Lexi Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Dziś Rusin.. wiadomo CzG to to nie jest - tam są fachowcy... A tutaj bieda panie bieda.. szkoda zachodu.. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mercedes420 Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 23 godziny temu, Tomasz_W napisał: 2800 jest podawane z Kopy, z Hali Skrzyczeńskiej ok 1900-2000m ma ta trasa... Na stronie smr jest podane z Hali Skrzyczenskiej bo jest z wysokości 1000m n.p.m a Kopa to jest jakoś 1200m więc ewidentnie kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Dziś Rusin.. wiadomo CzG to to nie jest - tam są fachowcy... A tutaj bieda panie bieda.. szkoda zachodu.. Bieda Paaaanie i pustki na stoku. Pewnie szykują się do zaorania i posadzenia zimniorow 😁😁😁 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Dzisiaj znajoma powiedziała, że zastanawia się nad wyjazdem 11-18 luty ze względu na ocieplenie... No fakt trochę cieplej się zrobi w dzień 3-7 stopnia ale noce dosyć chłodne. Myślicie, że warunki się bardzo pogorszą na Podhalu ? Tam teraz najwiecej chyba śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobrat Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 5 godzin temu, marcinn napisał: Dobry wieczór Dziś Czantoria wieczorową porą Ja jeszcze dorzucę zdjęcie Czantorii z dzisiaj, ale już po zmroku. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 9 godzin temu, grimson napisał: Bieda Paaaanie i pustki na stoku. Pewnie szykują się do zaorania i posadzenia zimniorow 😁😁😁 No niestety takiego miodu to nie było (zdjęcia poranne) ...potem jak dowaliło luda to ja tyle tam w tym roku nie widziałem - nie robiłem zdjęć bo taka masa ludzi że z krzesła nie było śniegu widać - jak na placu w Watykanie. Zakopianka zatkana w obydwóch kierunkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 W dniu 6.02.2023 o 07:32, brachol napisał: Trochę OT, ale w Black Friday kupiłem karnet na dwa dowolne dni w sezonie na Czantorię i tak się zastanawiam czy odbieram dwa karnety niezależne, czy będzie to na jednej karcie nabite? Chodzi o to czy będę mógł użyć te karnety jednego dnia dla dwóch różnych osób czy podczas dwóch różnych dni? pozdrawiam Mam podobnie. Z treści <dwa dowolne dni w sezonie> raczej wynika, że dla 1 osoby. Kupiłem też osobno po 1 dniu na Skolnity - tu nie ma wątpliwości - może skorzystać 2 ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 16 godzin temu, marcinn napisał: Ciekawość to pierwszy stopień...😉 https://kmsport.pl/pl/narty-volkl/679-narty-volkl-deacon-72-2023-wiazania-marker-rmotion3-12-gw.html Jakie wrażenia? chętnie poznam opinię To już Twoja czy testowałeś ją u nas z wypożyczalni? Bo tak się składa, że dokładnie taki model mam też tam na testy na dole w wypożyczalni, pytam zupełnie z ciekawości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) W dniu 5.02.2023 o 19:40, marcinn napisał: Niebieska bez problemu do samego dołu bez uszczerbku w nowych nabytkach. Gratuluję Volkl Deacon 72, mój ulubiony R 173cm R15,4 125-72-103 Volkl Decacon 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Bardzo mi się podoba rdzeń, kombinacja drewna bukowego i topoli. Wiązania Grip Walk? @Zitagdzie można potestować i za ile? Edytowane 7 Luty 2023 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 2 godziny temu, surfing napisał: 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Mnie te Atomiki nie siadły jakoś (miałem te Vantage 82 czy 84 nie pamiętam) - zdawały mi sie strasznie "mułowate". Przesiadłem sie na Salomony Force TI80 i o ile w technikach klasycznych bajka o tyle żeby to poprowadzić na krawędzi to trza siły włożyć sporo bo to "prawie" Boldy...ale wtedy idą jak czołg. Chyba jeszcze nie to o co mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) 2 godziny temu, surfing napisał: Gratuluję Volkl Deacon 72, mój ulubiony R 173cm R15,4 125-72-103 Volkl Decacon 173cm R 15,2 125,5-80-110 Atomic Vantage Bardzo mi się podoba rdzeń, kombinacja drewna bukowego i topoli. Wiązania Grip Walk? @Zitagdzie można potestować i za ile? wolę jesion; ashes to ashes, dust to dust; w master deacon czyli ciut lepszej wersji wg Brunera też jesion https://www.skiforum.pl/topic/62161-narty-dla-poczatkujacegosredniozaawansowanego-do-1500/ no i dwa rockery:-) rock & roll Edytowane 7 Luty 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 Szczyrkowski w sobotę otwiera Bieńkula i Sportowa 1 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 (edytowane) Byłem dziś w Beskid Sport Arena. Pomimo później pory (koło 11) udało się znaleźć darmowe miejsce. Warunki bardzo dobre, cały czas śnieżyli. Tłumów nie ma, jazda na bieżąco. Niestety wyprzegany orczyk w połowie nie działał i nie było slalomu. Ogólnie polecam. Jutro COS + SON. Edytowane 7 Luty 2023 przez Hextor 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Są warunki, grzech nie korzystać Oczywiście Myślenice. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Słoneczny Cieńków, wszystkie trasy i wyciągi czynne, kolejka do 5 minut. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Słonecznie i w pięknych warunkach pojeźdżone dziś na Czantoria ❄️🌅 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Zjazdowo/skiturowo/freeridowy mix na Pilsku. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 10 minut temu, christof napisał: Zjazdowo/skiturowo/freeridowy mix na Pilsku. MAGIA 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 2 godziny temu, christof napisał: Zjazdowo/skiturowo/freeridowy mix na Pilsku. Cudnie "złośnice" ustrzeliłeś...koncertowo wręcz.. 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 3 godziny temu, moruniek napisał: MAGIA 24 minuty temu, Lexi napisał: Cudnie "złośnice" ustrzeliłeś...koncertowo wręcz.. 👍 Dziękuje. Pieknie sie dzis pokazała, przez te chmury i widoczną pod nimi doline wyglada chyba na wiecej niz 1725 m 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mercedes420 Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Wisła Stożek Warunki bardzo dobre mimo to trochę kamieni na trasie. Dojazd bez problemu autem z przednim napędem ale droga mocna zaśnieżona utrzymana na biało 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 (edytowane) Słotwiny Tabaszewski. Oświadczam że lepsze warunki pogodowe na nartach nie są możliwe Jeśli zaś chodzi o śnieg, to już natura zadbała o to, co czasami na tym stoku niedomaga, więc i pod nartami również wszystko w jak najlepszym porządku. Edytowane 8 Luty 2023 przez wolcjusz 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Rytro 8.02.2023 Rano jeszcze trochę zachmurzenia, aż w końcu się słońce przebiło. Zmrożony sztruks przywitał, pod spodem bardzo twardo, z czasem wychodziły zlodzone miejsca. Sporo szkółek lecz trafiał się też pusty stok. Jutro powtórka. 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 Dzisiaj SMR, warunki super. Polecam! 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2023 pawelb91 Stok taki jak w poprzednią niedzielę ?, Po siatkach widać że nowego niebieskiego dalej brak czyli o tyczkach można zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi