sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Kto nigdy się nie pomylił niech pierwszy rzuci kamień… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 29 minut temu, sstar napisał: Irren ist menschlich. Sorry. Shvatiti. Terima kasih. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 6 minut temu, marionen napisał: Shvatiti. Terima kasih. कृपया Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Hindi słabo znam. Proponuję przejść do tematu wątku. Słońca dalej bardzo dużo, niestety opadów śniegu nie widać jak na razie. Ostatni opad to było 15 cm i troszkę w sobotę. Dolina Zillertal... zbliża się Open Air Kölsche Woche na Sommerbergu. Pozdrawiam. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 6 minut temu, marionen napisał: Hindi słabo znam. Proponuję przejść do tematu wątku. Słońca dalej bardzo dużo, niestety opadów śniegu nie widać jak na razie. Ostatni opad to było 15 cm i troszkę w sobotę. Dolina Zillertal... zbliża się Open Air Kölsche Woche na Sommerbergu. Pozdrawiam. A skąd te fotki free i jaki tam warun? Świetne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec (edytowane) Jak tu żyć ? 😤 Warun okropny lampa od rana 🌞 i ten sztruks 🤌 Edytowane 3 Marzec przez Victor 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Narty nartami proponuję małą przerwę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 35 minut temu, marcinn napisał: Narty nartami proponuję małą przerwę Już po przerwie 😉 czas na czerwone 😂 😎 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 24 minuty temu, Victor napisał: Już po przerwie 😉 czas na czerwone 😂 😎 Czerwone to z rana nie lepsze by były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 29 minut temu, Victor napisał: Już po przerwie 😉 czas na czerwone 😂 😎 Skup się na szkoleniu i pozdrów Poznanianki (takie trochę przyszywane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 20 minut temu, zając napisał: Czerwone to z rana nie lepsze by były? Pewnie byłby ale miałem zabrać niebieskie a że czerwonych nie mogłem to wziąłem żółte 😂😉 @brachol teraz czas free więc można samemu szurać a te przyszywane Poznanianki ćwiczą teraz . Pozdrowię oczywiście . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 9 minut temu, Victor napisał: Pewnie byłby ale miałem zabrać niebieskie a że czerwonych nie mogłem to wziąłem żółte 😂😉 @brachol teraz czas free więc można samemu szurać a te przyszywane Poznanianki ćwiczą teraz . Pozdrowię oczywiście . Pytanie czemu nie wziąłeś niebieskich i czy Tadeo zabrania GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 40 minut temu, zając napisał: Pytanie czemu nie wziąłeś niebieskich i czy Tadeo zabrania GS? Niebieskie były wczoraj 😉 a co do pytania drugiego to nie zabrania ale nacisk jest/ma na krótki skręt a nie na długi czyli narta slalomowa do tego się bardziej nadaje niż gigantka oczywiście podstawy też na narcie slalomowej wykonujemy bo to nie problem. Jestem już na czwartym szkoleniu u niego i nie widziałem nikogo żeby ktoś miał GS nartę. Także preferuje raczej slalomke a ja nie dyskutuje tylko mam fokus na naukę . Po godzinach już robisz co chcesz a że dla mnie GS to nowość więc próbuje u coraz bardziej mi się podoba aczkolwiek co SL to SL 💪🔥 pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lb2635 Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Właśnie wróciłem z Ischgl (karnet 5 dni 315E, ) gdzie przez 5 dni przejechałem 306km. Kilka moich uwag: Potężny ośrodek 240km tras (220 km czynnych), na wysokości od 1400 do 2900 mnpm. leżący w 2 krajach, Austrii i Szwajcarii, z nowoczesną infrastrukturą, doskonale przygotowane trasy, gdzie dziennie jeździ ok. 15 tyś narciarzy/snowbordzistów, (piątek 28-2 było prawie 17 tyś. informacja z kasy ośrodka). Mimo takiej ilości maksymalnie stało się ok. 7 min. ale żadko, najczęście 2 do 3 min lub na bieżąco. Ja robiłem dziennie ponad 60km z dwiema dłuższymi przerwami. Poziom jejżdżących zdecydowanie wyższy niż w Polsce (moja oraz znajomego subjektywna ocena), bezkijkowców( temat poruszany na forum), przez te 5 dni naliczyłem 12 (pierwsze 3 dni 2), przy czym nie jestem pewny czy kogoś nie policzyłem dwukrotnie, z tych 12 to 3 dzieci które się uczyły. Ceny na stoku: piwo 0,5l z beczki na stoku od 5 do 6,7E , pizza od 14 do 18E, kotlet (właściwie 2) z frytkami 20E, 1/2 kurczaka pieczonego z frytkami 15E. Skibusy kursują od ok. 8 rano do ok. 20 pomiędzy Galtur a Landeck. Ja nie musiałem dojeżdżać, ale znajomi już tak, i byli zadowoleni. Zakwaterowanie różnorodne cenowo i ofertą dodatkową, tak że nie ma sensu wchodzić w szczegóły, każdy coś dla siebie znajdzie. Polecam i pozdrawiam. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 17 minut temu, lb2635 napisał: Poziom jejżdżących zdecydowanie wyższy niż w Polsce (moja oraz znajomego subjektywna ocena), bezkijkowców( temat poruszany na forum), przez te 5 dni naliczyłem 12 (pierwsze 3 dni 2), przy czym nie jestem pewny czy kogoś nie policzyłem dwukrotnie, z tych 12 to 3 dzieci które się uczyły. A jak dla mnie, to jest tam bardzo różnorodnie. Na niebieskich trasach jest bardzo dużo początkujących. Często widać jak ludzie na czerwonych odsypach czy ściankach sobie nie radzą. Na skrajnych czerwonych natomiast są ludzie którzy bardzo dobrze jeżdżą. Jak dla mnie to tam jest pełen przegląd poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec Sportgastein - fajny, no-nonsense ośrodek. Nie ma knajp przy trasach, snowparków, rur do ślizgania - ale trasy szerokie i wymagające, a widoki jak należy. Jedna gondola i jeden nieprzyzwoicie długi orczyk, ale ze względu na swoje położenie na samym końcu doliny, jest tam zdecydowanie mniej ludzi niż na sąsiednich górkach. IMG_5783.MOV 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec zostają kamerki, ech... nawet w mieście ładnie było z rana... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 11 godzin temu, mnrdov napisał: Sportgastein - fajny, no-nonsense ośrodek. Nie ma knajp przy trasach, snowparków, rur do ślizgania - ale trasy szerokie i wymagające, a widoki jak należy. Jedna gondola i jeden nieprzyzwoicie długi orczyk, ale ze względu na swoje położenie na samym końcu doliny, jest tam zdecydowanie mniej ludzi niż na sąsiednich górkach. Warto dodać, że Sportgastein to ON o wspaniałych możliwościach freeridowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec Dobry z rana 🙂 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec Godzinę temu, marcinn napisał: Dobry z rana 🙂 Dobry i słoneczny 🤗 Dzieńdoberek 😎 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec Zasłużone . Wasze zdrowie 🍻! 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 10 godzin temu, Victor napisał: Dobry i słoneczny 🤗 Dzieńdoberek 😎 A jakie są temperatury? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2 godziny temu, marekbtl napisał: A jakie są temperatury? pozdro Cześć Na szczęście w nocy mrozi ale za dnia lato. Północne stoki trzymają się rewelacyjnie i tu w Sappa takie są na całe szczęście aczkolwiek ten z przeciwnej strony południowej ekspozycji z najdłuższą trasą na dole niestety popołudniem już płynie ba nawet woda w ciapie stoi co jest bardzo niebezpieczne i trzeba uważać. Za dnia niby +8 ale w słońcu odczuwalna dobre 20 naprawdę jest gorąco 🥵. pozdro ps. Coś z wieczornych pokazów włoskiej szkoły IMG_4739.mov 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi