Kolorowy Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Dokładnie. Czarna Góra otwiera tylko wyciąg EFKA, czyli ten dla nauki jazdy. LUXTOPERDA ma być otwarta na przyszły tydzień, także nie widzę sensu jazdy w Czarnej Górze na otwarciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 1 godzinę temu, Kolorowy napisał: Dokładnie. Czarna Góra otwiera tylko wyciąg EFKA, czyli ten dla nauki jazdy. LUXTOPERDA ma być otwarta na przyszły tydzień, także nie widzę sensu jazdy w Czarnej Górze na otwarciu Jadę z rodziną, córka będzie testować nowy sprzęt + ma już zabukowanego intruktora. Przeżyję te parę godzin 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 W Białce pojawiły się ratraki, to dobry znak. Do otwarcia coraz bliżej. W Szczyrku, na górze, coraz bardziej zimowo. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 A UFO kreci..i ludzi przybywa.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 Godzinę temu, moruniek napisał: W Białce pojawiły się ratraki, to dobry znak. Do otwarcia coraz bliżej. W Szczyrku, na górze, coraz bardziej zimowo. Jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie zanim Białka wystartuje. Zobacz ile jest widocznego gruntu na fotce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris63 Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 W dniu 30.11.2021 o 17:07, ZdolnyŚlązak napisał: Witam, Pobliski Zieleniec również w sobotę, kanapa Diament dzień wcześniej w piątek. https://zieleniec.pl/otwieramy-sezon-2021-2022/ A można jakieś namiary na sensowne kwatery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 2 godziny temu, grimson napisał: Jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie zanim Białka wystartuje. Zobacz ile jest widocznego gruntu na fotce. Maks 7 dni i będą jeździć. Sądzę, że nawet wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 9 minut temu, moruniek napisał: Maks 7 dni i będą jeździć. Sądzę, że nawet wcześniej. Białka z reguły startuje jak ma dobre pół metra śniegu. Oby się sprawdziło co napisałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 11-go na pewno wystartują - ma być tam snow expo w tych dniach. 11-12.12.2021 Może dzień lub dwa wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 W dniu 1.12.2021 o 15:19, marcinn napisał: Wiem 😁 No halo gdzie jesteście. Jesteśmy sami 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Stok przygotowany, -5,3stopni, twardo, równo. Uczę się nowych nart. Długość nie sprawia kłopotów. Zobaczymy jutro na znacznie dłuższym stoku. VID_20211203_084538.mp4 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artkas Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 W Zieleńcu też wystartowali, przy okazji w fajnej pogodzie. Na razie na jednym niewielkim stoku, ale przygotowania reszty na jutro ostro idą 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Master Ski w Tyliczu ma być otwarty przez cały tydzień od 9:00. Może jak Białka będzie dalej tak sypać to też coś otworzy. Chciałby ktoś wyskoczyć rano w poniedziałek lub wtorek w te rejony na narty i chciałby mnie zgarnąć z Krakowa lub bliskiej jego okolicy? 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 40 minut temu, leitner napisał: Master Ski w Tyliczu ma być otwarty przez cały tydzień od 9:00. Może jak Białka będzie dalej tak sypać to też coś otworzy. Chciałby ktoś wyskoczyć rano w poniedziałek lub wtorek w te rejony na narty i chciałby mnie zgarnąć z Krakowa lub bliskiej jego okolicy? 😉 Może we wtorek pojadę z Krk - ale zobacz jak z pracą bo końcówka jest i mamy sajgon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgx126 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Na kamerze z Małego Skrzycznego widać, że trasa gotowa do przygotowania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hextor Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Chyba teraz wszyscy śnieżą, poza Harbutowicami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 No to się zaczęło. Pogoda marzenie, tylko walą ze wszystkich armat i trochę przez to na wyciągu zimno. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 13 minut temu, wolcjusz napisał: No to się zaczęło. Pogoda marzenie, tylko walą ze wszystkich armat i trochę przez to na wyciągu zimno. Gdzie to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 3 minuty temu, grimson napisał: Gdzie to? Tylicz Master Ski 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 33 minuty temu, wolcjusz napisał: Tylicz Master Ski Aż mnie korci,by skoczyć na godzinkę,bo mam blisko,tylko jutro rano trzeba do Włoch...A jak z ludźmi? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 (edited) 43 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Aż mnie korci,by skoczyć na godzinkę,bo mam blisko,tylko jutro rano trzeba do Włoch...A jak z ludźmi? Sporo, ale wyciąg szybko chodzi i jazda jest prawie na okrętkę. Trzy do pięciu minut kolejki max. Bardzo fajny warun na stoku, słoneczko. Bajka. Edited December 4, 2021 by wolcjusz 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu5asz Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 W dniu 2.12.2021 o 17:28, marekbtl napisał: 11-go na pewno wystartują - ma być tam snow expo w tych dniach. 11-12.12.2021 Może dzień lub dwa wcześniej. Podobno w piątek startują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 19 minut temu, lu5asz napisał: Podobno w piątek startują. Koniec świata, Białka startuje tydzień po Zielencu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 (edited) Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Aż mnie korci,by skoczyć na godzinkę,bo mam blisko,tylko jutro rano trzeba do Włoch...A jak z ludźmi? Naped na cztery masz. Bo Włochy zasypane, Zdjecia z dziś rano,kładzie równo,bliżej Sulden Edited December 4, 2021 by marcinn 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 (edited) 3 minuty temu, marcinn napisał: Naped na cztery masz. Bo Włochy zasypane Mam,ale nie nim będę jechał,tylko innym,więc mnie nie załamuj.Liczę,że takie miejsce jak Kronplatz będzie osiągalne zwykłym...Skąd te zdjęcia i z kiedy? Edited December 4, 2021 by lski@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts