boogymen Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Właśnie dzwoniłem do BSA i potwierdzili, że sezonówka gopass od jutra będzie działać ale oni gopassem się nie zajmują i jeśli nie będzie aktywowany to może być problem. Oni go respektują ale nie zajmują się obsługą bo to nie ich produkt. Nie wiem jak aktywować sezonòwkę a do SMR dodzwonić się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Nigdy nie aktywowałem sezonówki - a mam ją od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 14 minut temu, moloo napisał: Nigdy nie aktywowałem sezonówki - a mam ją od kilku lat. Sytuacja u mnie wygląda tak- w zakładce mój gopass pisze - sezonowka- brak. W zamówieniu mam, że dopłata do sprytnej jest. Dlatego nie wiem czy jest aktywna czy nie. Gopassa imiennego kupiłem w zeszłym sezonie i gdy przyszła karta to nic więcej nie robilem- była aktywna. Teraz mam kartę z zeszłego sezonu i na nią kupiłem sprytną na ten sezon. Zastanawia mnie tylko, dlaczego w aplikacji jest napisane, że sezonòwki brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, boogymen napisał: Sytuacja u mnie wygląda tak- w zakładce mój gopass pisze - sezonowka- brak. W zamówieniu mam, że dopłata do sprytnej jest. Dlatego nie wiem czy jest aktywna czy nie. Gopassa imiennego kupiłem w zeszłym sezonie i gdy przyszła karta to nic więcej nie robilem- była aktywna. Teraz mam kartę z zeszłego sezonu i na nią kupiłem sprytną na ten sezon. Zastanawia mnie tylko, dlaczego w aplikacji jest napisane, że sezonòwki brak. U mnie w zakładce "moje zamówienia", "moje aktywne usługi - sprytna sezonówka. Na stronie głównej, "aktywne usługi - sprytna sezonówka dopłata". Edytowane 30 Listopad 2018 przez moruniek coś tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Rusza jutro również Tylicz SkiCzynna będzie kolej krzesełkowa nr 1 oraz 900 metrowa trasa nr 1. Od 9 do 17. Karnet całodzienny normalny 50zł ulgowy 45zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 2 godziny temu, moruniek napisał: U mnie w zakładce "moje zamówienia", "moje aktywne usługi - sprytna sezonówka. Na stronie głównej, "aktywne usługi - sprytna sezonówka dopłata". Już załapałem. Aplikacja gopass w smartfonie jest nieco okrojona. Na stronie gopass, po zalogowaniu, pisze jak byk - sprytna sezonówka dopłata- aktywna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 O zaobserwowanych przygotowaniach do sezonu na podstawie info od obsługi i fotek z parkingów . Stan dzisiaj około 8:00 z drogi Nowy Targ -Pospody po Polskiej stronie sypią w BT głównie Bania i główna Kotelnica na prawo od kotelnicy nie, wszystkie pośrednie oszczędnie, Kaniowka srednio Kozniec Czarna Góra mocno na głównej, zero na niebieskiej wg mnie nie nasypią do jutra Jurgow mocno, jest szansa, ale nie na tym skrajnym od Słowacji, ten odpuscili Bania, główna Kotelnic i Jurgow to wg mnie numer jeden Pizdrawiam mirekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 6 godzin temu, pawelb91 napisał: Kasina sezon zaczyna, czas na białą jazdę! Z przyjemnością informujemy, iż nasze intensywne starania nad tym, aby sezon narciarski rozpoczął się u nas w jak najlepszych warunkach przyniosły efekty! Śmiało możecie zapakować narty lub snowboard do samochodu i przyjechać do nas! Jesteśmy gotowi i zaczynamy. Zapraszamy Was do naszego ośrodka Kasina Ski już jutro (w sobotę 1 grudnia) w godzinach 10.00-22.00. Będzie to okazja, by po raz pierwszy w tym sezonie przypiąć narty na naszym stoku. Harmonogram i godziny otwarcia w najbliższych dniach: 1 grudnia (sobota) od 10.00-22.00 z przerwa na ratrakowanie (16.00-18.00) 2 grudnia (niedziela) – od 8.00-22.00 z przerwa na ratrakowanie (16.00-18.00) 3-7 grudnia (poniedziałek-piątek) TYLKO jazda wieczorna (18.00-22.00) 8-9 grudnia (sobota-niedziela) 8.00-22.00 z przerwą na ratrakowanie (16.00-18.00) Skrócenie godzin pracy w nadchodzącym tygodniu spowodowane jest bardzo niekorzystnymi prognozami pogody. Jesteśmy jutro z Marcinem. Ktoś? coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Skoro Kasina rusza to będe się starać tam uderzać w niedzielę, Szczyrk odwiedzę jak SMR/COS ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Dziś startuje Bałtów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 3 godziny temu, mifilim napisał: Jesteśmy jutro z Marcinem. Ktoś? coś? @Chrumcia Jak otworzyli Kasinę, to tak samo jak Ty odpuszczam BSA i jadę w niedzielę. Zdecydowanie bliżej mam niż do Szczyrku a cena prawie taka sama. Ja tam będę od ok 12 do 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 6 godzin temu, Gerald napisał: @Chrumcia Jak otworzyli Kasinę, to tak samo jak Ty odpuszczam BSA i jadę w niedzielę. Zdecydowanie bliżej mam niż do Szczyrku a cena prawie taka sama. Ja tam będę od ok 12 do 16 Z tego co pamiętam to jesteś z Krakowa, ja z okolic Mogilan aktualnie. Muszę tylko chłopaka namówić😛 Szkoda ze w tygodniu maja tylko po południu otwarte bo 1 dzień mogłabym się wyrwać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Co takiego się stało, że nikt nie śnieży. COS, BSA, SMR wyłączone armaty mimo, że jest minus 5 - 8 stopni. Wszystkim skończyła się woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 BSA - twardo, równo, warunki bardzo dobre, ale trasy mocno przewężone i przy dużej frekwencji szybo będą się degradowaly... 14 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 -5 stopni Piękny początek sezonu w Beskidach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 1 godzinę temu, keisyzrk napisał: BSA - twardo, równo, warunki bardzo dobre, ale trasy mocno przewężone i przy dużej frekwencji szybo będą się degradowaly... @keisyzrk to toż dojazdówki, a nie trasy :( 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 23 minuty temu, moloo napisał: @keisyzrk to toż dojazdówki, a nie trasy Nie dramatyzuj 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 1 godzinę temu, fredek321 napisał: Co takiego się stało, że nikt nie śnieży. COS, BSA, SMR wyłączone armaty mimo, że jest minus 5 - 8 stopni. Wszystkim skończyła się woda? Warunki do naśnieżania jak widać na poniższym zdjęciu są bo w Czyrnej naśnieżają łączkę. W SMR i COS to raczej świadomość że przy specyfice Szczyrku i takiej prognozie na najbliższe dni (+10 stopni i deszcz) i tak wszystko spłynie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Istebna RUSZA KOLEJ LINOWA NA ZAGRONIU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Pojeżdżone, BSA zimowo, twardo, teraz już z lodem pod nartami. Temperatura cały czas - 6 ale w grupie forumowiczów ciepło. Zdjęcia później, Andy-w pełnił rolę fotoreportera. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Tymczasem w Kasinie. Mrozik. Sniegu w bród. Ilość ludzi do przyjęcia. Warunki naprawdę niezle. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 5 minut temu, przemo_narciarz napisał: Wyjaśni mi ktoś cel tego magazynu śniegu? Umowa ze skocznią w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 5 minut temu, fredek321 napisał: Umowa ze skocznią w Wiśle. W tym roku skocznia chyba sama produkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 13 minut temu, przemo_narciarz napisał: W tym roku skocznia chyba sama produkowała. Tak. Jednak to była rezerwa.https://sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/786230/problemy-sa-ale-konkurs-w-wisle-niezagrozony-organizatorzy-maja-sposoby-na-snieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 2 minuty temu, mamad napisał: Jednak coś z wydajnością armatek mają problem Na FB S-A są zdjęcia z BSA. Na jednym widać pusty zbiornik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi