wolcjusz Napisano 17 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2024 (edytowane) Tyle wygrać 🙂 Ludzi faktycznie sporo, ale nie przeszkadzało to jakoś specjalnie. Pogoda była włoska, warunki górą przyzwoite, na dole trudne do bardzo trudnych po południu. A i tak to mój najlepszy wypad w tym sezonie. Wiem, że co relację tak piszę, ale jakoś tak się poukładało 🙂 Przede wszystkim fajnie trafić do stacji z prawdziwego zdarzenia w prawdziwych górach, a nie tylko te pagórki i pagórki 🙂 20240317_114645.mp4 20240317_120627.mp4 Edytowane 17 Marzec 2024 przez wolcjusz 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2024 1 godzinę temu, wolcjusz napisał: Tyle wygrać 🙂 Ludzi faktycznie sporo, ale nie przeszkadzało to jakoś specjalnie. Pogoda była włoska, warunki górą przyzwoite, na dole trudne do bardzo trudnych po południu. A i tak to mój najlepszy wypad w tym sezonie. Wiem, że co relację tak piszę, ale jakoś tak się poukładało 🙂 Przede wszystkim fajnie trafić do stacji z prawdziwego zdarzenia w prawdziwych górach, a nie tylko te pagórki i pagórki 🙂 20240317_114645.mp4 60.98 MB · 0 pobrań 20240317_120627.mp4 38.54 MB · 0 pobrań I jak deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi69king Napisano 17 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2024 Cześć, myślicie że Rohace będą działać po Wielkanocy ? Myślę żeby 2-3 kwietnia wyskoczyć na 2 dni na Słowację. W głowie mam Rohace i jeszcze jeden ośrodek obskoczyć. Co byście polecili w te kwietniowe warunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Rohače mają tradycję działać do Wielkanocy i potem koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Pamiętam, że kiedyś jeździłam tam na zakończeniu sezonu 7 maja, było za darmo, jeszcze z poczęstunkiem. Ale to było dawno. W zeszłym sezonie 8 marca rozwaliłam sobie kolano, więc siłą rzeczy nie mogłam się wybrać po tym terminie, ale jeszcze w poprzednim sezonie byłam tam w ostatnim dniu kwietnia. Więc chyba kończą, kiedy kończą się warunki - teraz, jak widać, jest nieźle. Z tym, że w kwietniu zwykli byli działać tylko w weekendy. Tyle mogę sobie przypomnieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 15 godzin temu, Lexi napisał: I jak deski? Wrzuciłem odpowiedź do nowego tematu żeby tutaj nie śmiecić: 4 godziny temu, Gorol napisał: Rohače mają tradycję działać do Wielkanocy i potem koniec. Ale wielkanoc to święto ruchome, dziwne tak uzależniać działanie stacji od święta które ma rozstrzał dat większy niż miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Rohacze dziś, po godzinie 13:00 załapałem się na trasę na której były rozgrywany zawody narciarskie, mnóstwo dzieci ale to nie przeszkadzało obok trasa, powiedzmy ta główna zasadnicza,była prawie pusta. Zwykłych narciarzy może 30 ale jakieś 4 autobusy dzieciaków. Niestety pochmurno praktycznie cały dzień ale za to mrozik, na górze minus 6 do godziny 13:00 na dole 0 około godziny 13:00. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Dziś warunki dobre, nawet scianka malo zmuldzona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 9 minut temu, DMM napisał: , ważne jak się kończy fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Jasna śnieży. TMR robi jakiś bład ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi69king Napisano 18 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2024 Nieźle, rok temu w połowie kwietnia 1a z Priehyby na Zahradky jeszcze działała. Były to już ostatki tak jak i z trasą 14 do Lucky. W tym sezonie zamknięte a mamy połowę marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 19 godzin temu, wolcjusz napisał: Ale wielkanoc to święto ruchome, dziwne tak uzależniać działanie stacji od święta które ma rozstrzał dat większy niż miesiąc. Wielkanoc to święto ruchome już od wieków 😄. Kiedyś, 5-6 lat z powrotem pisali na swojim profilu Fcb, że chcą dotrzymać tradycji i wytrzymać do Wielkanocy, wtedy to Wielkanoc była w drugiej połowie kwietnia. Być może że minimalnie chcą wytrzymać do Wielkanocy, więc jak będą dobre warunki narciarskie to może nadal będą działać po 1.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 Jasna dość poważnie podeszła do tematu skoro nawet na dole dośnieżają.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 (edytowane) Użytkownik forum 3k Napisano 3 minuty temu Jasna dość poważnie podeszła do tematu skoro nawet na dole dośnieżają.. Cieszy mnie to niezmiernie. Może w końcu kiedyś dotrę na Chopok - jeszcze nigdy tam nie byłam. Edytowane 19 Marzec 2024 przez Maria coś się porozjeżdżało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 18 godzin temu, MarioJ napisał: Jasna śnieży. TMR robi jakiś bład ? Bardzo słabo to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 Tej widocznej trasy (1a) raczej nie dośnieżają, tylko dojazd z 11-tki - by choć jedna trasa do Zahradek była przejezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 19 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2024 Rohace: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2024 Rohace wczoraj.. Pogoda dzwona.. Warun fajny ... ludzi w sam raz... pojawiły sie pojedyncze minerały Szkoda że @Maria nie dotarła.... A w miare jak degradowała sie dolna ścianka ludzi ubywało i jazda w wiosennych kapitalnych warunkach .. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2024 14 minut temu, Lexi napisał: Rohace wczoraj.. Pogoda dzwona.. Warun fajny ... ludzi w sam raz... pojawiły sie pojedyncze minerały Szkoda że @Maria nie dotarła.... A w miare jak degradowała sie dolna ścianka ludzi ubywało i jazda w wiosennych kapitalnych warunkach .. Pewno się przestraszyła... minerałów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2024 4 godziny temu, Lexi napisał: Rohace wczoraj.. Pogoda dzwona.. Warun fajny ... ludzi w sam raz... pojawiły sie pojedyncze minerały Szkoda że @Maria nie dotarła.... A w miare jak degradowała sie dolna ścianka ludzi ubywało i jazda w wiosennych kapitalnych warunkach .. Pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2024 4 godziny temu, sstar napisał: Pewno się przestraszyła... minerałów. Człek mierzy siły na zamiary, ale czasem ten pomiar kiepsko wypada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi