ZdolnyŚlązak Napisano 28 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 SMR start 5 grudnia: ❄️STARTUJEMY!❄️ Już 5 grudnia otwieramy Szczyrk Mountain Resort 🏔️ Przygotowujemy trasy, dopinamy ostatnie szczegóły i nie możemy się doczekać, aż znów zobaczymy Was na stoku! 🫶 Czas wyjąć narty i deski- sezon rusza ⛷️🏂 Kto wpada na pierwszy przejazd? 🙌 #otwarciesezonu #start #zima #narty #snowboard 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 2 minuty temu, ZdolnyŚlązak napisał: SMR start 5 grudnia: ❄️STARTUJEMY!❄️ Już 5 grudnia otwieramy Szczyrk Mountain Resort 🏔️ Przygotowujemy trasy, dopinamy ostatnie szczegóły i nie możemy się doczekać, aż znów zobaczymy Was na stoku! 🫶 Czas wyjąć narty i deski- sezon rusza ⛷️🏂 Kto wpada na pierwszy przejazd? 🙌 #otwarciesezonu #start #zima #narty #snowboard No to czekamy z niecierpliwością czy oprócz "trasy" ze Zbójnickiej Kopy i może Małego Skrzyczego przygotują jeszcze dla nas jakieś szaleństwo na początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 28 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 7 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: SMR start 5 grudnia: 2 minuty temu, zając napisał: oprócz "trasy" ze Zbójnickiej Kopy i może Małego Skrzyczego Jakby otwarli kilka tras, to może byłby to ten jeden raz w sezonie 25/26, kiedy tam zawitam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 28 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 Już sobie odpowiedziałem 1 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 7 minut temu, WojtekM napisał: Już sobie odpowiedziałem Będzie czad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 28 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 Aktualnie 103 zł przy zakupie na kartę gopass za te dwie trasy. Black Friday normalnie. Ale kto wie, idzie ocieplenie i nie wiadomo czy w przyszłym tyg. nie będzie płynąć poniżej 1000mnpm. Zresztą w okolicy taniej to już tylko na Białym Krzyżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2025 2 godziny temu, WojtekM napisał: idzie ocieplenie i nie wiadomo czy w przyszłym tyg. nie będzie płynąć poniżej 1000mnpm. Pewnie dlatego nie zdecydowali się rozgarniać kopców śniegu na niebieskiej 3 do Gondoli. Cała 3 jest przygotowana na rozgarnięcie, a kopce są kilkumetrowe. 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Pozdrowienia z Korbielowa 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Czarna Góra teraz 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 57 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra teraz Warun beznadziejny. Wstyd, że otworzyli ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 4 godziny temu, grimson napisał: Warun beznadziejny. Wstyd, że otworzyli ON jesteś tam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Ponad cztery godziny go nie ma to chyba do domu pojechał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Na Kasprowym niemal tłok 🙂 https://player.webcamera.pl/pkl_cam_419293 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Godzinę temu, Jeeb napisał: jesteś tam ? Dziś niestety nie, aż mnie skręca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 (edytowane) Jaworzyna-otwarcie sezonu. Przyjechałem na 11,parking wypełniony do ostatniego miejsca.15 minut do kolejki,talerzyk na 3 już bez kolejek wiec tu zostałem. Podłoże twarde,na wierzchu miękko.Do dołu tylko 6,jedynka zamknięta i nieubita,ale nią zjechałem.Jazda taka bezpłciowa, a chyba będzie tylko gorzej przez ten tydzień,a potem wygląda,że w ogóle niczego nie będzie. ..Być może lepszym wyjściem dziś i jutro byłaby Arena,ale jak się ma sezonówkę...... Edytowane 29 Listopad 2025 przez lski@interia.pl 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 To jeszcze CG jazda wieczorna 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 4 godziny temu, grimson napisał: Dziś niestety nie, aż mnie skręca Przecież Ty nie skręcasz, skręcają tylko idioci, czy jakoś tak... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 23 minuty temu, marionen napisał: Przecież Ty nie skręcasz, skręcają tylko idioci, czy jakoś tak... Inaczej. na kamizelkach polskiej szkółki narciarskiej było napisane "skręcają tylko tchórze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 4 minuty temu, grimson napisał: Inaczej. na kamizelkach polskiej szkółki narciarskiej było napisane "skręcają tylko tchórze". Mniej więcej wychodzi na to samo😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Teraz, marionen napisał: Mniej więcej wychodzi na to samo😉 idiota nie jest równy tchórzowi. ten pierwszy nie ma granicy strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2025 Tylicz Ski 29.11.2025 Dziś otworzyłem sezon narciarski z kumplem w Tyliczu, działała trasa nr 1 przy 3 osobowym krzesełku, jak na początek to całkiem ok. Jest jakieś nachylenie więc prędkość też można zabrać na bardziej płaską część trasy. Warunki dobre, śnieg wierzchem trochę miękki bo śniezyli w nocy, spód twardszy, stok dosyć szybko przekopany ale mi to nie przeszkadza. Fajnie że w końcu na nartach i to jeszcze w listopadzie. Chodzi po głowie jutro powtórka... bo samopoczucie po dzisiaj dobre. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 (edytowane) Czarna Góra wita Edytowane 30 Listopad 2025 przez ZdolnyŚlązak 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 22 minuty temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra wita No to do zobaczenia na stoku 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 30 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 Czy ktoś z lokalsów wie, czy Czantoria była naśnieżana na dole? Myślę o skiturach .... @marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2025 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Czy ktoś z lokalsów wie, czy Czantoria była naśnieżana na dole? Myślę o skiturach .... @marcinn Tak była i jest Spokojnie z dołu wejdziesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi