Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska - warunki narciarskie 24/25

pawelb91

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał:

Wczoraj (piątek) bez kolejki, ale ludzi ogólnie dość dużo! W 4 godziny zjedziesz 15-20 razy! Trasa niebieska jednak ma ponad kilometr.

Ja wczoraj w ciągu 3h zrobiłem 21 zjazdów więc dość sensownie. Jednak po 1,5h trasa mocno zdegradowana(muldy lub lód). Co do ilości ludzi zgadzam się. Dziś większy mróz więc może być przyjemniej ale kolejka pewnie również większa. Jestem ciekaw dzisiejszych relacji :)

Rytro

Dzień dobry w sobotę‼️❄️🚀🎿A nawet bardzo dobry❤️
Wreszcie mamy informacje na którą czekaliście i wy i my😀❄️!
✅Od poniedziałku 6.01.2025 otwieramy WYCIĄG KRZESEŁKOWY🚀👌
✅Godziny otwarcia 9:00-20:00👍
Ilość tras które będą czynne podamy w kolejnym komunikacie ponieważ przed nami jeszcze bardzo mroźna noc i chcemy Wam przygotować stok jak najlepiej i jak najwięcej ❄️❄️ Armatki cały czas w pracy❤️
Prosimy o udostępnienie😀👌🚀
Do zobaczenia na stoku🎿🏂👋

Jak ruszą ścianki to się wreszcie wybiorę. ⛷️
  • Like 5

Wierchomla. Rano pieruńsko zimno, teraz trochę cieplej, ale ciężko się rozgrzać bo przerwy między zjazdami długie a wyciąg bez osłon. Warunki śniegowe dobre, a nawet bardzo dobre. Ludzi niestety sporo, ale są momenty luźniejsze, dlatego zjazd zjazdowi nierówny, zależy czy trafi się w tłum czy uda się w lukę. 

20250104_121707.jpg

20250104_120251.jpg

20250104_120124.jpg

20250104_115940.jpg

20250104_122402.jpg

Edytowane przez wolcjusz
  • Like 16

Soszów godzina 13:30, warunki się poprawiły jest zarąbiście, muldy osiągnęły regularność taką, że można pięknie pomiędzy nimi się wymiescic jest cudownie, odcinek drogowy cały zlodzony cudownie pięknie się ślizgają krawędzie

• Like 4

6 minut temu, grimson napisał:

Ból, Dudu jeżdżą na nartach. Kwachu- nie pamiętam. Rafau- nie wydaje mi się. 

No, jak Kwachu co roku z Jolą w Szwajcarii śmigał... byli złośliwcy, którzy twierdzili, że "sprawdzali wyciągi" 😉 (niekoniecznie narciarskie oczywiście)

• Like 1
  • Downvote 1

Widzę, że kolega lub koleżanka @moloo ma jakąś alergie na polityków na nartach biorąc pod uwagę "downvote" pod kilkoma ostatnimi postami; tymczasem wydaje mi się, że niezależnie od opcji politycznych i zasług tych lub tamtych, to chyba dobrze że uprawiają sport - jedni lepiej drudzy gorzej; ja akurat oceniam to na plus.

Edytowane przez Cosworth240
  • Like 2
  • Haha 1
  • Downvote 1

Godzinę temu, moruniek napisał:

Białka z dziś. Pogoda fantastyczna, ludzi masakra. Zdjęcia dzięki uprzejmości szwagra. Od 9:00 do 13:00 zjechali 6 razy. Chrześniak zadowolony.

1000023327.jpg

Stoki przygotowane bardzo dobrze.

1000023325.jpg

Trwa dośnieżanie.

1000023326.jpg

Ludzi masakra.

1000023323.jpg

Jprd, 6 zjazdów w 4 godziny.

• Sad 1

2 godziny temu, grimson napisał:

Ból, Dudu jeżdżą na nartach. Kwachu- nie pamiętam. Rafau- nie wydaje mi się. 

Gdzieś obiło się o uszy przekaz sztabu Trzaskowskiego że narciarzem jest on lepszym niż Duda.

Co do gór, widziałem go w święta na Skrzycznem:

image.png.fd696924df3d6ded3948b8c126376bcb.png

• Haha 2
  • Downvote 1