marcinn Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Wisła -Skolnity Warunki bardzo dobre-czynna niebieska Drugi dzień z rana pojeżdżone Teraz już sporo narciarzy…za dużo dla mnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Soszów trwa naśnieżanie warunki średnie, bardzo dużo ludzi, jakieś dwie szkółki nieogarnięte, jazda bez przyjemności, oczy trzeba mieć wkoło głowy 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekP Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Wczoraj (piątek) bez kolejki, ale ludzi ogólnie dość dużo! W 4 godziny zjedziesz 15-20 razy! Trasa niebieska jednak ma ponad kilometr. Ja wczoraj w ciągu 3h zrobiłem 21 zjazdów więc dość sensownie. Jednak po 1,5h trasa mocno zdegradowana(muldy lub lód). Co do ilości ludzi zgadzam się. Dziś większy mróz więc może być przyjemniej ale kolejka pewnie również większa. Jestem ciekaw dzisiejszych relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Rytro Dzień dobry w sobotęA nawet bardzo dobry Wreszcie mamy informacje na którą czekaliście i wy i my! Od poniedziałku 6.01.2025 otwieramy WYCIĄG KRZESEŁKOWY Godziny otwarcia 9:00-20:00 Ilość tras które będą czynne podamy w kolejnym komunikacie ponieważ przed nami jeszcze bardzo mroźna noc i chcemy Wam przygotować stok jak najlepiej i jak najwięcej Armatki cały czas w pracy Prosimy o udostępnienie Do zobaczenia na stoku Jak ruszą ścianki to się wreszcie wybiorę. ⛷️ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń (edytowane) Wierchomla. Rano pieruńsko zimno, teraz trochę cieplej, ale ciężko się rozgrzać bo przerwy między zjazdami długie a wyciąg bez osłon. Warunki śniegowe dobre, a nawet bardzo dobre. Ludzi niestety sporo, ale są momenty luźniejsze, dlatego zjazd zjazdowi nierówny, zależy czy trafi się w tłum czy uda się w lukę. Edytowane 4 Styczeń przez wolcjusz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń (edytowane) Stożek rusza jutro (niedziela 5,01) g godz 9,00 Edytowane 4 Styczeń przez wp 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Soszów godzina 13:30, warunki się poprawiły jest zarąbiście, muldy osiągnęły regularność taką, że można pięknie pomiędzy nimi się wymiescic jest cudownie, odcinek drogowy cały zlodzony cudownie pięknie się ślizgają krawędzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasko13 Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń @DMM Jak z kolejkami ? Byłeś od rana czy dojechałem później ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Byłem od 8:00 kolejki w zasadzie dość małe może na 2 minuty, ale stok dość wąski i dlatego wydaje się, że jest bardzo tłoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 29 minut temu, DMM napisał: Wygląda cudnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń PAD testuje dziś warun w Czorsztyn Ski: 3 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Jutro rusza Buczynka w Korbielowie. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Godzinę temu, grimson napisał: PAD testuje dziś warun w Czorsztyn Ski: Mogli by się pościągać z Trzaskowskim i tym typem co to ma z PiSu kandydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 37 minut temu, Hextor napisał: Mogli by się pościągać z Trzaskowskim i tym typem co to ma z PiSu kandydować Czaskoski to lamus - nie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 1 godzinę temu, DMM napisał: Czaskoski to lamus - nie śmiga Ból, Dudu jeżdżą na nartach. Kwachu- nie pamiętam. Rafau- nie wydaje mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 6 minut temu, grimson napisał: Ból, Dudu jeżdżą na nartach. Kwachu- nie pamiętam. Rafau- nie wydaje mi się. No, jak Kwachu co roku z Jolą w Szwajcarii śmigał... byli złośliwcy, którzy twierdzili, że "sprawdzali wyciągi" 😉 (niekoniecznie narciarskie oczywiście) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń (edytowane) Widzę, że kolega lub koleżanka @moloo ma jakąś alergie na polityków na nartach biorąc pod uwagę "downvote" pod kilkoma ostatnimi postami; tymczasem wydaje mi się, że niezależnie od opcji politycznych i zasług tych lub tamtych, to chyba dobrze że uprawiają sport - jedni lepiej drudzy gorzej; ja akurat oceniam to na plus. Edytowane 4 Styczeń przez Cosworth240 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń (edytowane) Kolega Molo ma chyba jeszcze doping poświąteczny we krwi albo nie dopuszcza do spadku % Ps. Choć wiem że przeszkadza mu że tu pitujemy o wszystkim tylko nie o warunkach narciarskich…. Zgadłem Rafał Edytowane 4 Styczeń przez marcinn 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Białka z dziś. Pogoda fantastyczna, ludzi masakra. Zdjęcia dzięki uprzejmości szwagra. Od 9:00 do 13:00 zjechali 6 razy. Chrześniak zadowolony. Stoki przygotowane bardzo dobrze. Trwa dośnieżanie. Ludzi masakra. 9 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 5 godzin temu, grimson napisał: PAD testuje dziś warun w Czorsztyn Ski: jak zwykle świetnie się prezentuje nawet stojąc na nartach 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Godzinę temu, moruniek napisał: Białka z dziś. Pogoda fantastyczna, ludzi masakra. Zdjęcia dzięki uprzejmości szwagra. Od 9:00 do 13:00 zjechali 6 razy. Chrześniak zadowolony. Stoki przygotowane bardzo dobrze. Trwa dośnieżanie. Ludzi masakra. Jprd, 6 zjazdów w 4 godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2 godziny temu, grimson napisał: Ból, Dudu jeżdżą na nartach. Kwachu- nie pamiętam. Rafau- nie wydaje mi się. Gdzieś obiło się o uszy przekaz sztabu Trzaskowskiego że narciarzem jest on lepszym niż Duda. Co do gór, widziałem go w święta na Skrzycznem: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 4 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Nooo niech się te święta kończą, będzie można na jakieś narty w końcu się wybrać... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 17 minut temu, pawelb91 napisał: Nooo niech się te święta kończą, będzie można na jakieś narty w końcu się wybrać... Może w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi