Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

szew137

Rekomendowane odpowiedzi

"No i w ..... . I wylądowali" . To mogę teraz napisać o sobie po wizycie u ortopedy . Najbliższe 2,3 tygodnie to oglądanie nart z kanapy. Stary , nieleczony 2 letni uraz daje o sobie znać. Teraz jedyny sport to wizyta u rehabilitanta . Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: naprawię przynajmniej ślizgi w nartach po 5 dniach nartowania  🙂 . Tak, zaliczyłem już (dopiero) 5 dni w SMR . W sumie udane . I mam nadzieję że przez te 2 tygodnie coś białego spadnie z nieba i warunki ( i tak w sumie niezłe ...) znacznie się poprawią . 🙂

• Like 3

13 minut temu, Stary bywalec napisał:

"No i w ..... . I wylądowali" . To mogę teraz napisać o sobie po wizycie u ortopedy . Najbliższe 2,3 tygodnie to oglądanie nart z kanapy. Stary , nieleczony 2 letni uraz daje o sobie znać. Teraz jedyny sport to wizyta u rehabilitanta . Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: naprawię przynajmniej ślizgi w nartach po 5 dniach nartowania  🙂 . Tak, zaliczyłem już (dopiero) 5 dni w SMR . W sumie udane . I mam nadzieję że przez te 2 tygodnie coś białego spadnie z nieba i warunki ( i tak w sumie niezłe ...) znacznie się poprawią . 🙂

Zdrówka

35 minut temu, Stary bywalec napisał:

Nie przejmuj się dwoma tygodniami. Ja czekam trzy lata na serduszko, na razie dostałem takie cudo:

IMG_20200103_190633.thumb.jpg.c1781743de71672b7afe97ec741d11df.jpg

Co steruje sztuczną lewą komorą i czekam jeszcze kilka tygodni aby wybrać się jako Iron Man czy inny robocop z tymi komputerami pod kurtką na stoki Szczyrkowskiego. Jakoś te sezonówki trzeba wyśmigać. 😎👍💪⛷️

• Like 9
  • Thanks 5

5 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał:

Nie przejmuj się dwoma tygodniami. Ja czekam trzy lata na serduszko, na razie dostałem takie cudo:

Co steruje sztuczną lewą komorą i czekam jeszcze kilka tygodni aby wybrać się jako Iron Man czy inny robocop z tymi komputerami pod kurtką na stoki Szczyrkowskiego. Jakoś te sezonówki trzeba wyśmigać. 😎👍💪⛷️

Dasz radę, twardy jesteś. Zdrówka. Uważaj na siebie na stoku. Uprzedź wcześniej, będziemy robić za Twoją obstawę. 

• Like 3

11 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał:

IMG_20200103_190633.thumb.jpg.c1781743de71672b7afe97ec741d11df.jpg

Spoko, jesteś wielki duchem więc dasz radę. Daj znać za te tygodnie to wspólnie z innymi stworzymy Ci "obstawę" na stoku .

• Like 4
  • Thanks 1

WAŻNE INFORMACJE DLA POSIADACZY SPRYTNEJ SEZONÓWKI !
Zależy nam na zadowoleniu i satysfakcji naszych klientów. Dlatego informujemy, że Twoja Sezonówka obowiązuje bez limitów, ale jeśli chcesz korzystać ze stoków w Szczyrku również w ten weekend (4.-5.1.) konieczne jest aktywowanie bezpłatnych kuponów, które znajdziesz po zalogowaniu się do swojego konta Gopass. Dzięki temu nie stracisz ani jednego dnia na stoku. Przepraszamy za utrudnienia techniczne. 
  • Like 1

5 minut temu, Stary bywalec napisał:
WAŻNE INFORMACJE DLA POSIADACZY SPRYTNEJ SEZONÓWKI !
Zależy nam na zadowoleniu i satysfakcji naszych klientów. Dlatego informujemy, że Twoja Sezonówka obowiązuje bez limitów, ale jeśli chcesz korzystać ze stoków w Szczyrku również w ten weekend (4.-5.1.) konieczne jest aktywowanie bezpłatnych kuponów, które znajdziesz po zalogowaniu się do swojego konta Gopass. Dzięki temu nie stracisz ani jednego dnia na stoku. Przepraszamy za utrudnienia techniczne. 

Skąd to info ? Nie widzę u siebie takiego kuponu... 

37 minut temu, pasazer85 napisał:

Dzisiaj nikt nie śmigał ? Byłem przed godziną służbowo na Solisku, pada śnieg a po 7 jeździ ratrak 😁

Śmigał, ale na rowerze ;) , jakiś ten sezon narciarski w Polsce bardzo rowerowy się zrobił, nadrobię od poniedziałku w Alpach.

Wiadomo co się dzieje z kanapą Solisko-Hala Skrzyczeńska? Na fb ośrodka w jednym z miliona komentarzy osób złych na ceny karnetów ktoś zapytał o ten wyciąg. Szczyrkowski odpisał że ta kanapa aktualnie funkcjonuje jako wyciąg 4 osobowy

Kolejki widać na kamerach około 12 są baaaardzo duże a wyciąg jeździ po 4 os

Wiem na kamerach, ale dopiero po 25 stycznia będę na stokach w Szczyrku

4 minuty temu, Mops napisał:

Wiadomo co się dzieje z kanapą Solisko-Hala Skrzyczeńska? Na fb ośrodka w jednym z miliona komentarzy osób złych na ceny karnetów ktoś zapytał o ten wyciąg. Szczyrkowski odpisał że ta kanapa aktualnie funkcjonuje jako wyciąg 4 osobowy

Kolejki widać na kamerach około 12 są baaaardzo duże a wyciąg jeździ po 4 os

Wiem na kamerach, ale dopiero po 25 stycznia będę na stokach w Szczyrku

Zadałem takie pytanie:

Dzień dobry.

Czy ograniczenie przepustowości żółtej kanapy do 4 osób ma związek z funkcjonalnością Fast Pass? Czy można będzie kupić karnety upoważniające to korzystania z Fast Pass?

Piotr K......

I uzyskałem taką odpowiedź:

Szanowny Panie,

Na te chwile nie ma możliwości zakupienia Fast Passu w naszym ośrodku.

Pozdrawiam serdecznie,

S pozdravom,

Kind regards,

Agnieszka Laszczak

Szczyrk Mountain Resort

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

30 minut temu, fredek321 napisał:

Zadałem takie pytanie:

Dzień dobry.

Czy ograniczenie przepustowości żółtej kanapy do 4 osób ma związek z funkcjonalnością Fast Pass? Czy można będzie kupić karnety upoważniające to korzystania z Fast Pass?

Piotr K......

Szanowny Panie,

Pozdrawiam serdecznie,

S pozdravom,

Kind regards,

Agnieszka Laszczak

Szczyrk Mountain Resort

Zabrzmiało jak "Odczepcie się, nie mam ochoty odpowiadać na pytania" :)

4 godziny temu, fredek321 napisał:

Zadałem takie pytanie:

Dzień dobry.

Piotr K......

Szanowny Panie,

Pozdrawiam serdecznie,

S pozdravom,

Kind regards,

Szczyrk Mountain Resort

Swoich personaliow nie podajesz, więc to samo sugeruje zrobić z tą Panią, jest to kompletnie nie istotne kto odpisał.

Edytowane przez przemo_narciarz
  • Like 4

3 godziny temu, przemo_narciarz napisał:

Swoich personaliow nie podajesz, więc to samo sugeruje zrobić z tą Panią, jest to kompletnie nie istotne kto odpisał.

Cześć

No i już widzę Panią, kogokolwiek kto jest przy mailingu, jak się rozpisuje bo ktoś chce potwierdzić plotkę. Przecież to ich sprawa co robią. Mogliby wyłączyć i koniec i nikt nie ma nic do tego.

Pozdrowienia

• Downvote 2

Godzinę temu, Fischer_Man napisał:

Powiedział przemądrzały Mitek to tak musi być. Otóż nie!

Kupując karnety sezonowe czy dzienne po zapoznaniu się z ofertą ośrodka, otrzymujemy usługę niezgodną z informacjami na stronie podanymi w momencie zakupu tzn. informacja o 6 osobowym wyciągu o konkretnej przepustowości, a dostajemy usługę 4 osobową o dużo mniejszej przepustowości. Wydaje mi się, że UOKiK mógłby się tym zająć. To jest ograniczanie oferty. Polsat dostał kilka dni temu około 30mln kary za podobne działania w czasie Euro 2016. 

Hamuj język w stosunku do innych Forumowiczów. To, że ma odmienne zdanie, to nie znaczy, że możesz go obrażać.

Co do Twojej odpowiedzi, to się nie zgodzę, bo tak jak napisał Mitek, mają takie prawo.
Mam takie wrażenie, że nasze społeczeństwo to naród masochistów! Nie podoba mi się w SON, są beznadziejni, ale pojadę tam i zrobię sobie na złość!
Do trzech lat czytam narzekania na SON, wcześniej na Beskid i co..? Przybywa im klientów!

Co do ograniczenia oferty, to poczytaj regulamin, na bank jest tam zapis o możliwości ograniczenia ruchu ze względu na.... 

• Like 5
  • Thanks 2
  • Haha 1
  • Downvote 1

7 minut temu, JC napisał:

Mam takie wrażenie, że nasze społeczeństwo to naród masochistów! Nie podoba mi się w SON, są beznadziejni, ale pojadę tam i zrobię sobie na złość!

Pełna zgoda. Szkoda tylko, że jako duży gracz mogą też kształtować standardy i ceny w całym rejonie. Ale ogólnie 100% racji.

7 minut temu, JC napisał:

Do trzech lat czytam narzekania na SON, wcześniej na Beskid i co..? Przybywa im klientów!

To tak jak przybyło słuchaczy Zenkowi i Sławomirowi. Prawo Kopernika-Greshama, wszyscy znamy.

4 godziny temu, Mitek napisał:

bo ktoś chce potwierdzić plotkę

Rozumiem że sprzedaż w Gronie Szczyrk noclegów razem z Fast Pass jest plotką?

Jacku może najpierw przeczytaj Regulamin_Sprytna_Sezonowka_2019-2020, tam  nie ma słowa o ograniczeniach itp.

Jako ciekawostkę podam że na Chopoku przez cały dzień nie udało mi się spotkać ani jednej osoby korzystającej z bramki dla Viponów.

Zresztą odpowiedz już była ;)

Cytat

Komunikat MSR ;)

Drodzy narciarze w trosce o wasze zadowolenie rozpoczęliśmy dzisiaj testy ,,wejścia komercyjne" tak dobrze wam znane z czasów GAT , nawiązujemy do szczytnych tradycji resortowych lecz teraz  nie musicie się zapisywać do  Organizacji lecz za kilkaset złotych zostaniecie Viponem i uleczycie swoje kompleksy.

Równocześnie prosimy Plebs narciarski aby nie odpinać Viponom nart w kolejce, nie opierać się o nich za mocno aby się nie wywracali, nie proponować wysiadania z krzesełek podczas jazdy - bo Vipon może jeździć krzesłami w dół i górę bez wysiadania.

Wprawdzie zmieniliśmy zasady w trakcie gry ale cały czas dbamy o wasze zadowolenie  i dlatego ograniczymy ilość wejść dla Viponów do 2 zamiast 3, prosimy tez Plebs narciarski aby przed każdym wyjazdem sprawdził czy ich karnet jest  jeszcze ważny i czy nie wymaga ponownej aktywacji.

Z radością informujemy że Bieńkulę i Czyrną zamierzamy zalesić (wyciąg już wycięliśmy) i wpisać do obszaru Naturyzm 2000 - jazda w tym obszarze będzie dozwolona tylko w krótkich spodenkach.

Z głębokim poważaniem Zarząd MSR 

Edytowane przez surfing
  • Like 5
  • Haha 3