Victor Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Dziś ambitne narciarstwo na nizinie 🤪 cała godzina czterdzieści 🥳 stacja narciarska Kazimierz D. Wczoraj walczyli z armatami…. ….wiec stok na prędkości zrobiony ale dziś tu muszę przyznać,że całkiem fajnie cukier trzymał 😉tylko nie ma gdzie prędkości złapać 🤷♂️ Idealna górka żeby dach stworzyć do całorocznej jazdy 👌 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 7 godzin temu, marekbtl napisał: Białka dzisiaj. Narodu dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 U mnie dalej Murzasichle.. już nie mogę patrzyć na talerzyki... Scedowałem robotę na fachowca... z widokiem na Giewont Nawet żona kazała sobie narty przynieść.. 11 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Godzinę temu, Lexi napisał: ...Nawet żona kazała sobie narty przynieść.. I zewnętrzna narta na krawędzi postawiona👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Soszów..fajnie bo na białym...trasa dość wąska ale spoczko. W drodze powrotnej rzuciłem okiem na Stokstacjenarciarską i chyba do śmigania dla ambitniejszych lepsza opcja oraz zauważyłem że Czantoria ma sporo już śniegu nagromadzone i liczę że przed sylwkiem ruszą. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 9 godzin temu, marekbtl napisał: @Jeeb ale z czego takie podśmiechujki? Białka dzisiaj. Alpejsko? Lepsze niż jakakolwiek hala. pozdro No już się nie dąsaj to był uśmieszek przyjazny, ciszę się że w końcu macie przyzwoite warunki w PL, ja jutro kończę przerwę świąteczną i ruszam na stoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 2 godziny temu, Lexi napisał: Narodu dużo? A jak myślisz😀? Z rana 1h obleci, potem to tylko czerwona. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 29 minut temu, marekbtl napisał: A jak myślisz😀? Z rana 1h obleci, potem to tylko czerwona. pozdro Łudziłem się że powiesz że mało.. Jutro Rusin bo sprzęt wnuka tam muszę oddać albo Koziniec. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 6 minut temu, Lexi napisał: Łudziłem się że powiesz że mało.. Jutro Rusin bo sprzęt wnuka tam muszę oddać albo Koziniec. a Kasprowy działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Jeeb napisał: a Kasprowy działa? Nie.. ..znaczy gondola chodzi Edytowane 26 Grudzień 2025 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 4 godziny temu, Victor napisał: Dziś ambitne narciarstwo na nizinie 🤪 cała godzina czterdzieści 🥳 stacja narciarska Kazimierz D. Wczoraj walczyli z armatami…. ….wiec stok na prędkości zrobiony ale dziś tu muszę przyznać,że całkiem fajnie cukier trzymał 😉tylko nie ma gdzie prędkości złapać 🤷♂️ Idealna górka żeby dach stworzyć do całorocznej jazdy 👌 Byłem, widziałem, nawi mnie na prom nawet zaprowadziło, ale finalnie zjeżdżałem i refleksji nabrałem 🙂 Dla mnie Bałtów ciekawszy. 4 godziny temu, Lexi napisał: U mnie dalej Murzasichle.. już nie mogę patrzyć na talerzyki... Scedowałem robotę na fachowca... z widokiem na Giewont Nawet żona kazała sobie narty przynieść.. Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ile osób chciałoby mieć Murzasichle "pod ręką" ... Potrzaskało się w główce od tego dobrobytu 😉 49 minut temu, Lexi napisał: Nie.. ..znaczy gondola chodzi I wystarczy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Godzinę temu, Lexi napisał: Łudziłem się że powiesz że mało.. Jutro Rusin bo sprzęt wnuka tam muszę oddać albo Koziniec. Jutro będę z Maksem, jak będziesz na Rusinie to podjadę. Ale krótko bo idziemy na Avatara do kina na 17-tą. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 9 minut temu, marekbtl napisał: Jutro będę z Maksem, jak będziesz na Rusinie to podjadę. Ale krótko bo idziemy na Avatara do kina na 17-tą. pozdro Dojedziemy gdzieś pomiędzy 10 a 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 W Szczawnicy na Palenicy stoją i kwicą z naśnieżaniem, podobno awaria pomp(???) Kompletnie jeszcze nie śnieżyli nawet polany Szafranówki. Ciekawe czy w ogóle będą? Może ma ktoś jakieś sprawdzone informacje? W końcu to PKL czyli inny stan umysłu. Polana Szafranówka na górze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 10 minut temu, pawelb91 napisał: W Szczawnicy na Palenicy stoją i kwicą z naśnieżaniem, podobno awaria pomp(???) Kompletnie jeszcze nie śnieżyli nawet polany Szafranówki. Ciekawe czy w ogóle będą? Może ma ktoś jakieś sprawdzone informacje? W końcu to PKL czyli inny stan umysłu. Polana Szafranówka na górze Paweł, prawdopodobnie tam armatki działają tylko przy dodatnich temperaturach, ale wtedy nie da się śnieżyć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 19 minut temu, Lexi napisał: Dojedziemy gdzieś pomiędzy 10 a 11 Jak będziesz, daj znać. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 8 minut temu, marekbtl napisał: Paweł, prawdopodobnie tam armatki działają tylko przy dodatnich temperaturach, ale wtedy nie da się śnieżyć. Pozdro Do tego napędzane wiatrem 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Ja dziś również zawitałem do alpejskiej Białki. Trzeba przyznać, że jazda po slalomie, którego tyczki się przemieszczają w bliżej nieprzewidzianym kierunku, wymaga pewnych umiejętności. Całe szczęście nie wpadłem w żadną, choć na tatę ktoś wjechał (całe szczęście bez strat). Ogólnie warunki niezłe, jeździliśmy od 14 do 22 i staliśmy w kolejkach 3 razy tylko dlatego, że trzeba było 2 razy odstać swoje na głównym stoku. Poza tym dało się tak kombinować, by uniknąć kolejek. Po 18 już w ogóle na luzie (nawet na Remiaszowie, choć tam niestety trasa dość wąska). Generalnie największym minusem była dziś ograniczona szerokość tras. Armaty jednak dobrze pracują, by to zmienić. Jutro pewnie Grapa i Jurgów. Na Kotelnicę wrócimy zapewne w niedzielne późne popołudnie, gdy wymrozi 3/4 osób. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 Rytro zaczęło dopiero z pierwszym mrozem naśnieżać więc nie wiem czy zdążą przed moim wyjazdem się otworzyć do sylwestra ☹️ 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2025 12 minut temu, Akartman napisał: Rytro zaczęło dopiero z pierwszym mrozem naśnieżać więc nie wiem czy zdążą przed moim wyjazdem się otworzyć do sylwestra ☹️ Szkoda bo super stok gdy działa w całości, 28 grudnia otwierają ale tylko orczyk i wyciąg dywanowy. Ja celuje w jazdę tam najwcześniej po 3 króli jeśli pogoda na śnieżenie będzie sprzyjać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 VID_20251227002737.mp4 Ale za to wystartowała wczoraj Wierchomla że żałowałem że nie zabrałem z kwatery ze sobą nart. VID_20251227002613.mp4 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 (edytowane) Cze wszystko w temacie, ludzi w sroc, ale takie doświadczenie też potrzebne. Mnie to jakoś nie przeszkadza. pozdro Edytowane 27 Grudzień 2025 przez marekbtl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 Sport Dolina w Bytomiu. Otwarcie. Śniegu mają cieniutko, a w dodatku lód straszny po opadzie marznącej mżawki. Ale za to za rogiem ⛷️ 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 (edytowane) Po oglądnięciu kamer live z Jaworzyny i Waszych relacji z innych tras,oraz raportu z Palenicy i Rytra,z którymi wiązałem jakieś nadzieje,załamany udałem się do swojego prywatnego gymu na symulator,który oceniłem jako najrozsądniejszą aktualnie alternatywę... Edytowane 27 Grudzień 2025 przez lski@interia.pl 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2025 Na Grapie dziś kolejki 5-7 min, choć niektórzy pewnie stali nawet ponad 10. Warunki dobre, bez przetarć, choć po nocnym naśnieżania śnieg za mocno się nie zmroził. Ale i tak jeździło się znakomicie. Do 13 praktycznie trzymał lekki mrozek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi