebami zjeżdżałeś ? szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) 1 godzinę temu, Jeeb napisał: to tymi żlebami zjeżdżałeś ? szacun to tylko źle wygląda, nie tylko zjechałem ale i podszedłem najłatwiejszą logiczną linią, pierwszego dnia na nartach skiturowych, nowych, a drugiego zjeżdżałem free znaczy na scottach, w sumie to jest zwykła trasa z numerem nawet tyle, że jeszcze nie wyśnieżona do końca, więc była zamknięta, ale ludzie jeździli, w porównaniu do żlebu koło pucharowej czarnej dużo łatwiejsze bo znacznie mniej nachylone - tam zjeżdżałem jedynie na scottach ps. fotek pierdylion w wątku soelden mon amour - osiem lat temu prawie - tyle mam skitury - to był ich debiut, potem kolejny w izerach, ale tu marioj wyciął mi relację:-( bo nangi o jeden gram za daleko;-) Edytowane 30 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 34 minuty temu, sstar napisał: to tylko źle wygląda, nie tylko zjechałem ale i podszedłem najłatwiejszą logiczną linią, pierwszego dnia na nartach skiturowych, nowych, a drugiego zjeżdżałem free znaczy na scottach, w sumie to jest zwykła trasa z numerem nawet tyle, że jeszcze nie wyśnieżona do końca, więc była zamknięta, ale ludzie jeździli, w porównaniu do żlebu koło pucharowej czarnej dużo łatwiejsze bo znacznie mniej nachylone - tam zjeżdżałem jedynie na scottach ps. fotek pierdylion w wątku soelden mon amour - osiem lat temu prawie - tyle mam skitury - to był ich debiut, potem kolejny w izerach, ale tu marioj wyciął mi relację:-( bo nangi o jeden gram za daleko;-) ten @MarioJ to wszystkiemu winien jest ale sporo Mądrych skiturowych wiadomości też od Niego zaczerpnąłeś. Czy zjazd wygląda dobrze czy źle zależy wyłącznie od ilości śniegu, musisz tam pojechać najlepiej na koniec marca albo w kwietniu a nie w październiku. Teraz dopiero robi się zima, dzisiaj sypie od rana 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: ten @MarioJ to wszystkiemu winien jest ale sporo Mądrych skiturowych wiadomości też od Niego zaczerpnąłeś. Czy zjazd wygląda dobrze czy źle zależy wyłącznie od ilości śniegu, musisz tam pojechać najlepiej na koniec marca albo w kwietniu a nie w październiku. Teraz dopiero robi się zima, dzisiaj sypie od rana Masz rację - śnieg i warunki to najważniejsza sprawa. A uczniem nawet jeśli na odległość to jestem raczej Wujota. Z Mario mi nie po drodze. Ale doceniam jego zaangażowenie. Choć ideologicznie jest mi obce. Oczywiście nic nie muszę. Luzik. PS. takie warunki mieliśmy ongiś z lski w Cortinie. Nawet go namówiłem aby zjechać trochę z trasy. Edytowane 30 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec potężny wiatr przepędził chmury, kabiny, gondolki i krzesła zamknięte, pozostał jeden poczciwy talerzyk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec Jest dobrze💪 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 20 minut temu, marekbtl napisał: Jest dobrze💪 długo zostajecie w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 4 minuty temu, Jeeb napisał: długo zostajecie w górach? Do jutra niestety. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec …jak Marcos to Marcos stawia.. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 4 godziny temu, marekbtl napisał: Do jutra niestety. pozdro to jutro Wam się pałderdej szykuje Jaki ośrodek w planie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 14 godzin temu, Jeeb napisał: to jutro Wam się pałderdej szykuje Jaki ośrodek w planie ? Hochoetz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec Powder DAY💪 6 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec a u nas ładnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Powder DAY💪 Orzeł 1 wylądował.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2 godziny temu, marekbtl napisał: Powder DAY💪 kogo tutaj warun zmógł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec (edytowane) 2 godziny temu, marekbtl napisał: Powder DAY💪 pięknie k... pięknie, wpisujemy się archiwalnie;-) ps. prawdziwy narciarz... coś o honorze, czy humorze? Edytowane 31 Marzec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 41 minut temu, sstar napisał: pięknie k... pięknie, wpisujemy się archiwalnie;-) ps. prawdziwy narciarz... coś o honorze, czy humorze? i na widok czarnej trasy wkopałeś się w śnieg, rozumiem że to wspomnienia z dzieciństwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec No i się skończyło, ale było super. Zmienne warunki nie przeszkadzały. Dzisiaj malutki ośrodek, ale śnieg super. Nawet widoczność dobra, płaskie światło dawało w kość czasem. Wiosna na całego😀 Były momenty No i asy z zespołu ratunkowego😉 Zajebisty wyjazd💪 pozdro 12 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 3 godziny temu, marekbtl napisał: No i się skończyło, ale było super. to ile ośrodków odwiedziliście w czasie tej wyprawy ? Kumpel posłał mi filmiki i foty z Arlbergu i pisał że jak w Japonii (był też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 3 godziny temu, marekbtl napisał: Zajebisty wyjazd 👍 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień - 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi