WojtekM Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Dzisiaj ludzi nawet na Stożku trochę było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 3 godziny temu, pawelb91 napisał: 4h w Myślenicach 120zł, a potem narzekają że mało chętnych nawet w weekend 🙃 Chociaż to przecież nie wyznacznik, Kasina droższa a tłum praktycznie przewlekły... No nie powiem, trochę mnie ta informacja zdołowała bo myślałem że parę razy tam wpadnę na wieczorną, ale przy tych cenach to chyba tylko Cieniawa mi zostaje - im jeszcze peron nie odjechał. A tymczasem chyba znalazłem kolejnego kandydata na tegoroczne podium jeśli chodzi o ceny: 2 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 12 minut temu, wolcjusz napisał: No nie powiem, trochę mnie ta informacja zdołowała bo myślałem że parę razy tam wpadnę na wieczorną, ale przy tych cenach to chyba tylko Cieniawa mi zostaje - im jeszcze peron nie odjechał. A tymczasem chyba znalazłem kolejnego kandydata na tegoroczne podium jeśli chodzi o ceny: ile wyciągów obejmuje ten karnet? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 14 minut temu, Jeeb napisał: ile wyciągów obejmuje ten karnet? Chyba tylko Henryk ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 18 minut temu, Jeeb napisał: ile wyciągów obejmuje ten karnet? Dwa wolniutkie krzesła o łącznej długości coś 1000 metrow. Oni jadą chyba na tych klientach hotelu 5 gwiazdkowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 45 minut temu, wolcjusz napisał: No nie powiem, trochę mnie ta informacja zdołowała bo myślałem że parę razy tam wpadnę na wieczorną, ale przy tych cenach to chyba tylko Cieniawa mi zostaje - im jeszcze peron nie odjechał. A tymczasem chyba znalazłem kolejnego kandydata na tegoroczne podium jeśli chodzi o ceny: W Myślenicach poranny 4h -110 zł 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 27 minut temu, yoss napisał: W Myślenicach poranny 4h -110 zł Widzę że zlikwidowali w ogóle karnet pięciogodzinny. Jeszcze chyba w poprzednim sezonie był dostępny właśnie jako poranny, teraz już tylko 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Godzinę temu, wolcjusz napisał: No nie powiem, trochę mnie ta informacja zdołowała bo myślałem że parę razy tam wpadnę na wieczorną, ale przy tych cenach to chyba tylko Cieniawa mi zostaje - im jeszcze peron nie odjechał. Pod wieczorna jazdę w regionie poważnie traktuję tylko 3 stacje: Rytro 16-20 40zł Cieniawę 16-20 40zł Jaworzynę Krynicką 18-21 64zł online - 68zł w kasie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Cze Szybka piłka z rana i Rusin z duszą na ramieniu, bo ferie. Z kumplem, Maras masz pozdro. Qurła najlepszy dzień, słońce, alpejski śnieg i słownie ZERO ludzi. W 3,5h zjechane 35 km wg aplikacji. Na Porche😀. Nie do wiary, głupi to ma szczęście😉. Na starym krześle jak pojechaliśmy na kiełbaskę to o 12.30 był jeszcze sztruks, nikt nie jeździł, ale samochodów na parkingu było trochę. pozdrówki Rano tak 2 h później tak Na starym krześle tak Tatry pico bella pozdro 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 50 minut temu, Jusik2002 napisał: Dwa wolniutkie krzesła o łącznej długości coś 1000 metrow. Oni jadą chyba na tych klientach hotelu 5 gwiazdkowego.. Nie no, łącznie to tam jest około 1800 metrów. Z tym że to drugie krzesło naprawdę rzadko działa, więc biorąc pod uwagę ceny i co się za to dostaje to Henryczek jest chyba najdroższy w Polsce:). Jest drogo, wyciąg jest wolny, ale za to nie ma parkingu;) 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 14 minut temu, tresor napisał: Nie no, łącznie to tam jest około 1800 metrów. 1800m chyba wężykiem po kilku grzańcach 😄 Henryk Ski to inny stan umysłu, słabo dba o stacje, informacje na stronie rzadko kiedy aktualizowane i przekłamane długości = omijać. Byłem tam raz 1 stycznia 2020 gdy działała trasa od szczytu. Karnet 4h był jakoś za 60zł. Więcej się nie pojawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Maras masz pozdro. Dzięki - odpozdrawiam... a swoją drogą jazda w. takim syfie i w samotności to męczarnia - było pojechać na Czarny Groń.. ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 3 godziny temu, pawelb91 napisał: 1800m chyba wężykiem po kilku grzańcach 😄 Henryk Ski to inny stan umysłu, słabo dba o stacje, informacje na stronie rzadko kiedy aktualizowane i przekłamane długości = omijać. Byłem tam raz 1 stycznia 2020 gdy działała trasa od szczytu. Karnet 4h był jakoś za 60zł. Więcej się nie pojawię. Przedziwna ta stacja.Mam w Krynicy sporo znajomych narciarzy,zawodników,GOPRowców,instruktorów,mieszkają tam od dziecka.I gdy pytam o Henryka,wszyscy mówią-"nigdy tam nie byłem,muszę się kiedyś z ciekawości wybrać"...O cenach nie wiedziałem,bo sam jeżdżąc do Krynicy od pół wieku,też tam nie byłem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń (edytowane) 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Pod wieczorna jazdę w regionie poważnie traktuję tylko 3 stacje: Rytro 16-20 40zł Cieniawę 16-20 40zł Jaworzynę Krynicką 18-21 64zł online - 68zł w kasie. Z ciekawości mógłbyś jeszcze zaliczyć,będące w przyzwoitej odległości Regetovkę ,Magurę i Makovicę,którą wreszcie naśnieżyli...... Edytowane 18 Styczeń przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 30 minut temu, lski@interia.pl napisał: Z ciekawości mógłbyś jeszcze zaliczyć,będące w przyzwoitej odległości Regetovkę ,Magurę i Makovicę,którą wreszcie naśnieżyli...... Tak na Słowację chce sie tam wybrać właśnie jakoś niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobrat Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Czy był ktoś Ski Dolinę Brenna (Świniorkę) testować i wie jak tam warunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 8 godzin temu, pawelb91 napisał: Tak na Słowację chce sie tam wybrać właśnie jakoś niedługo. Od 27go będziemy jeździć w Regetovce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 19 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Inwersja na Jaworzynie Krynickiej ma się dobrze... 6.0°C Stacja górna, -8.7°C Stacja dolna. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Soszów z rana pieknie, twardo, gładko, szybko, byl mróz w nocy, na razie ludzi mało, podjazd jest 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Szczyrkowski teraz, na otwartych trasach bardzo dobrze. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń (edytowane) Jaworzyna niedzielna,spore zaskoczenie.Pierwszy dzień ferii małopolskich,niedziela,idealna pogoda ,świetne warunki,a ludzi bardzo skromnie.Do gondoli najwyżej 5 minut,wyciągi na bieżąco.Chyba to efekt CCC -cena czyni cuda... 20250119_105700.mp4 Edytowane 19 Styczeń przez lski@interia.pl 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Dziś warunki w Szczyrkowskim całkiem dobre, kolejki głównie do kanapy na Zbójnicka Kopę i z Soliska na Halę Skrzyczeńską, natomiast Pośredni i Małe Skrzyczne względnie na bieżąco. Niestety miejscami zaczynają się przecierki, między innymi na trasie 7 i przy wysiadaniu z kanapy na Pośredni, na szczęście do ominięcia. Od 11 nastąpił wysyp narciarzy bez umiejętności, przez co ścianki na wszystkich trasach wyglądały jak pole bitwy. Zastanawia mnie jedynie czemu tylu jeżdżących ma alergię na kijki i jeździ trasami niedostosowanymi do ich umiejętności, a później narzeka na wyciągu że wszystkie trasy są trudne i męczące. Skoro tak to może pora zmienić ośrodek? 2 jak zwykle trzymała dobrze do końca, natomiast 3 w tragicznym stanie jak zjeżdżałem ostatni raz. Do tego na tej trasie jeden z takich bezkijkowców wjechał we mnie od tyłu na ściance, na szczęście zarówno ja jak i on w całości. Oby jutro było puściej… 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Tumlin Sport Ski - świętokrzyskie nie umarło. Warunki rano - świetne. Kolejek brak, karnet 3h koszt 80 PLN. Pojeździłem ⛷️💪 500 metrów szczęścia… Wyciąg swoje lata ma ale jest szybki 💪 Góra: W trzy godziny 40 zjazdów 😃 Karczma: I Tik Toczek z „nogi bolo” 😃 v24044gl0000cu6hj87og65rn2qhlst0.mp4 Ósmy dzień sezonu zaliczony 💪 Pozdrawiam marboru 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi