pawelb91 Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 11 minut temu, Victor napisał: w małym ON Chiesa Valmalenco w ITA. Ośrodek narciarski bardzo ciekawy bo brak turystyki ,praktycznie obecni to miejscowi . Kto wie, może mnie tam zawieje na dzień podczas olimpijskiego wyjazdu bo będę "w okolicy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 15 godzin temu, WojtekM napisał: Jest tam po czym chodzić powyżej Buczynki? Do Buczynki pewnie tylko wzdłuż trasy. Powyżej Buczynii spoko Do Buczynki wzdłuż trasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 10 godzin temu, MarioJ napisał: @Jeeb Ty walnięty leniu. Jak wrzucaszte fotki, to napisz to jedno słowo, jaki to ośrodek. Ja do cholery nie śledzę wszystkich Twoich postów, gdzie akurat jesteś. Ładne fotki. Melchsee-Frutt, napisze więcej jak będzie lepszy internet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 17 minut temu, Jeeb napisał: Melchsee-Frutt, napisze więcej jak będzie lepszy internet Ciekawe kto by odgadł 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 7 godzin temu, zając napisał: Ciekawe kto by odgadł 😁 dla mnie też zupełna nowość, wjeżdżając na najwyższy punkt rozglądam się po panoramie i zupełnie nie mam pojęcia jak te wszystkie góry się nazywają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń Serafus-Fiss-Ladis Rano trochę pochmurnie, kontrast mógłby być lepszy, ale z każdą chwilą coraz lepiej i więcej słońca. Ludzi trochę było, ale bez większych kolejek, twardo z czasem trochę odsypów. Ośrodek spory więc trzeba pilnować gdzie się jedzie. Ogólnie narciarsko bardzo udany dzień. 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Kaunertal, od rana dostawa białego, a każdą godziną coraz więcej, pada do teraz. Pierwsze 3-4h jeszcze calkiem dobrze, mimo że pod nogami jedna wielka biała plama, kontrast bardzo słaby. Później sporo luźnego śniegu, w którym przy tej widoczności już było ciężko, czasem trasa widoczna tylko dzięki oznaczeniom z boku. Ludzi garstka, brak jakichkolwiek kolejek. Na parkingu hulał wiatr ze śniegiem i amatorzy driftu. 20260125_151345.mp4 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń Hochzeiger wreszcie zobaczyłem trochę nieba i słońca po wczorajszym dniu. Radość jednak szybko się skończyła, warunki na trasach bardzo szybko się przypomniały polskie warunki w feryjny weekend. Po 10 już bylo sporo odsypow, później tylko gorzej. Odpalone lance i armatki nie pomagały, bo momentalnie wszystko zamarzło na goglach. W nocy musiało padać i ratraki już nic z tym nie zrobiły, potem doszedł jeszcze śnieg i u góry mgła. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Lampa wychodzi- wyciągi ruszają 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń W dniu 24.01.2026 o 11:03, zając napisał: Ciekawe kto by odgadł 😁 Przecież to oczywiste było 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń W dniu 24.01.2026 o 18:40, Jeeb napisał: dla mnie też zupełna nowość, wjeżdżając na najwyższy punkt rozglądam się po panoramie i zupełnie nie mam pojęcia jak te wszystkie góry się nazywają Zainstaluj PeakFinder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 29 minut temu, WojtekM napisał: Zainstaluj PeakFinder Będąc w Meribel mieliśmy niezłe zaskoczenie, gdy dominujący w panoramie Mont Blanc okazał się odległy o 59 km (PeakFinder to m.in. pokazuje), a wydawał się na wyciągnięcie ręki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń (edytowane) Ischgl / Samnaun jak dla mnie bajka, pogoda 10/10, zrobiłem srebrną trasę przemytników startując Samnaun, z licznymi odnogami i powtórkami Edytowane 27 Styczeń przez Cappo 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Mam nadzieję że w końcu skończy się ten błękit w Alpach i posypie przynajmniej przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 35 minut temu, Jeeb napisał: Mam nadzieję że w końcu skończy się ten błękit w Alpach i posypie przynajmniej przez tydzień Jaj nie rób - ja od niedzieli zamierzam coś pojeździć we Włoszech; jak ma padać to teraz i przestać w sobotę 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Myślę że tu pasuje: Chińczyk wciąga europejskie marki produkujące odzież sportową / sprzęt sportowy, w tym narty: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 14 godzin temu, Jeeb napisał: Mam nadzieję że w końcu skończy się ten błękit w Alpach i posypie przynajmniej przez tydzień Ogólnie wszędzie śniegu nie ma jakoś dużo, ale na Kaunertalu w niedzielę spadło jakieś 20-30 cm śniegu, wczoraj w Ischgl sporo osób jeździło poza trasami i widać było że jest po czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Bongiorno😎 Dziś plaża ☀️jutro nartki ⛷ 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Dobry.... Takie tam ☀️ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 13 minut temu, marcinn napisał: Dobry.... Takie tam ☀️ A co to za śnieżna Sahara? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Godzinę temu, marcinn napisał: Dobry.... Takie tam ☀️ Wygląda jak... Turcja, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 6 godzin temu, marcinn napisał: Dobry.... Takie tam ☀️ A nie widziciee dymu z Etny?.. ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń W dniu 27.01.2026 o 19:00, Cappo napisał: ... nooo !! uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 18 godzin temu, Lexi napisał: A nie widziciee dymu z Etny?.. ;D Widzę że trzymasz rękę na pulsie A u nas dziś otwarcie tras zjazdowych i koreczek z rana był niezły 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi