waldek~ Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 (edytowane) Też jestem w szoku jak te ceny zobaczyłem, kilka razy czytałem czy to na pewno z Szczyrku. Ceny takie trochę zachodnie. Ale zdjęcia super, fajne warunki, pozazdrościć. Edytowane 17 Grudzień 2018 przez waldek~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Pozostaje Rudy Kot, jak ruszy niebieska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 (edytowane) I jeszcze jedno. Na razie wymiana punktów uzbieranych na GoPass na posiłek lub popitek nie działa. Natomiast młoda obsługa "nowego akwarium" uprzejma i życzliwa. Edytowane 17 Grudzień 2018 przez andy-w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 10 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Do śląskiego Bielska - 20 km, do małopolskiej Białej - 20 km Odrobiłeś zadanie z historii i geografii, brawo 🏆🥇🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remus74 Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 43 minuty temu, fredek321 napisał: Pozostaje Rudy Kot, jak ruszy niebieska. Albo Mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Ja myślałem, że Panini za 9 zł z Orlenu to zdzierstwo,jak widać można żądać nawet 20zł za bułkę z plastrem sera. Z ciekawostek, nowa kamerka http://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/zbojnicka-kopa-1205-m-nm/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Na szczęście jest "Bar na stoku" przy czwórce a tam pyszne karczki , kiełbaski, kaszanki w dobrych cenach i całkiem duże porcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Ja wolę nie pić nie jeść. Odjechali to mało powiedziane. Dla mnie to skandal. Na szczęście za dwie dychy można wyciągnąć obok kielbache z browarem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Po dzisiejszej wizycie to tak na moje oko resztki wody ładują na 3i10 by ruszyło krzesło na Pośredni. Puki co to możemy zapomnieć o 7,1 nie wspominając już o Golgocie a Bieńkula to już science fiction ,chyba że Bozia pomoże- to jest tylko moja opinia.(obym się mylił) Co do gastronomi to mam ją w plecaku kawę, herbatę i kanapki nawet coś ku kawie-polecam ,troszkę zachodu a sporo grosza zostaje w kieszeni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipp1001 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 (edytowane) Te ceny w akwarium to zbójeckie prawo TMR i nie ma się co oburzać 😉 Mam nadzieję, że nie będzie obowiązku się tam stołować. Skoro nie, to można mieć swoje kanapki i termos w plecaku co robię od zawsze i nie wyobrażam sobie inaczej. Browar na nartach to prośba o karę (i jak dla mnie głupota w czystej postaci) i kto tego nie rozumie to powinien ograniczyć swoje narciarstwo do baru na stoku... Edytowane 18 Grudzień 2018 przez zipp1001 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Kiedy ruszy talerzyk na Małe Skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Kolejny dzionek na SMR. Pozdrowienia. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Fiu fiu😋 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Co tu wiele mówić... bosko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Wyratrakowali ślad pod talerzyk na Małe Skrzyczne. Dziś jest po prostu pięknie. Zdjęcia wstawię wieczorem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Kilka fotek z dzisiejszego przedpołudnia. Warunki super, jedynie w jednym miejscu na Ondraszku trochę minerałów 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Spieszę donieść że w tym roku skipassy akcjonariuszy nie działają na COS i BSA. Poniżej odpowiedź z GOPASS-a: Szanowny Panie, Karnet dla akcjonariuszy obowiązują jedynie w ośrodkach Tatry Mountain Resort – Centralny Ośrodek Sportu nie jest jednym z nich. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Dopiero co się zapisałem na forum i jestem w pozytywnym szoku co nam Słowaki wyrychtowały , 25 lat w Szczyrku nasi szpece mniej zrobili niż w/w Słowaki w 15 miesięcy. Trasę ze Zbójnickiej Kopy na Hale Skrzyczeńska i do Czyrnej będzie można polecić każdej rodzinie i nawet początkującym. Nic tylko trza urlop pisać na Czwartek i samemu sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 46 minut temu, kordiankw napisał: Spieszę donieść że w tym roku skipassy akcjonariuszy nie działają na COS i BSA. Poniżej odpowiedź z GOPASS-a: Szanowny Panie, Karnet dla akcjonariuszy obowiązują jedynie w ośrodkach Tatry Mountain Resort – Centralny Ośrodek Sportu nie jest jednym z nich. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, To jak wrócić z COS na SON? Zeszłym sezonie karnety działały... ceny karnetów na 18/19 bezmian, a jeździć można tylko na SON To co ze wspólnym skipassem... ? Nie będzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 (edytowane) @kemot06 pamietaj ze @kordiankw pisze o karnecie za akcje. Edytowane 18 Grudzień 2018 przez christof 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 (edytowane) 6 minut temu, kemot06 napisał: To jak wrócić z COS na SON? Zeszłym sezonie karnety działały... ceny karnetów na 18/19 bezmian, a jeździć można tylko na SON To co ze wspólnym skipassem... ? Nie będzie działał Poprosić pana z obsługi na Jaworzynie. Wspólny skipass działa i Sezonówka również, ale obawiam się że Sezonówka za 130 akcji również nie będzie działać. Edytowane 18 Grudzień 2018 przez kordiankw 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Tu masz wszystkie informacje: http://www.tmr.sk/klub-akcjonariuszy-/ Żeby kupić akcje trzeba założyć konto w dowolnym biurze maklerskim i zlecasz zakup akcji albo osobiście albo przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 23 godziny temu, Robur82 napisał: Tak działa korporacja, przywioza gotowca wrzucą do piekarnika i nie potrzebują wykwalifikowanego personelu tylko ludzie z łapanki Po najmniejszej lini oporu W Łomnicy mają pyszną pizzę (za 10 euro, ale to porcja dla dwóch) i inne potrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Wstyd powiedzieć, ale dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu testowałem, jechałem na gigantkach (o nie! - dlaczego tak późno !?). Do tej pory tylko slalomki i allmountainy. Dzisiejsze długie chwile, kiedy na stoku byłem sam umożliwiły mi w pełni doznać tego jak można szybko i pewnie zasuwać na nartach 🙂. Co prawda na amatorskich, ale zawsze gigantkach. Narty oczywiście dłuższe o 5 cm od mojego miernego wzrostu. A warunki dzisiaj na 3b i 4 były niemal perfekcyjne i to przez kilka godzin. 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 17 minut temu, andy-w napisał: Wstyd powiedzieć, ale dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu testowałem, jechałem na gigantkach (o nie! - dlaczego tak późno !?). Do tej pory tylko slalomki i allmountainy. Narciarskie narodzenie na nowo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi