tankowiec Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 14 godzin temu, surfing napisał: 27.02.2023 wszyscy dośnieżają, oprócz SMR Szczyrk, TMR nawet na Hali Skrzyczeńskiej nie odpalił armatek. Na Hali Skrzyczeńskiej zawsze brakuje śniegu, a tam gdzie powinny być depozyty śniegu schowano armatki. Ferie się skończyły to wyjebongo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 6 godzin temu, marcinn napisał: Dziś trening 2 godzinny GS przed pracą. Równo,twardo,szybko Faturka już padła na amen amentum? Czy myślisz, że może jeszcze będą reanimować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 Dzikowiec kręci dolną połowę stoku do 05.03 w następujących dniach/godzinach: - poniedziałek - wtorek - 9-16 oraz 18-21 - środa-piątek - 14-16 oraz 18-21 - najbliższy weekend - 9-16 oraz 18-21 Rymarz kręci tylko sobota-niedziela, 10-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 3 godziny temu, Cappo napisał: Dziś od rana mróz, coś tam leci z nieba ale bardzo delikatnie, weekend się skończył więc ludzi mało, do luxtorpedy i żmiji na bieżąco. Warunki na trasach bardzo dobre, jedynie na C w miejscu gdzie były tyczki to mocno lodowo. Żal było dziś wyjeżdżać. Na niebie czasem coś rozjaśniało. Nie żadne na bieżąco*, tylko buła ludu przy luxie. Oczyiwście nie taka jak w ferie, ale ludzi nieporównywalnie więcej niż jak byłem w grudniu. Warunki średnie. Ogólnie jest ok, ale stok słabo przygotowany. Trochę betonu, trochę świeżego z armatek i dużo nerówności, niebezpieczne warunki by cisnąć na maksa.. Na "A" na górze wywainy śnieg i drobne przetarcia i mnierały, niżej lepiej. Na Żmiji nie jeździłem bo zimno jakoś było, mimo że nominalnie tylko -2. Silny wiatr od dołu trochę spowalniał jazdę. *- na bieżąco to jest, jak pod krzeslem nie ma nikogo, a nie jak stoi 50-100 osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 27 minut temu, Spiochu napisał: na bieżąco Ja dopuszczam max 2-3 kanapy, które musze przepuścić, żeby było 'na bieżąco'. Do ośrodków, gdzie muszę czekać 5 minut i więcej, nie jeżdżę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2023 Sobota - Suche Ski, po 16:00. Doliczyliśmy się 36 osób na stoku i krześle .. warunki dobre. Tłok ;). Swoim dałem odpocząć bo doszłoby 25% ruchu ... poza uśmieszkiem - jest źle. I tyle na temat. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 (edytowane) 4 godziny temu, WojtekM napisał: Ja dopuszczam max 2-3 kanapy, które musze przepuścić, żeby było 'na bieżąco'. Do ośrodków, gdzie muszę czekać 5 minut i więcej, nie jeżdżę. W większych ośrodkach załatwiasz to logistyka znaczy umiejętna zmiana kanapy…. I trasy zarazem. Edytowane 28 Luty 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 9 godzin temu, Spiochu napisał: Nie żadne na bieżąco*, tylko buła ludu przy luxie. Oczyiwście nie taka jak w ferie, ale ludzi nieporównywalnie więcej niż jak byłem w grudniu. Warunki średnie. Ogólnie jest ok, ale stok słabo przygotowany. Trochę betonu, trochę świeżego z armatek i dużo nerówności, niebezpieczne warunki by cisnąć na maksa.. Na "A" na górze wywainy śnieg i drobne przetarcia i mnierały, niżej lepiej. Na Żmiji nie jeździłem bo zimno jakoś było, mimo że nominalnie tylko -2. Silny wiatr od dołu trochę spowalniał jazdę. *- na bieżąco to jest, jak pod krzeslem nie ma nikogo, a nie jak stoi 50-100 osób. Do odbicia skipassu nigdy nie stałem, a później to może 4-5 kanap i wsiadałem, dla mnie to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 16 godzin temu, marekbtl napisał: Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Po dwóch dniach na Jaworzynie, dzisiaj trzeba wykorzystać karnet zakupiony od forumowicza (dzięki 🙂) mifilm, Ślitwiny Arena teraz , mrozik -5C, słonecznie, trasy zmrożone , rowniutenkie: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Kasina. Jakby luksusowo 😎 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Ślitwiny Arena teraz , mrozik -5C, słonecznie, trasy zmrożone , rowniutenkie: Jutro chyba będę na sąsiednich Słotwinach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Jaworzyna Krynicka podaje: "Dziś odbywa się ostatnia Jazda Nocna w tym sezonie." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Czarny Groń dziś - wreszcie można odetchnąć po feriach.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 BSA z rana. Bajka, brak słów A teraz z przed minuty SMR i COS z trochę innej perspektywy. Komentarz zbędny... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Kasprowy online, cudowny dzień 👌 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 W Kasinie przytrafiła się Mantra 102 w długości 184. Polecam tego użytkownika 😁 W sypkim wiadomo - bajka. Ale na twardym jestem mega pozytywnie zaskoczony - trzyma, jak na tę klasę, wzorowo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 (edytowane) 15 minut temu, yoss napisał: W Kasinie przytrafiła się Mantra 102 w długości 184. Polecam tego użytkownika 😁 W sypkim wiadomo - bajka. Ale na twardym jestem mega pozytywnie zaskoczony - trzyma, jak na tę klasę, wzorowo. Potężnie wyglądają.. Jak warunki dzisiaj? Edytowane 28 Luty 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 16 minut temu, yoss napisał: W Kasinie przytrafiła się Mantra 102 w długości 184. Polecam tego użytkownika 😁 W sypkim wiadomo - bajka. Ale na twardym jestem mega pozytywnie zaskoczony - trzyma, jak na tę klasę, wzorowo. Użytkuję Mantrę z 2010 o szerokości 96 i długości 177, full camber. Fajna ale będę szukać czegoś nowszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 19 minut temu, Lexi napisał: Potężnie wyglądają.. Jak warunki dzisiaj? Rewelacja. Niedużo ludzi, u góry trochę sypko, środek twardy, dół miększy. Pod wyciągiem 3/4 bardzo twarde. 20 zjazdów w 3 godziny z kawałkiem i wracam do roboty 🥺 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 6 minut temu, yoss napisał: Rewelacja. Niedużo ludzi, u góry trochę sypko, środek twardy, dół miększy. Pod wyciągiem 3/4 bardzo twarde. 20 zjazdów w 3 godziny z kawałkiem i wracam do roboty 🥺 To się cieszę, bo właśnie wziąłem dzień urlopu i zamierzam się tam jutro pojawić 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 1 minutę temu, wolcjusz napisał: To się cieszę, bo właśnie wziąłem dzień urlopu i zamierzam się tam jutro pojawić 🙂 Zaglądnij do wypożyczalni. Mantry są podobno szefa, ale pozwala czasem wypożyczyć. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 5 minut temu, yoss napisał: Zaglądnij do wypożyczalni. Mantry są podobno szefa, ale pozwala czasem wypożyczyć. 😉 Może jak już wiosna przyjdzie i wszystko zacznie płynąć. Na bardziej twarde warunki 102 mm pod butem to raczej mocny overkill, a tak się składa że mam w quiverze "just the right tool for the job" 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 (edytowane) 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Jutro chyba będę na sąsiednich Słotwinach. Przyjedź na Jaworzynę ranną,będzie WZF... Edytowane 28 Luty 2023 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 2 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Przyjedź na Jaworzynę ranną,będzie WZF... Miałem jutro jechać na Jaworzynę, ale akurat wczoraj jak byłem w serwisie i czekałem na swoje narty, to pojawił się pan z dużą dziurą ślizgu (taką na wklejkę) w całkiem fajnych nartach, podobno właśnie na Jaworzynie zrobioną. Z tego co mówił (i po tym jak wyglądały narty) to obecne warunki szału nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi