Lexi Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Wczoraj Murzasichle Ski - kombinat talerzykowy... uczymy się jazdy na talerzykach więc ...Wreszcie jest BIAŁO.. Jakieś -4 -6..wiatr.. ale za to nie ma mgły.. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Cze Zimowo dość😉. pozdro 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Dzisiaj Złoty Groń rozpoczynał o 9:00 więc jazda od początku do 11:00. Pierwszych 40 minut warunki petarda i mało ludzi. Później się coś ludzi uzbierało ale nawet przed 11:00 nie była kolejka na więcej niż minutę. Warunki były cały czas dobre ale na górnej połowie było ciasno, bo brakuje tam naśnieżyć jeszcze 1/3 trasy. 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 2 godziny temu, marekbtl napisał: Cze Zimowo dość😉. pozdro Wypłaszczyli ją, czy taki płaski obiektyw Marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 (edytowane) 8 minut temu, gabrik napisał: Wypłaszczyli ją, czy taki płaski obiektyw Marek? Nie, zdjęcie tak wyszło. Dzisiaj 4h tylko tam jeździłem. 9.00-13.00. Właśnie dojechałem do domu. pozdro ps. Tylko tam było słonko😀. Śnieżą na potęgę. Ludzi opór. Edytowane 25 Grudzień 2025 przez marekbtl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Jaworzyna dziś. Piękna pogoda plus sezonówka mnie wygnały z domu,czego w Święta o ferie nie robię.Sporo ludzi,pełne parkingi,kolejek żadnych, ale nie jednym wąskim stoku kumulacja goryli niedzielnych,szybko i słabo jeżdżących,była dyskomfortem.Sypią mocno,do Nowego Roku pewnie trasy 1 iv6 na całą szerokość dadzą radę,ale gdzie resztą...Jutro spróbuję na wieczornej... 20251225_124239.mp4 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 25 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 W Wiśle chyba najmniej ludzi na Soszowie? Zastanawiam się gdzie uderzyć w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 2 godziny temu, WojtekM napisał: W Wiśle chyba najmniej ludzi na Soszowie? Zastanawiam się gdzie uderzyć w weekend. Soszów w miarę pusto, Siglany wieczorem pusto, Stok - rusza jutro. Nowa Osada, Złoty Groń - oblężenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Dzisiaj padło na Małe Ciche... pogoda PETARDA... Małe Ciche oblężone maksymalnie .. na szczęście jest tam jeszcze jedna zapomniana polanka.. ..śnieg bosko naturalny.. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 (edytowane) Cześć. Wybieram się jutro w okolice Bieszczad na kilka dni. Nigdy nie jeździłem w tamtych rejonach. Co byście polecili? W bezpośrednim zasięgu mam Gromadzyń, Wańkową i Lawortę, odrobinę dalej Arłamów. Informacje na temat tych stacji są raczej skąpe. Może ktoś z Was jeździł? Edytowane 25 Grudzień 2025 przez wolcjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 (edytowane) 58 minut temu, wolcjusz napisał: Cześć. Wybieram się jutro w okolice Bieszczad na kilka dni. Nigdy nie jeździłem w tamtych rejonach. Co byście polecili? W bezpośrednim zasięgu mam Gromadzyń, Wańkową i Lawortę, odrobinę dalej Arłamów. Informacje na temat tych stacji są raczej skąpe. Może ktoś z Was jeździł? Jezdzilem we wszystkich.Najlepsza Laworta,gdy jest śnieg.Tyle,że teraz wszystko tam zielone.Tylko na nartorolkach.A info skąpe,kamery powyłączane,bo nie ma się czym chwalić... Edytowane 25 Grudzień 2025 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 25 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2025 Jutro ruszają Skolnity od jazdy wieczornej. Tylko niebieska trasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 11 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Jezdzilem we wszystkich.Najlepsza Laworta,gdy jest śnieg.Tyle,że teraz wszystko tam zielone.Tylko na nartorolkach.A info skąpe,kamery powyłączane,bo nie ma się czym chwalić... Gromadzyń się jutro otwiera: Witajcie, serdecznie zapraszamy na otwarcie nowego sezonu narciarskiego! W sobotę 27.12.2025 od godziny 9.00 czynna będzie Kolej linowa oraz mały wyciąg. W niedzielę dołączą pozostałe wyciągi wraz z nowym wyciągiem taśmowym! Od pierwszego dnia czynna jest szkółka narciarsko-snowboardowa, wypożyczalnia, serwis oraz Karczma. Zachęcamy do podzielenia się tą informacją z waszymi znajomymi i czekamy na Was! Do zobaczenia na stoku... Laworta z tego co piszą na FB tez powinna lada moment ruszyć, dzisiaj kamerki działają, dośnieżają i ratrak widać na trasie ❄️🎿 Od kilku dni pracujemy ciężko i bezustannie przy naśnieżaniu stoku! Działamy dniem i nocą, żeby przygotować dla Was jak najlepsze warunki do jazdy. 👉 Już lada moment ruszamy z sezonem – otwieramy naszą stację narciarską i zapraszamy Was na pierwsze zjazdy! Bądźcie czujni — wkrótce podamy dokładny termin otwarcia! ❄️⛷️ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 @Jeeb ale z czego takie podśmiechujki? Białka dzisiaj. Alpejsko? Lepsze niż jakakolwiek hala. pozdro 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Cieniawa śnieży ściankę, może ruszy za kilka dni to będzie można się wybrać na lokalne narty. Rytro też śnieży ale tam długo zejdzie żeby ruszyły obie ścianki a bez tego to się nie wybieram. Słotwiny Tabaszewski też śnieży ale na razie jest jeszcze zielonej dupie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 3 minuty temu, pawelb91 napisał: Cieniawa śnieży ściankę, może ruszy za kilka dni to będzie można się wybrać na lokalne narty. Rytro też śnieży ale tam długo zejdzie żeby ruszyły obie ścianki a bez tego to się nie wybieram. Słotwiny Tabaszewski też śnieży ale na razie jest jeszcze zielonej dupie. Zanim zrobią Cieniawę,chcę dziś przetestować wieczorną jazdę na Jaworzynie,może nie będzie takiego tłoku jak teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 2 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Zanim zrobią Cieniawę,chcę dziś przetestować wieczorną jazdę na Jaworzynie,może nie będzie takiego tłoku jak teraz... Ja na wieczorną Jaworzynę chce się wybrać w styczniu, na razie niech lepiej dośnieżą bo szału nie ma, no i jak działa trasa 1 i 6 to też większy wybór i więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Zwardoń: 📣 Odpowiadamy na jedno z najczęściej zadawanych pytań: TAK, ruszamy już jutro! 🎉 🕛 Jutro: 12:00–21:00 🕘 Niedziela, poniedziałek, wtorek: 09:00–21:00 ⏰ Godziny funkcjonowania stacji w Sylwestra i Nowy Rok podamy wkrótce — bądźcie czujni! Serdecznie zapraszamy i do zobaczenia! 😊 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 I do czynnego juz od kilkunastu dni Lądka Zdroju dołącza druga stacja ze Ski Family : Kamienica: 🎿 Startujemy! Uruchamiamy Stację Kamienica od strony Bolesławowa ✅ Warunki sprzyjają, a my jesteśmy gotowi na pierwszy zjazd! ❄️🔥 📍 Wjazd / dojazd: od strony Bolesławowa 🗓️ Start: Sobota 27 Grudnia⛷❗️❗️❗️ ⏰ 09:00 – 20:00 ⛷️ Zapraszamy wszystkich — narciarzy i snowboardzistów! 🎿 Zabierz ekipę, udostępnij dalej i widzimy się na śniegu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 (edytowane) 15 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Jezdzilem we wszystkich.Najlepsza Laworta,gdy jest śnieg.Tyle,że teraz wszystko tam zielone.Tylko na nartorolkach.A info skąpe,kamery powyłączane,bo nie ma się czym chwalić... Laworta i Wańkowa STARTUJEMY! ❄️⛷️ 🎿🏂 Sezon narciarski 2025/2026 na Laworta Ski w Ustrzykach Dolnych otwieramy oficjalnie już jutro, w sobotę 27 grudnia. Zapraszamy od godziny 9:00 na pierwsze zjazd tej zimy! Edytowane 26 Grudzień 2025 przez ZdolnyŚlązak 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 15 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Laworta i Wańkowa STARTUJEMY! ❄️⛷️ 🎿🏂 Sezon narciarski 2025/2026 na Laworta Ski w Ustrzykach Dolnych otwieramy oficjalnie już jutro, w sobotę 27 grudnia. Zapraszamy od godziny 9:00 na pierwsze zjazd tej zimy! Bardzo jestem ciekaw,jak będzie z tą Lawortą.Tuż przed świętami wracałem tamtędy ze Lwowa,zaglądnąłem specjalnie pod Lawortę,i było jeszcze zielono,a tam areał spory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 (edytowane) Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Bardzo jestem ciekaw,jak będzie z tą Lawortą.Tuż przed świętami wracałem tamtędy ze Lwowa,zaglądnąłem specjalnie pod Lawortę,i było jeszcze zielono,a tam areał spory... @wolcjusz może coś wrzuci bo pisał, że sie wybiera w Bieszczady. Gromadzyń tez w sobotę rusza. Edytowane 26 Grudzień 2025 przez ZdolnyŚlązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 (edytowane) Kasina malownicza. Ludzi dużo, śnieg przeróżny. Od zbrylonego po kopny-armatkowy. Edytowane 26 Grudzień 2025 przez yoss 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 26 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Jutro rusza Sport Dolina w Bytomiu. Kawał stoku ;), ale za rogiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: @wolcjusz może coś wrzuci bo pisał, że sie wybiera w Bieszczady. Gromadzyń tez w sobotę rusza. Wrzucę wrzucę, tylko pewnie dopiero w niedzielę bo wyjazd mieszany narciarsko-turystyczny więc na jutro się jeszcze nie nastawiam. Dzięki wszystkim za porady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi