Narciarz ze Śląska Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 9 godzin temu, Jeeb napisał: dzięki za poradę, tyłkiem po stoku to już nie te lata, całe lata jeździłem kolanko w kolanko to teraz trudno się odzwyczaić, czasami też z kijkami zjeżdżam Ja jakoś zawsze jeździłem pewnie na 2 nartach i dla mnie jak weszły wcięte to sztos. I teraz też uczy się dzieci pewnego trzymania na 2 nogach. Szkoda, że mam kontuzję, bo nagrałbym filmik, jak można pomalutku zmienić styl - jeśli ktoś w ogóle chce. Bo tak naprawdę - mimo niewspółczesności stylu - mówimy o dobrych narciarzach! Ale są na to fajne ćwiczenia. Pozdrawiam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Kompleks Narciarski Słotwiny w Krynicy zamknął do odwołania główne stoki, działa tylko orczyk pod lasem. 1 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Dla odmiany stoki w Istebnej- Złoty Groń i Zagroń mają się nieźle a i sporo osób jeździ 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Moi ludzie z Jaworzyny donoszą,że śnieg na trasie 6 schodzi w niesłychanym tempie,więc dziś wieczorna jazda,choć nieplanowana,i w zapasie narty szutrówki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Podobno wraca zima:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Dla Zakopanego tak to ma teoretycznie wyglądać i trzymam kciuki aby tak było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Wisła-Skolnity Mróz Twardo b. twardo z rana Narciarzy jeszcze zjadliwe ilości coby troszkę szybciej pokręcić 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 1 godzinę temu, marcinn napisał: Wisła-Skolnity Czy dobrze widzę że czerwona czynna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 10 minut temu, surfing napisał: Czy dobrze widzę że czerwona czynna? Czerwoną już jakieś 3 tygodnie jest czynna. Gdyby ktoś potrzebował,to odstąpię karnet 4h ważny do jutra 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Czy jest w ogóle sens jechać gdzieś - dzisiaj - na wieczorną jazdę do Wisły (Wisspass). Czy któryś stok wytrzyma tę wysoką temperaturę - bo pewnie nikt nie będzie ratrakował, choć wolę jak jest miękko, ale nie ciepło. Ktoś może nył w ostatnich dniach gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2 godziny temu, moloo napisał: Czy jest w ogóle sens jechać gdzieś - dzisiaj - na wieczorną jazdę do Wisły (Wisspass). Czy któryś stok wytrzyma tę wysoką temperaturę - bo pewnie nikt nie będzie ratrakował, choć wolę jak jest miękko, ale nie ciepło. Ktoś może nył w ostatnich dniach gdzieś ? Dzisiaj na Stoku komunikowali że ratrakowanie odbędzie się wcześniej, o 15. Temperatury w prognozach przerażają ale to dopiero styczeń, słońce nie operuje mocno i jest dobrze! Tydzień narciarskiej petardy - rano betonik, do południa nie ma wymówki żeby zmienić na szersze narty. Myślę że warunki dla drugiej i trzeciej (wieczornej) zmiany narciarzy są co najmniej przyzwoite 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Gdzie na Dolnym Śląsku są jeszcze dobre warunki do nartowania. Zwala mi się ekipa z Niemiec I muszę Ich gdzieś zabrać. Jeździł ktoś ostatnio w tutejszych ośrodkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń Spytkowice - kapitalne warunki marcowe... 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 3 godziny temu, marionen napisał: Gdzie na Dolnym Śląsku są jeszcze dobre warunki do nartowania. Zwala mi się ekipa z Niemiec I muszę Ich gdzieś zabrać. Jeździł ktoś ostatnio w tutejszych ośrodkach? Czarna Góra, Zieleniec, Świeradów. Z mniejszych Czarnów, Lądek Zdrój. No i Czechy blisko (w przyszłym tygodniu planuje np połączyć wyjazd 2 dniowy jeden dzień CG drugi Dolni Morava). Tyle że to już ferie dolnośląskie, ale może w tygodniu 3-4 h z rana będzie luźniej. Prognozy pogody też są dobre. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 13 godzin temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra, Zieleniec, Świeradów. Z mniejszych Czarnów, Lądek Zdrój. No i Czechy blisko (w przyszłym tygodniu planuje np połączyć wyjazd 2 dniowy jeden dzień CG drugi Dolni Morava). Tyle że to już ferie dolnośląskie, ale może w tygodniu 3-4 h z rana będzie luźniej. Prognozy pogody też są dobre. Przykład kamer/ zobacz sam: Stacja narciarska w Zieleńcu - kamery online Zieleniec Sport Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Panie Ślusarczyk, Białka do zamknięcia z powodów przyrodniczych (złapane na kamerze): 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 18 godzin temu, marionen napisał: Gdzie na Dolnym Śląsku są jeszcze dobre warunki do nartowania. Zwala mi się ekipa z Niemiec I muszę Ich gdzieś zabrać. Jeździł ktoś ostatnio w tutejszych ośrodkach? W niedzielę byłem na biegówkach w Górach Izerskich po obu stronach granicy to warunki jeszcze super. 🙂 Tylko uważaj bo chyba w ten weekend jest Izerska 50. 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Panie Ślusarczyk, Białka do zamknięcia z powodów przyrodniczych (złapane na kamerze): Endemiczny lis rudy odmiany białczańskiej (Vulpes vulpes albus) przekracza szalenie niebezpieczną dla niego tak zwaną białą drogę śmierci, cudem udaje mu się uniknąć rozjechania przez nieendemiczny gatunek goryli narciarskich (Gorilla gorilla bezkijkus). 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2 godziny temu, MarioJ napisał: W niedzielę byłem na biegówkach w Górach Izerskich po obu stronach granicy to warunki jeszcze super. 🙂 Tylko uważaj bo chyba w ten weekend jest Izerska 50. 😁 I prognozy na najbliższe dni w tym rejonie są optymistyczne: https://www.facebook.com/share/1EqMvMfiUE/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń (edytowane) 2 godziny temu, MarioJ napisał: W niedzielę byłem na biegówkach w Górach Izerskich po obu stronach granicy to warunki jeszcze super. 🙂 Tylko uważaj bo chyba w ten weekend jest Izerska 50. 😁 dubel Edytowane 31 Styczeń przez ZdolnyŚlązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Jaworzyna Krynicka: UWAGA! Wieczorna jazda (od 31.01 do odwołania) odbywa się wyłącznie na trasach 6 i 6s - w związku z trudnymi warunkami atmosferycznymi, trasa 1 na wieczorną jazdę zostaje zamknięta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Wieczorowa jazda w Wiśle Nowa Osada- dobre warunki marcowe Ludzie nie za wiele 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Zima wróciła, w Szczyrku odpalili armaty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 22 godziny temu, pawelb91 napisał: Endemiczny lis rudy odmiany białczańskiej (Vulpes vulpes albus) przekracza szalenie niebezpieczną dla niego tak zwaną białą drogę śmierci, cudem udaje mu się uniknąć rozjechania przez nieendemiczny gatunek goryli narciarskich (Gorilla gorilla bezkijkus). Nawet nie wiesz jak trafiłeś w mój gust tą wypowiedzią - i to w kilku punktach: szacunek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Zaczęły się ferie warszawskie. I tak mam kontuzję, ale innym radzę, to co bym sam zrobił, albo albo: - albo odłożyć narty na 2 tygodnie, to żadne poświęcenie, sezon trwa 4 miesiące (grudzień-marzec); -albo jechać na stoki oddalone od wypasionych hoteli spa, najlepiej na wieczór. Na dowód z dzisiejszej kamery: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi