pawelb91 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 11 minut temu, [email protected] napisał: Gdzie i kiedy się wybierałeś? Bormio i Santa Caterina, w grudniu dobre cenowo skipassy, noclegi w samym centrum Bormio też... Mała szansa że w grudniu ruszą, przecieki są dopiero o okolicach połowy stycznia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 1 godzinę temu, wojgoc napisał: Gdzie szukałeś? Booking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 35 minut temu, idealist napisał: Booking Ja Wszędzie widzę bezpłatna anulacje na 42dni przed przyjazdem😡, chyba, ze Ty patrzysz na 5 gwiazdkowe hotele😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barattolina Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 19 minut temu, wojgoc napisał: Ja Wszędzie widzę bezpłatna anulacje na 42dni przed przyjazdem😡, chyba, ze Ty patrzysz na 5 gwiazdkowe hotele😁 Ja tez booking. Hotel nie ma 5 gwiazdek. Mam wrażenie, że noclegi w Austrii staniały i jest ich więcej niż miesiąc temu. Trzeba szukać jak świnka trufli - zawzięcie i z radością 😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Mam dwie rezerwacje -świąteczna Francja i na luty Austria, oba z możliwością odwołania do dnia przed przyjazdem z Airbnb ,czyli da się ... Wczoraj kontrolnie sprawdzałem czy jest coś w Austrii w okresie świątecznym jeżeli Francja nie wypali i o dziwo można jeszcze znaleźć ciekawa ofertę z odwołaniem do ostatniej chwili . Rownież,można wysłać zapytanie z czy jest możliwość odwołania przez Covid,dużo wlascicieli rozumie problem choć oficjalnie w ofercie nie ma takiej możliwości . Kwestia dogadania się . Miałem rezerwacje na początek listopada w Stubai i przez lockdown nie pojechałem a pani anulowała rezerwacje choć takiej możliwości nie było. Kasa wróciła co najważniejsze . Warto pytać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 (edytowane) Mi się udało Solden z odwołaniem do 11 grudnia (wyjazd 12 grudnia), ale nastawiony jestem tak 50/50, że to wypali. Edytowane 26 Listopad 2020 przez Przemekc1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 31 minut temu, wojgoc napisał: Ja Wszędzie widzę bezpłatna anulacje na 42dni przed przyjazdem😡, chyba, ze Ty patrzysz na 5 gwiazdkowe hotele😁 Chciałabym 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 https://podroze.onet.pl/aktualnosci/ue-kraje-same-decyduja-ws-otwarcia-osrodkow-narciarskich/xfscbnv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 36 minut temu, wojgoc napisał: Ja Wszędzie widzę bezpłatna anulacje na 42dni przed przyjazdem😡, chyba, ze Ty patrzysz na 5 gwiazdkowe hotele😁 Nieprawda! Ja miałem rezerwacje w apartamentach i bez problemu mogłem zrezygnować bez kosztów na 3 dni przed przyjazdem. I takich ofert jest bardzo dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Przeniosłem rezerwację z lutego na styczeń bez problemu w niższej cenie z możliwością odwołania do 2 dni przed przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 6 minut temu, JC napisał: Nieprawda! Ja miałem rezerwacje w apartamentach i bez problemu mogłem zrezygnować bez kosztów na 3 dni przed przyjazdem. I takich ofert jest bardzo dużo. Patrzę na interesujące mnie miejsca w AT i nie ma tam takich opcji - możliwość odwołania free of charge do 42 dni przed przyjazdem, cxy to booking czy strona lokalnej infotourust. Nie przeczę, ze takie są możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Teraz, wojgoc napisał: Patrzę na interesujące mnie miejsca w AT i nie ma tam takich opcji - możliwość odwołania free of charge do 42 dni przed przyjazdem, cxy to booking czy strona lokalnej infotourust. Nie przeczę, ze takie są możliwości. Z ciekawości w jakim terminie i gdzie chcesz jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 9-16.01 Silvretta, st Anton, Ischgl, 2 os i pies😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 6 minut temu, wojgoc napisał: 9-16.01 Silvretta, st Anton, Ischgl, 2 os i pies😁 Wstawiłem Twój termin w Ischgl do wyszukiwarki i ustawiłem apartamenty. Faktycznie jest sporo ofert, gdzie bezpłatne odwołanie jest do 30 dni przed przyjazdem, ale znalazłem też 3 oferty z odwołaniem na 7 dni przed przyjazdem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 10 minut temu, JC napisał: Wstawiłem Twój termin w Ischgl do wyszukiwarki i ustawiłem apartamenty. Faktycznie jest sporo ofert, gdzie bezpłatne odwołanie jest do 30 dni przed przyjazdem, ale znalazłem też 3 oferty z odwołaniem na 7 dni przed przyjazdem. To muszę ponowić wyszukiwanie😁- dzięki za info i poświęcony czas dla mnie👍🏻 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 1 godzinę temu, idealist napisał: https://podroze.onet.pl/aktualnosci/ue-kraje-same-decyduja-ws-otwarcia-osrodkow-narciarskich/xfscbnv Artykuł z Onetu nie do końca odpowiada rzeczywistości, bo jednak aktualnie jest mocno forsowane jednolite stanowisko Niemiec, Francji i Włoch, aby ośrodki narciarskie otworzyć najwcześniej po 10 stycznia i wywierana jest bardzo silna presja na austriackiego kanclerza Sebastiana Kurza. Zobaczymy, na ile skutecznie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Właśnie dzwonił do mnie prezes Czeskiego Stowarzyszenia Stacji Narciarskich. Miał oczywiście kilka pytań do mnie, ale... dowiedziałem się, że niestety w Czechach są też osoby w rządzie, które chcą przyłączyć się do stanowiska Włoch, Francji I Niemiec w sprawie zamknięcia ośrodków narciarskich do połowy stycznia. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 W ośrodku Tignes na oficjalnej stronie widnieje już info ze wyjazd świąteczny powiązany z narciarstwem można sobie darować 😡 zostają spacery ale w jakiej formie tego sami nie wiedza 😂 https://en.tignes.net/informations-covid-19 Pozostaje nadzieja w Austrii,Szwajcarii lub dalekiej Japonii 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 2 godziny temu, JC napisał: Właśnie dzwonił do mnie prezes Czeskiego Stowarzyszenia Stacji Narciarskich. Miał oczywiście kilka pytań do mnie, ale... dowiedziałem się, że niestety w Czechach są też osoby w rządzie, które chcą przyłączyć się do stanowiska Włoch, Francji I Niemiec w sprawie zamknięcia ośrodków narciarskich do połowy stycznia. Wiecie jaki jest aktualny stan w Czechach? Czy i kiedy oni mogą otwierać ewentualnie ośrodki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezext Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 20 godzin temu, wojgoc napisał: 9-16.01 Silvretta, st Anton, Ischgl, 2 os i pies😁 Nigdy nie byłem w Austrii, zawsze jeżdzę do Włoch, chyba nie uda się pojechać w terminie świątecznym do Włoch więc szukam coś gdzieś w Austrii, jakie miejscowości w Ischgl szukać żeby mieć kawałek do wyciągu i nie jeździć busami? co polecacie? żeby też było normalnie cenowo. Chyba że inne miejscowości gdzie będzie około 100km tras narciarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 20 minut temu, dezext napisał: Nigdy nie byłem w Austrii, zawsze jeżdzę do Włoch, chyba nie uda się pojechać w terminie świątecznym do Włoch więc szukam coś gdzieś w Austrii, jakie miejscowości w Ischgl szukać żeby mieć kawałek do wyciągu i nie jeździć busami? co polecacie? żeby też było normalnie cenowo. Chyba że inne miejscowości gdzie będzie około 100km tras narciarskich? Albo Ischgl albo bus. Chyba, że będziesz jeździł w Galtuer, Kappl lub See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 przepychanki pomiędzy władzami krajów alpejskich są fascynujące, tylko niech sie już na coś zdecydują ! 😁 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 My sie zastanawiamy co i jak z nadchodzącym sezonem narciarskim a do mojego parku zawitała....wiosna☹️ - wyszły krokusy i kwitnie rododendron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 17 minut temu, wojgoc napisał: My sie zastanawiamy co i jak z nadchodzącym sezonem narciarskim a do mojego parku zawitała....wiosna☹️ - wyszły krokusy i kwitnie rododendron Szczerze mówiąc, to nie wiem jaką dać reakcję na te fotki ... Ale może tak - europejscy rządzący zapowiadają, że na wiosnę powinno już być w miarę normalnie, więc ... cieszmy się na wiosenne narty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Magda - mnie te anomalie przyrodnicze bardzo martwią a nie cieszą😡 - kaczki tez głupieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi