grimson Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 19 minut temu, Jeeb napisał: jaja sobie robisz bo robię sobie jaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń (edytowane) 21 minut temu, Jeeb napisał: jaja sobie robisz Też mam taką nadzieję, że to tylko takie poczucie humoru... Edytowane 8 Styczeń przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń (edytowane) 48 minut temu, przemo_narciarz napisał: U Mario zwykle pierwsza porada gratis:) a druga porada to zjebka 🙂 @grimson napisz lepiej kiedy to dokładnie w te valdisole jedziesz Edytowane 8 Styczeń przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2 godziny temu, marionen napisał: Cześć. Ostatnio marzył mi się taki warun a musiałem przez 10 dni walczyć ze słońcem, dobrze że chociaż mróz trzymał cały czas... Ale to jest stok koło domu, nie w gościach😉. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 31 minut temu, Jeeb napisał: a druga porada to zjebka 🙂 @grimson napisz lepiej kiedy to dokładnie w te valdisole jedziesz I czy masz miejsce wolne 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 37 minut temu, marekbtl napisał: Ale to jest stok koło domu, nie w gościach😉. pozdro kilometry i czas to sprawa drugorzędna jest. Jak byłem spragniony to potrafiłem jechać 800 km w jedną stronę na jeden dzień i nie był to jednorazowy wybryk...😉. przyznaję jednak uczciwie, że co raz rzadziej tak się dzieje, chyba się wypaliłem. 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń Godzinę temu, Jeeb napisał: a druga porada to zjebka ja jestem bardzo tolerancyjny, wyrozumiały - przeważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Czarna Góra dzień drugi. Ciepłej niż wczoraj, na plusie. Widok z Luxtorpedy na dół i górę czarnej trasy A. Ze szczytu na czerwona B 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra dzień drugi. Ciepłej niż wczoraj, na plusie. Widok z Luxtorpedy na dół i górę czarnej trasy A. Ze szczytu na czerwona B warun sztos, zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 12 godzin temu, Jeeb napisał: a druga porada to zjebka 🙂 @grimson napisz lepiej kiedy to dokładnie w te valdisole jedziesz dam znać na dzień przed wyjazdem, żeby nie zapeszać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń W Nowym Sączu +12 st. aktualnie, topi się nawet błoto. Standard zimowy w ostatnich latach... Od soboty ma być lepiej i może coś pośnieżą w okolicy. Ale długo zimowa pogoda chyba się nie utrzyma... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 10 minut temu, pawelb91 napisał: W Nowym Sączu +12 st. aktualnie, topi się nawet błoto. Standard zimowy w ostatnich latach... Od soboty ma być lepiej i może coś pośnieżą w okolicy. Ale długo zimowa pogoda chyba się nie utrzyma... Na zawodach MPP w Krynicy też podobno bardzo trudne warunki. Zrezygnowano z rozgrywania drugich przejazdów giganta; wystartowano najpierw juniorów i juniorki młodszr, a dopiero potem młodzików i młodziczki. Ahh... cudowną jesień mamy tej zimy... powoli przyzwyczajam się do myśli, że prawdziwa zimę, jaką pamiętam sprzed lat, będzie trzeba traktować w kategorii anomalii, która może raz na jakiś czas jeszcze się będzie w przyszłości przydarzać... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 22 godziny temu, marionen napisał: Ja pana Tabaszewskiego dobrze nie znam, miałem jednak okazję Go poznać i kilka razy rozmawiać. Wrażenia z tych rozmów bardzo pozytywne. Na stoku u Niego byłem kilka razy, przeważnie na początku marca i tylko przy okazji zawodów narciarskich, przygotowanie stoku zawsze było ok a Pan Tabaszewski służył pomocą, Jego skuter i On pomagał (bezpłatnie) w organizacji zawodów i ułatwiał jak mógł w sprawnym przeprowadzeniu zawodów, do tego prawie zawsze mogliśmy liczyć przy tej okazji na tańsze (sporo) karnety. Na pobliskiej Arenie nigdy nie jeździłem i porównania nie mam, zwłaszcza jak biznesowo oba ośrodki sobie radzą. Mnie się wydaje, że po prostu problemy mają małe stacje - takie rodzinne (w sensie prowadzenia przez rodzinę). Pan Pruski na Stożku też kiedyś był najlepszy w Wiśle, ale te czasy minęły, a klient się zrobił wygodny: podjazd, parking, knajpa, wypasione krzesło i takie tam. Ale ja pamiętam, jak setki osób szły pieszo na Stożek z parkingów 500-1000 m w górę. To się naprawdę działo! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Stożek z parkingów 500-1000 m w górę. Maciek, ale to se ne vrati. Świat się zmienił. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Teraz, marekbtl napisał: Maciek, ale to se ne vrati. Świat się zmienił. pozdro Niestety muszę przyznać rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń (edytowane) Czarna Góra dzisiaj. Wczoraj lekki mróz i spory opad świeżego śniegu, dzisiaj temperatura od rana na plusie, na parkingu pod Luxem woda, ale trasy, w szczególności czarna A i czerwone C i D trzymały bardzo dobrze do momentu gdy schodziłem czyli ok. 13.00. Frekwencja jeszcze niższa niż wczoraj, na Żmii zajęte co 7-8 krzesło, na Luxtorpedzie jazda na okrągło. Wczoraj skończył mi się karnet kupiony w przedsprzedaży: 6 dowolnych dni (jeden dzień obejmujący także jazdę nocną koszt ok. 90zł) dzisiaj doładowanie przez internet : 4 h - 118zł. Od jutra w Siennej ochłodzenie, tak że zapowiada się niezły ostatni tydzień przed feriami. Zdjęcia poniżej ze Żmiji z ok. 12.00 , z Luxa z ok 13.00. Widok ze Żmii na czerwoną C Góra Żmii widok na Czarną Górę i początek czerwonej B Czerwona D Czerwona C Czarna A Góra Luxtorpedy i czerwona B Edytowane 9 Styczeń przez ZdolnyŚlązak 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra dzisiaj. Wczoraj lekki mróz i spory opad świeżego śniegu, dzisiaj temperatura od rana na plusie, na parkingu pod Luxem woda, ale trasy, w szczególności czarna A i czerwone C i D trzymały bardzo dobrze do momentu gdy schodziłem czyli ok. 13.00. Frekwencja jeszcze niższa niż wczoraj, na Żmii zajęte co 7-8 krzesło, na Luxtorpedzie jazda na okrągło. Wczoraj skończył mi się karnet kupiony w przedsprzedaży: 6 dowolnych dni (jeden dzień obejmujący także jazdę nocną koszt ok. 90zł) dzisiaj doładowanie przez internet : 4 h - 118zł. Od jutra w Siennej ochłodzenie, tak że zapowiada się niezły ostatni tydzień przed feriami. Zdjęcia poniżej ze Żmiji z ok. 12.00 , z Luxa z ok 13.00. Widok ze Żmii na czerwoną C Góra Żmii widok na Czarną Górę i początek czerwonej B Czerwona D Czerwona C Czarna A Góra Luxtorpedy i czerwona B Nogi bolo? przy takiej niskiej frekwencji i jeździe na okrągło nie może być innej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wp Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Miło przeczytać , że kiedyś coś mi wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń Godzinę temu, grimson napisał: Nogi bolo? przy takiej niskiej frekwencji i jeździe na okrągło nie może być innej opcji. Kąpiel w basenie termalnym Wojciech w pobliskim Lądku czyni cuda😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 5 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Mnie się wydaje, że po prostu problemy mają małe stacje - takie rodzinne (w sensie prowadzenia przez rodzinę). Pan Pruski na Stożku też kiedyś był najlepszy w Wiśle, ale te czasy minęły, a klient się zrobił wygodny: podjazd, parking, knajpa, wypasione krzesło i takie tam. Ale ja pamiętam, jak setki osób szły pieszo na Stożek z parkingów 500-1000 m w górę. To się naprawdę działo! 4 godziny temu, marekbtl napisał: Maciek, ale to se ne vrati. Świat się zmienił. pozdro 4 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Niestety muszę przyznać rację. Ja se ne vrati jak do kolejki na Kasprowy z parkingu trzeba tupać było ... W tym roku jeszcze nie byłem to nie wiem, ale pewnie tak samo ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 23 godziny temu, marionen napisał: kilometry i czas to sprawa drugorzędna jest. Jak byłem spragniony to potrafiłem jechać 800 km w jedną stronę na jeden dzień i nie był to jednorazowy wybryk...😉. przyznaję jednak uczciwie, że co raz rzadziej tak się dzieje, chyba się wypaliłem. Mam podobnie. Starość panie. Człek wygodny. Kalkuluje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 11 godzin temu, sstar napisał: Mam podobnie. Starość panie. Człek wygodny. Kalkuluje. A ja jeżdżę w różne miejsca coraz chętniej. Po 50-tce mi chęć wróciła. I nie mam na myśli mocnego alkoholu. Coraz chętniej też biorę się za skitury (zeszły sezon do d...) oraz jazdę freeride (poza trasą). Nie przeszkadzają mi miejsca, gdzie trzeba podejść i takie tam. Za to trudno mi namówić młodszych na to samo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń (edytowane) Jaworzyna Krynicka dzisiaj.Lało,zamarzło,sypie i wieje 25m/s.Jeżdzę na trójce od 7 30 do 9 30,pod butem bardzo OK,gdy zjeżdżam,chodzi krzesło na 6 a ludzie w niewielkiej ilości czekają na otwarcie gondoli,bo obiecali,że puszczą,gdy tylko wiatr ustanie... Edytowane 10 Styczeń przez lski@interia.pl 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Pilsko z rana.. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Mi też dzisiaj z rana udało się trochę pokręcić w samotności w Wiśle na Skolnity.Bez przetarć, bardzo dobre warunki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi