yoss Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 24 minuty temu, Chrumcia napisał: Kasina jutro o 18, podali na FB właśnie.. . Chyba się wybiore😁😁😁😁 Ja wbijam w piątek rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 W piątek ruszają siglany i złoty groń a od soboty nowa osada i zagroń. Tyle narazie. Szykować sprzęt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 W piątek startuje Zieleniec 😀 godz. od 9 do 16 kanapa Gryglówka G1 i talerzyk G2 godz. od 9 do 16 kanapa Mieszko M1 i talerzyk M2 od soboty godz. 9 do 21 dochodzą jeszcze Nartorama i oba Winterpole . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Najmłodsza stacja narciarska Dolnośląska (otwarta w 2014r) w Przygórzu (góry Sowie) startuje od niedzieli o 9.30 trasy dla początkujących i rodzin z dziećmi... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Kasina jutro o 18, podali na FB właśnie.. . Chyba się wybiore😁😁😁😁 Ja na pewno, najbliżej, tylko 60 km. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Słotwiny w dzień dzielnie po 6 os. pakowali, teraz widzę że po 3 os. Kolejka długa jak na wieczorne szusowanie ale za to na stoku luźniej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 1 godzinę temu, pawelb91 napisał: Słotwiny w dzień dzielnie po 6 os. pakowali, teraz widzę że po 3 os ..w południe ludzi chyba nawet więcej niż w niedziele, tłoczyli się do kanapy niczym bydełko do szopki - aż się prosiło kolędy puścić przez głośniki - w pewnym momencie obsługa zatrzymała nawet kanapę i powiedzieli ze nie puszcza dopóki ludzie nie zaczną trzymać dystansu itd.. przyjechała policja i straż miejska ..trochę na pokaz bo niezbyt sami wiedzieli co robić - ale poskutkowało.. Przyjechałem na dwa dni ale "powalczyłem" trzy godziny, potem przeczekałem dwie (najgorszego tłoku) zjechałem jeszcze parę razy i odpaliłem do domu - myślę ze jutro będzie jeszcze więcej ludzi. Ale pogoda cudna ..fakt 🙂 8 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 2 minuty temu, Lexi napisał: ..w południe ludzi chyba nawet więcej niż w niedziele, tłoczyli się do kanapy niczym bydełko do szopki - aż się prosiło kolędy puścić przez głośniki U mnie na osiedlu ktoś puszczał w lipcu z okna... Myślałem o tym czy się nie wybrać dzisiaj... ale jednak dobrze że nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: ..w południe ludzi chyba nawet więcej niż w niedziele, tłoczyli się do kanapy niczym bydełko do szopki To jest taki ogólny fenomen, że narciarze jako jedyni nie wiedzą chyba, co znaczy stanie w kolejce. Klienci w sklepie, urzędzie, czy do jakiejkolwiek kolejki linowej latem, ustawiają się pojedynczo, jeden za drugim. Narciarze natomiast, nawet stojąc na długich nartach, potrafią "upchnąć" się w każdy wolny centymetr, a kolejka rozrasta się wszerz proporcjonalnie do jej długości. Edytowane 2 Grudzień 2020 przez koliber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Od soboty rusza Białka !⛷️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 (edytowane) Jurgów tez rusza w sobotę o 9:00 👍 http://www.jurgowski.pl/aktualnosci/ Edytowane 3 Grudzień 2020 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Soszów rusza 4 grudnia o 17:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 (edytowane) . Edytowane 3 Grudzień 2020 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiasz7777 Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 (edytowane) Solisko w Korbielowie rusza w sobotę 5.12 Wyciąg krzesełkowy będzie czynny w weekend 5-6.12. Skipassy taniej 15% procent https://korbielow.net/index.php?id=906 Edytowane 3 Grudzień 2020 przez tobiasz7777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Od przyszłego piątku startuje CZARNA GÓRA, Stronie Śląskie https://www.facebook.com/CzarnaGoraResort/photos/a.153654348019740/3665861686798971/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Od jutra startuje Stacja Kazimierz. http://stacjakazimierz.pl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 @moruniek Kazimierz wystartował dzisiaj Zapraszam wszystkich na relację z mojego pierwszego dnia na nartach 2020/21 w PL. Wpis na blogu, pod poniższym linkiem: Start sezonu 2020 w Stacji Narciarskiej Kazimierz - Nogi bolo - skionline.pl - forum narciarskie Jak było w szybkim skrócie? Świetnie! @1mirinda Marek może chyba potwierdzić, bo widziałem, że też był tylko wcześniej Pozdro marboru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mirinda Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Warunki wczoraj w Kazimierzu były bardzo dobre, ludzi do godziny 18 było jak na środek tygodnia sporo, ruch płynny dosłownie tylko kilka razy tworzyła się mini kolejka, ale to do momentu odpalenia drugiego orczyka 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Witam. Nowa Osada w Wiśle rusza 05.12.2020 😀. Podzielę się wrażeniami w niedzielę wieczorem. Jestem ciekaw jak sobie poradził serwis z moimi Hammerami... Z pozdrowieniami: Wariat jazdy techniką Telemark. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Słowo się rzekło, Kasina z rana. Parę razy na slalomkach i zmiana na kundelki. Plus 7 stopni Mało ludzi, dystansu pilnują, na krześle max 4/6. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Słotwiny dziś rano.Miękko,ciepło i do 9 30 pusto.Potem już kolejka,nic dziwnego,skoro zamiast ujeżdżać FiS czy Bieńkulę ,przyjechała na tę łąkę Szkoła Mistrzostwa Sportowego -ze Szczyrku... 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Szkoła Mistrzostwa Sportowego -ze Szczyrku... ..w środę tez byli chyba - w każdym razie jakaś szkółka w busie tak opisanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Azoty, oh Arena, wyrosła na centrum polskiego narciarstwa! I ludzi mnóstwo, i zainteresowanie mediów, polityków, sportowców... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Czarna Góra dzisiaj, trochę na minusie wyżej, wiało. Sztruks utrzymywał się cały dzień 🤮 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Dzisiejszy start pierwszego ośrodka narciarskiego w świętokrzyskim - Szwajcarii Bałtowskiej...nie mogło mnie tam nie być Byliśmy oczywiście we dwoje z Paulą 9 dzień na nartach w sezonie zaliczony! Zapraszam do krótkiej relacji na moim blogu, pod linkiem: Świętokrzyska Szwajcaria start! - Nogi bolo - skionline.pl - forum narciarskie Ojjj było niebezpiecznie COVIDowo 😮 Pozdrawiam marboru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi