marcinn Napisano 18 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 2 godziny temu, surfing napisał: Jak wygląda trasa czerwona, nawet ostatni zjazd trzeba z Czantoria zjeżdżać krzesłami? Terotycznie mogli by puścić...ale czekają na naturalne opady i wykończenie dołu. Oczywiście można zjechać z lekkim szlifem krawędzi 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 15 godzin temu, marcinn napisał: Terotycznie mogli by puścić...ale czekają na naturalne opady i wykończenie dołu. Oczywiście można zjechać z lekkim szlifem krawędzi 😁 Ty często śmigasz w okolicy. Gdzieś w rejonie Wisła/Ustroń/Istebna są nocne jazdy teraz w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 13 minut temu, ski89 napisał: Ty często śmigasz w okolicy. Gdzieś w rejonie Wisła/Ustroń/Istebna są nocne jazdy teraz w tygodniu? Są! Sprawdź na stronach internetowych stacje: Siglany (pewne), Skolnity, Nowa Osada, Cieńków, Złoty Groń, Stok! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Aktualnie na FIS (Skrzyczne), widok z kamery: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Na Czantori bez zmian 🤭🌞 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adimaka11 Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Witam , dziś Wisła STOK, trasy dobrze przygotowane, frekwencja znikoma 🙂 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Gdybym miał chociaż jeden taki stok na beneluxie pod chmurką a nie w hali to kierunek alpejski byłby abstrakcją choć od dzwona pewnie bym skorzystał 🤡 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 Pojechaliśmy dziś otworzyć "polski" sezon do Bukowiny... a tam wiosna - w południe +10 stopni...dobrze że stok o tym nie wiedział.. no i ten tłok.. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Pojechaliśmy dziś otworzyć "polski" sezon do Bukowiny... a tam wiosna - w południe +10 stopni...dobrze że stok o tym nie wiedział.. no i ten tłok.. Nie drażnij Lwa 🦁😤 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 Od 1000m tem. 0C i sypie śnieg 6 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasko13 Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 Dziś miałem okazję jeździć pojeździc na Stożku w Wiśle - wjazd bezproblemy na przednim napędzie - co nie jest oczywistością. Jeśli chodzi o warunki, to typowo stożkowe 🙂 schody z ratraka na czerwonej trasie, ale to już nie pierwszy raz, więc specjalnie zaskoczony nie byłem 🙂 Na plus otwarta niebieska przez las, z całkiem niezła ilością śniegu (tylko naturalny). Co ciekawe do godziny 12 naliczyłem piętnastu narciarzy- zastanawia mnie jaki ekonomiczny sens ma uruchamianie tej stacji, mimo to mam nadzieję że wcale nie zamierzają zamykana kłódkę tego ośrodka w którym można poczuć się jak dobrych kilka lat temu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 (edytowane) Wczorajsza Jaworzyna, 7 30 do 10 00.Gdy były największe mrozy, to wykopywali z ziemi nowy rurociąg do nasniezania,bo postawili na polską myśl techniczną, która stwierdziła, że jest tak dobra, że nie trzeba robić próby cisnieniowej. Jak zakopali, zepsuła się pompa. Czynna główna 1 i obie 2.Wszystko ładnie na biało, ale gdy się sprawdzi wiertłem, ile jest śniegu, to jest średnio ok. 10 cm, więc z przetrzymaniem deszczu i ciepła może być problem. 4 nie ruszona, na 5 chodziły armaty, ale jeszcze długo muszą chodzić.Czyli mniej więcej, jak co roku, choć kasę pompowaną w inwestycje widać wyraźnie... Edytowane 22 Grudzień 2023 przez [email protected] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 @[email protected]lczyli raczej na 30-31 nie ma sensu liczyć tam na dobre warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 29 minut temu, gabrik napisał: @[email protected]lczyli raczej na 30-31 nie ma sensu liczyć tam na dobre warunki? Od 3 stycznia będą warunki, bo pomieszkam sobie trochę w Krynicy i chciałbym aby tak było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 2 godziny temu, [email protected] napisał: Wczorajsza Jaworzyna, 7 30 do 10 00.Gdy były największe mrozy, to wykopywali z ziemi nowy rurociąg do nasniezania,bo postawili na polską myśl techniczną, która stwierdziła, że jest tak dobra, że nie trzeba robić próby cisnieniowej. Jak zakopali, zepsuła się pompa. Czynna główna 1 i obie 2.Wszystko ładnie na biało, ale gdy się sprawdzi wiertłem, ile jest śniegu, to jest średnio ok. 10 cm, więc z przetrzymaniem deszczu i ciepła może być problem. 4 nie ruszona, na 5 chodziły armaty, ale jeszcze długo muszą chodzić.Czyli mniej więcej, jak co roku, choć kasę pompowaną w inwestycje widać wyraźnie... A ja się dałem omamić atakowi zimy na początku grudnia i kupiłem 5 dowolnych dni na Jaworzynę licząc na dostępność całości oferty... No ale chyba całość w końcu kiedyś ruszy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Dzień dobry Czantoria 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 W dniu 19.12.2023 o 20:21, Lexi napisał: Pojechaliśmy dziś otworzyć "polski" sezon do Bukowiny... a tam wiosna - w południe +10 stopni...dobrze że stok o tym nie wiedział.. no i ten tłok.. Rusin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Szczyrk gondola nieczynna wieje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Witam z Soszowa. Równo, puszysto, po świeżym opadzie, chłodno i pusto. Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Szczyrk 1 czerwona naśnieżana, gondola ruszyła ale co chwilę s się zatrzymuje 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 14 godzin temu, pawelb91 napisał: A ja się dałem omamić atakowi zimy na początku grudnia i kupiłem 5 dowolnych dni na Jaworzynę licząc na dostępność całości oferty... No ale chyba całość w końcu kiedyś ruszy... Ja kupiłem nawet pełną sezonowkę, i to wtedy, gdy już było widać. Liczę na luty i marzec... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Cieńków dzisiaj - pusto i znakomicie: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 Pozdrowienia ze Stacji Narciarskiej Lądek Zdrój. Warunki na jeździe nocnej rewelacyjne, opady śniegu, bardzo mala liczba narciarzy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 A u mnie dziś nic nowego Rusin jak to Rusin...normalny przedświąteczny tłok.. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2023 5 minut temu, Lexi napisał: A u mnie dziś nic nowego Rusin jak to Rusin...normalny przedświąteczny tłok.. Coś nic nie pisał? My dzisiaj z Piotrkiem na Litwince byliśmy. Szkoda gadać😡. pozdro 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi