grimson Napisano 29 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2024 Jutro startują narciarsko Sudety. Odpala się Czarnów Ski, na początek 350m stok i pół metra białego pod nartą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2024 1 godzinę temu, marcinn napisał: Mariusz Ty Stary Wyjadacz marmolady łykłeś to jak młody pelikan 😅 Widzisz, taką miałem wielką nadzieję 😁 No nie ma wyjścia, trzeba jechać w jakieś większe góry. 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2024 50 minut temu, MarioJ napisał: No nie ma wyjścia, trzeba jechać w jakieś większe góry. to kiedy jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 30 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 (edytowane) 9 godzin temu, grimson napisał: Jutro startują narciarsko Sudety. Odpala się Czarnów Ski, na początek 350m stok i pół metra białego pod nartą: Do skasowania Edytowane 30 Listopad 2024 przez ZdolnyŚlązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 Czarnow ruszyl, na razie dwie osoby na stoku: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 9 godzin temu, Jeeb napisał: to kiedy jedziesz ? Niebawem 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 30 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 Jańskie na kamerkach wyglądają dziś bdb. Jedzie ktoś może jutro z Wrocławia i ma wolne miejsce w aucie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 30 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 Przegląd kamer, czynne: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2024 Chyba jutro wybiorę się rozpocząć sezon w Tylicz Ski, wczoraj tam deszcz ze śniegiem, dzisiaj zgniła pogoda, jutro ma być za to ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Czarnow Ski i Zieleniec naśnieżaja w Sudetach. Reszta stoi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 20 godzin temu, pawelb91 napisał: Chyba jutro wybiorę się rozpocząć sezon w Tylicz Ski, wczoraj tam deszcz ze śniegiem, dzisiaj zgniła pogoda, jutro ma być za to ładnie. Przyjedź na Jaworzynę, oglądniemy Tatry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 9.00 Czarnow Ski- trzy osoby pod wyciągiem: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Pół trasy. Dobre i to. Brawo Czarnów. Dobry pomysł z rana. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Pozdrowienia ze szczytu Jaworzyny... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 21 minut temu, lski@interia.pl napisał: Pozdrowienia ze szczytu Jaworzyny... jaki warun, twardo pod nartą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 1 godzinę temu, grimson napisał: jaki warun, twardo pod nartą? Twardo,gładko pod nartą na górze,zjeżdża się kolejką po podejściu do górnej stacji.Ja zjechałem po minerałach na dól,specjalnie biorąc takie narty,by nie podchodzić do kolejki.Pogoda zrekompensowała mały wybór tras,więc było warto,bo jedyną niedzielną alternatywą była jazda na symulatorze lub wyjazd na marsz przeciw deprawacji... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 6 godzin temu, grimson napisał: trzy osoby pod wyciągiem a Ty na co czekasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 12 minut temu, Jeeb napisał: a Ty na co czekasz ? czekam aż odpalą cos dłuższego niż 350m w Sudetach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 5 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Pozdrowienia ze szczytu Jaworzyny... @lski@interia.pl z uwagi na wstawione zdjęcie nr2. masz może zdjęcie z zawodów lub jazdy tak właśnie bardziej z frontu? Może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 1.12.2024 Tylicz Ski Dziś rozpocząłem sezon narciarski. Wyboru dużego w okolicy jeszcze nie ma więc zdecydowałem się na ciekawszą stronę Tylicza. Działała kolej 3 osobowa i główny stok przy niej ze "ścianką" w górnej części stoku. Skipass 4h - 65zł. Narty wziąłem najkrótsze jakie mam, żeby coś poskręcać na tym stoku. Jak na otwarcie sezonu to było bardzo dobrze. Stok zmrożony ładnie trzymał. Mgła utrzymywała się przez 2 godziny później odpuściła i było słonecznie. Gdy wyszło słońce to wierzchnia warstwa trochę puściła ale spód był twardy betonowy. Śniegu na trasie mało ale przygotowana bardzo dobrze. Ludzi niedużo choć w południe czasem się trasa lekko przytykała momentami. 4 godziny pojeżdżone wyszło 28 zjazdów, fajne otwarcie. W tle Master Ski 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Twardo,gładko pod nartą na górze,zjeżdża się kolejką po podejściu do górnej stacji.Ja zjechałem po minerałach na dól,specjalnie biorąc takie narty,by nie podchodzić do kolejki.Pogoda zrekompensowała mały wybór tras,więc było warto,bo jedyną niedzielną alternatywą była jazda na symulatorze lub wyjazd na marsz przeciw deprawacji... Kto Ciebie miałby zdeprawować? Snowbordzisci? Swoją drogą, powrót na szczyt z tego orczyka mozna byłoby jakoś rozwiązać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2024 Master: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Witam wszystkich "nartujących" w Sezonie Narciarskim 2024-2025. Wczoraj nastąpił rozruch narciarski starej, ale nie rozklekotanej konstrukcji tzn. pojechałem na Salmopol nudzić gawiedź moją Techniką Telemark-u. Pogoda przepiękna. Po rozgrzewce próby techniczne mojej starej konstrukcji. Sprzęt przygotowany dobrze, pysk uśmiechnięty, więc czego trzeba więcej? Warunki bardzo dobre, bez kolejki - jazda poranna. Później nartujących przybywało. Bardzo wielu dobrych znajomych powitałem z radością, nieznajomych również. Czekamy na śnieg. Z serdecznymi pozdrowieniami: Marcin Kasza Stary upierdliwy Grzyb - Pasjonat Jazdy Techniką Telemark-u. Wróciłem i tak łatwo się mnie, starego upierdliwca nie pozbędziecie... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Stacja Tylicz Ski będzie czynna ponownie w dniach 6-8.12.2024 w godzinach 9-20, czynna będzie 3 osobowa kolej krzesełkowa i trasa numer 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Taka ciekawostka, z czego nieczynna tylko Kotelnica: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi