brachol Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Trochę OT, ale w Black Friday kupiłem karnet na dwa dowolne dni w sezonie na Czantorię i tak się zastanawiam czy odbieram dwa karnety niezależne, czy będzie to na jednej karcie nabite? Chodzi o to czy będę mógł użyć te karnety jednego dnia dla dwóch różnych osób czy podczas dwóch różnych dni? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Godzinę temu, brachol napisał: Trochę OT, ale w Black Friday kupiłem karnet na dwa dowolne dni w sezonie na Czantorię i tak się zastanawiam czy odbieram dwa karnety niezależne, czy będzie to na jednej karcie nabite? Chodzi o to czy będę mógł użyć te karnety jednego dnia dla dwóch różnych osób czy podczas dwóch różnych dni? pozdrawiam zadzwon zapytaj...nie gryzą, a przez telefon to na 100% nie dziabnie nikt 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 3 godziny temu, brachol napisał: Trochę OT, ale w Black Friday kupiłem karnet na dwa dowolne dni w sezonie na Czantorię i tak się zastanawiam czy odbieram dwa karnety niezależne, czy będzie to na jednej karcie nabite? Chodzi o to czy będę mógł użyć te karnety jednego dnia dla dwóch różnych osób czy podczas dwóch różnych dni? pozdrawiam Korzystałam z automatu i on nabija na jedną kartę dwa dni. Może w kasie dałoby się to zrobić inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 2 godziny temu, redinne napisał: Korzystałam z automatu i on nabija na jedną kartę dwa dni. Może w kasie dałoby się to zrobić inaczej. Dzięki, taką też informację uzyskałem w biurze. Chyba w kasie tego inaczej nie nabiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Dobry wieczór Dziś Czantoria wieczorową porą 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 22 godziny temu, marcinn napisał: No pochwal sie co za deskę "zanabyłeś"... jak już musisz.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 14 minut temu, Lexi napisał: No pochwal sie co za deskę "zanabyłeś"... jak już musisz.. Ciekawość to pierwszy stopień...😉 https://kmsport.pl/pl/narty-volkl/679-narty-volkl-deacon-72-2023-wiazania-marker-rmotion3-12-gw.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 16 minut temu, marcinn napisał: Ciekawość to pierwszy stopień...😉 https://kmsport.pl/pl/narty-volkl/679-narty-volkl-deacon-72-2023-wiazania-marker-rmotion3-12-gw.html Nooo Panie wypas ...."Kalwaria". ..jak sie patrzy - drzewo różane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Dziś Rusin.. wiadomo CzG to to nie jest - tam są fachowcy... A tutaj bieda panie bieda.. szkoda zachodu.. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mercedes420 Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 23 godziny temu, Tomasz_W napisał: 2800 jest podawane z Kopy, z Hali Skrzyczeńskiej ok 1900-2000m ma ta trasa... Na stronie smr jest podane z Hali Skrzyczenskiej bo jest z wysokości 1000m n.p.m a Kopa to jest jakoś 1200m więc ewidentnie kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Dziś Rusin.. wiadomo CzG to to nie jest - tam są fachowcy... A tutaj bieda panie bieda.. szkoda zachodu.. Bieda Paaaanie i pustki na stoku. Pewnie szykują się do zaorania i posadzenia zimniorow 😁😁😁 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Dzisiaj znajoma powiedziała, że zastanawia się nad wyjazdem 11-18 luty ze względu na ocieplenie... No fakt trochę cieplej się zrobi w dzień 3-7 stopnia ale noce dosyć chłodne. Myślicie, że warunki się bardzo pogorszą na Podhalu ? Tam teraz najwiecej chyba śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobrat Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 5 godzin temu, marcinn napisał: Dobry wieczór Dziś Czantoria wieczorową porą Ja jeszcze dorzucę zdjęcie Czantorii z dzisiaj, ale już po zmroku. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 9 godzin temu, grimson napisał: Bieda Paaaanie i pustki na stoku. Pewnie szykują się do zaorania i posadzenia zimniorow 😁😁😁 No niestety takiego miodu to nie było (zdjęcia poranne) ...potem jak dowaliło luda to ja tyle tam w tym roku nie widziałem - nie robiłem zdjęć bo taka masa ludzi że z krzesła nie było śniegu widać - jak na placu w Watykanie. Zakopianka zatkana w obydwóch kierunkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 W dniu 6.02.2023 o 07:32, brachol napisał: Trochę OT, ale w Black Friday kupiłem karnet na dwa dowolne dni w sezonie na Czantorię i tak się zastanawiam czy odbieram dwa karnety niezależne, czy będzie to na jednej karcie nabite? Chodzi o to czy będę mógł użyć te karnety jednego dnia dla dwóch różnych osób czy podczas dwóch różnych dni? pozdrawiam Mam podobnie. Z treści <dwa dowolne dni w sezonie> raczej wynika, że dla 1 osoby. Kupiłem też osobno po 1 dniu na Skolnity - tu nie ma wątpliwości - może skorzystać 2 ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 16 godzin temu, marcinn napisał: Ciekawość to pierwszy stopień...😉 https://kmsport.pl/pl/narty-volkl/679-narty-volkl-deacon-72-2023-wiazania-marker-rmotion3-12-gw.html Jakie wrażenia? chętnie poznam opinię To już Twoja czy testowałeś ją u nas z wypożyczalni? Bo tak się składa, że dokładnie taki model mam też tam na testy na dole w wypożyczalni, pytam zupełnie z ciekawości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) W dniu 5.02.2023 o 19:40, marcinn napisał: Niebieska bez problemu do samego dołu bez uszczerbku w nowych nabytkach. Gratuluję Volkl Deacon 72, mój ulubiony R 173cm R15,4 125-72-103 Volkl Decacon 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Bardzo mi się podoba rdzeń, kombinacja drewna bukowego i topoli. Wiązania Grip Walk? @Zitagdzie można potestować i za ile? Edytowane 7 Luty 2023 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 2 godziny temu, surfing napisał: 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Mnie te Atomiki nie siadły jakoś (miałem te Vantage 82 czy 84 nie pamiętam) - zdawały mi sie strasznie "mułowate". Przesiadłem sie na Salomony Force TI80 i o ile w technikach klasycznych bajka o tyle żeby to poprowadzić na krawędzi to trza siły włożyć sporo bo to "prawie" Boldy...ale wtedy idą jak czołg. Chyba jeszcze nie to o co mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) 2 godziny temu, surfing napisał: Gratuluję Volkl Deacon 72, mój ulubiony R 173cm R15,4 125-72-103 Volkl Decacon 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Bardzo mi się podoba rdzeń, kombinacja drewna bukowego i topoli. Wiązania Grip Walk? @Zitagdzie można potestować i za ile? wolę jesion; ashes to ashes, dust to dust; w master deacon czyli ciut lepszej wersji wg Brunera też jesion https://www.skiforum.pl/topic/62161-narty-dla-poczatkujacegosredniozaawansowanego-do-1500/ no i dwa rockery:-) rock & roll Edytowane 7 Luty 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 Szczyrkowski w sobotę otwiera Bieńkula i Sportowa 1 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) Byłem dziś w Beskid Sport Arena. Pomimo później pory (koło 11) udało się znaleźć darmowe miejsce. Warunki bardzo dobre, cały czas śnieżyli. Tłumów nie ma, jazda na bieżąco. Niestety wyprzegany orczyk w połowie nie działał i nie było slalomu. Ogólnie polecam. Jutro COS + SON. Edytowane 7 Luty 2023 przez Hextor 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Są warunki, grzech nie korzystać Oczywiście Myślenice. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Słoneczny Cieńków, wszystkie trasy i wyciągi czynne, kolejka do 5 minut. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Słonecznie i w pięknych warunkach pojeźdżone dziś na Czantoria ❄️🌅 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Zjazdowo/skiturowo/freeridowy mix na Pilsku. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi