Narty - skionline.pl
Jump to content

szew137

Recommended Posts

12 minut temu, kordiankw napisał:

Jak nie możesz, B2 to kanapa obok Golgoty na Wierch Pośredni. Na sezonówce możesz jeździć wszędzie w TMR i COS, nie możesz tylko jeździć w BSA. Na jednodniowym możesz jeździć dodatkowo na BSA. Gdy BSA zarządzał TMR, można tam było też jeździć na sezonówce. Dwa lata temu BSA podziękowało TMR.

Wychodzi mój brak wiedzy, nigdy tam nie byłem. Zdawało mi się że to jest BSA, tak to sobie wyobrażałem- 3 ośrodki obok siebie😅. Teraz widzę że to w innej części miasta jest. Dzięki za wyprowadzenie z błędu.

Screenshot_2026-01-10-18-25-10-96_9878825fbf2c08788abc4546c93bd890.jpg

Godzinę temu, kordiankw napisał:

Sprawdziłem karnet jednodniowy na jutro. W COS to 179 zł, a w TMR 181 zł. Jeżeli masz konto w Gopass i stały rabat, to masz tzw cashback, ja mam 4% i cena karnetu jednodniowego wychodzi mnie w TMR około 173 zł. Jeżeli w TMR kupujesz z wyprzedzeniem, to im wcześniej kupisz, to cena jest niższa. W grudniu kupowałem 3 karnety, 1 stycznia czwarty trzydniowe na 1-3 stycznia. Zobacz jak zmieniała się cena, ale i tak wyszło sporo mniej niż przy stałej cenie w COS.

IMG_0212.png

Ty masz może inne ceny z racji swoich przywilejów i ze dużo jeździsz. Ja patrzyłem na ceny na następny dzień na TMR to zawsze to było powyżej 200zl. Mówię o ostatnich wolnych dniach. 

Zasada generalnie jest jedna: wszystko jest zmienne. 🤣

Nie kupuję karnetów z dużym wyprzedzeniem bo warunki w Polsce są tak zmienne że to nie ma sensu.

8 godzin temu, zając napisał:

P.S. Mogliby uprzatnąć też kupę kamieni na górze za stacją żółtej kanapy żeby można przejechać do schroniska bez zdejmowania nart, ale to pewnie nie leży w ich interesie...

Jak to gruzowisko zobaczyłem to pierwsze co mi przyszło do głowy to "k.... nawet tu?".

7 minut temu, MarioJ napisał:

Ty masz może inne ceny z racji swoich przywilejów i ze dużo jeździsz. Ja patrzyłem na ceny na następny dzień na TMR to zawsze to było powyżej 200zl. Mówię o ostatnich wolnych dniach. 

Zasada generalnie jest jedna: wszystko jest zmienne. 🤣

Nie kupuję karnetów z dużym wyprzedzeniem bo warunki w Polsce są tak zmienne że to nie ma sensu.

Mam konto na Gopass, ale cena wyjściowa jest taka sama, czy jedziesz tam pierwszy raz, czy jeździsz codziennie. Ja z tytułu dużych zakupów w TMR, mam po prostu zwrot cashback 4%, ale to dopiero po wykorzystaniu karnetu następnego dnia. Kupowałeś w terminie noworocznym, kiedy cena jest najwyższa. Jednodniowy wtedy mógł tyle kosztować. Tu masz koszyk zakupu karnetu jednodniowego na jutro:

IMG_0214.png

IMG_0215.png