Jeeb Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 54 minuty temu, Lexi napisał: dobry a ten znowu wkurza tym sztruksem 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Miękko jest. I ciepło. 🤣 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 34 minuty temu, yoss napisał: Miękko jest. I ciepło. 🤣 no kurna że też ktoś przebrał się za moją torbę 😂 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2 godziny temu, Lexi napisał: Dzień dobry Noo Panowie @marekbtl @yoss i @Lexi nieźle tam poszuraliście chyba z rana🙂 Warun, pogoda wyglądają wyśmienicie. Pozazdrościć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 5 godzin temu, zając napisał: A mnie gardło boli, jeszcze dzisiaj głowa się dołączyła, kaszelek się przyplątał - no po prostu porażka, ostatnie dni śniegu lokalnie i nie da się wykorzystać... 😐 Po feriach jest teraz wysyp wszystkiego grypa, rsv, covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Chyba po zimie (według prognoz), trzeba będzie jeszcze do Rytra skoczyć zamknąć lokalny sezon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 47 minut temu, Cappo napisał: Po feriach jest teraz wysyp wszystkiego grypa, rsv, covid. mam podobne objawy ale to alergia na pyłki - lekarz zalecił natychmiastowy wyjazd w góry 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Skrzyczne warunki super, kolejek brak, można zjeżdżać do Meta, niestety ostatnie 30m w błocie i nie ma jak tego ominąć. Naprawdę COS nie stać na położenie 30m sztucznej trawy? 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Kasprowy Wierch: Trwają prace serwisowe mające na celu usunięcie usterki silnika elektrycznego kolei Goryczkowej. Po jej usunięciu przeprowadzony zostanie odbiór techniczny kolei. O terminie planowanego udostępnienia kolei krzesełkowej w Dolinie Goryczkowej poinformujmy w komunikacie o godz. 16:00. EDIT: Z powodu trwających prac serwisowych kolej krzesełkowa w Dolinie Goryczkowej nieczynna. Planowany termin udostępnienia kolei - wtorek 3.03.2026 r. 5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Cze Dzisiaj Warun sezonu, na Mosornym parę osób dosłownie. Rano bardzo twardo, ale fujary mają 4 ratraki na taką górę i nie potrafią tego uczciwie zrobić. Pełno dziur i bul wzdłużnie a na środku to chyba chcieli wembley zrobić bo ratrakowali w poprzek stok😀. Ale puściło o 10.00 i było BAJKOWO! Dzisiaj 4h z chwilką na kawę i ciacho. 25km zjechane, 5500 verticala ale tylko 1100 skrętów, dzisiaj było dzidowanie. Niedużo ale tam na tym krześle to więcej nie da się zrobić. Dzisiaj rządził GS przykrótki. Szedł jak burza, ja tam jakoś starałem mu się dotrzymać kroku, ani razu mnie nie zgubił. Z knajpeczki widoczek Babia Góra w pełnej okazałości. Lexi i ja😉 No i Maras w za długich nartach, ale dawał radę, no fajne ma te Slalomonki, nie wiem czy to nie błąd, że zrobiłem se rundkę. Zajebczaste są. Takie niebieskie. pozdro 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Godzinę temu, marekbtl napisał: Cze Dzisiaj Warun sezonu, na Mosornym parę osób dosłownie. Rano bardzo twardo, ale fujary mają 4 ratraki na taką górę i nie potrafią tego uczciwie zrobić. Pełno dziur i bul wzdłużnie a na środku to chyba chcieli wembley zrobić bo ratrakowali w poprzek stok😀. Ale puściło o 10.00 i było BAJKOWO! Dzisiaj 4h z chwilką na kawę i ciacho. 25km zjechane, 5500 verticala ale tylko 1100 skrętów, dzisiaj było dzidowanie. Niedużo ale tam na tym krześle to więcej nie da się zrobić. Dzisiaj rządził GS przykrótki. Szedł jak burza, ja tam jakoś starałem mu się dotrzymać kroku, ani razu mnie nie zgubił. Z knajpeczki widoczek Babia Góra w pełnej okazałości. Lexi i ja😉 No i Maras w za długich nartach, ale dawał radę, no fajne ma te Slalomonki, nie wiem czy to nie błąd, że zrobiłem se rundkę. Zajebczaste są. Takie niebieskie. pozdro Pogoda Markowa™ .... petarda zaiste.. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 10 godzin temu, marekbtl napisał: Dzień chyba dobry będzie😀 Mosorny💪 pozdro @marekbtl już po tym zdjęciu widać ciężką fuszerę z ratrakowaniem, stok do jazdy śmigiem przygotowany 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty (edytowane) 11 minut temu, Ratrak napisał: @marekbtl już po tym zdjęciu widać ciężką fuszerę z ratrakowaniem, stok do jazdy śmigiem przygotowany Rano było bardzo bezpiecznie, każdy jechał swoim torem, nie był w stanie go opuścić😉. Następnym razem musisz im pokazać jak się ratrakuje. No chyba umisz😀. pozdro Edytowane 26 Luty przez marekbtl 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Godzinę temu, Ratrak napisał: @marekbtl już po tym zdjęciu widać ciężką fuszerę z ratrakowaniem, stok do jazdy śmigiem przygotowany Grimson miałby problem z dojechaniem do dolnej stacji, dobrze że jest w Italii 😉. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Soszów z wczoraj.. pięknie zjazd wyjaz kolejek brak. Do 10 trasy ideolo potem niebieska z kaszą ale czerwona dalej fajnie trzymała.Udany dzionek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Skrzyczne, można zjechać do samego dołu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Soszów - 1 ☀️😎 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty ach te wiosenne tłumy 😎 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 3 godziny temu, ravick97 napisał: ach te wiosenne tłumy 😎 Gdzie byłeś jak cie nie było "Czarny Baranie" ?.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Luty Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty Czekałem w ukryciu na warun wiosenny 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Stok- Stok Wisła Leki minusik i zapowiada się piękny dzionek ☀️⛷ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Witojcie ze SCYRKU 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Witojcie ze Skrzycznego. Testuję dziś slalomkę Elana, ciekawe o której godzinie zatęsknię do all mountaina. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 26 minut temu, leitner napisał: Witojcie ze Skrzycznego. Testuję dziś slalomkę Elana, ciekawe o której godzinie zatęsknię do all mountaina. Przyjedź na 9:45 do baru na Suchem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Nowa osada z rana niespodziewany przymrozek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi