lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2024 13 godzin temu, Andrzej4 napisał: A jak wygląda dojazd do tej stacji? Bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2024 3 godziny temu, zslawek napisał: Dzisiaj od rana padał deszcz więc na stok docieramy na 11. Na parkingu pusto. Po 12 przestaje padać. Pojawią się coraz gęściejsza mgła którą mocno ogranicza kontrast. Śnieg mokry ciężki, mokry ale trzymający. Pojeżdzone 3,5h. Czy to tajemnica gdzie jeździsz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2024 13 minut temu, marionen napisał: Czy to tajemnica gdzie jeździsz... Ferie są, co się dziwisz😀. Taka miejscówka to skarb. Uchylę rąbka tajemnicy, bo to moje rodzime tereny (prawie). Złoty Groń - Istebna. Nie mylić z sąsiednim stokiem Zagroń😉. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 1 godzinę temu, marekbtl napisał: Ferie są, co się dziwisz😀. Taka miejscówka to skarb. Uchylę rąbka tajemnicy, bo to moje rodzime tereny (prawie). Złoty Groń - Istebna. Nie mylić z sąsiednim stokiem Zagroń😉. pozdro Znam tylko Czarny Groń. Był tam kiedyś rozgrywany Puchar Andrychowa jeśli dobrze pamiętam. I jakiś dziwny dojazd chyba był. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 4 godziny temu, marionen napisał: jakiś dziwny dojazd chyba był. Dalej taki jest - busy dowożą narciarzy z parkingów pod ON.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Styczeń 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 7 godzin temu, marionen napisał: Czy to tajemnica gdzie jeździsz... Przynajmniej @zslawek jest konsekwentny, już drugi raz nie chce nam powiedzieć gdzie jeździ 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 Wisla- cieńków Warunki z rana b.dobre Ale już teraz ludzi sporo, sporo za dużo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 4 godziny temu, Lexi napisał: Dalej taki jest - busy dowożą narciarzy z parkingów pod ON.. busy ? ja jechałem czymś co przypomina więźniarkę lub coś do wożenia bydła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 (edytowane) 22 minuty temu, Krakus81 napisał: busy ? ja jechałem czymś co przypomina więźniarkę lub coś do wożenia bydła Każdemu według zasług.. A tak na serio to zależy jak trafisz... te większe autobusiki są OK Edytowane 19 Styczeń 2024 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 5 minut temu, Lexi napisał: Każdemu według zasług.. A tak na serio to zależy jak trafisz... te większe autobusiki są OK Ja wiem, że siano wystaje z buta narciarskiego, ale żeby tak prosto między oczy Na serio. Wiem, widziałem, że coś lepszego też jeździ. Ja tam jednak byłem 2 razy w życiu i za każdym razem jeździłem czym takim co wygląda jak opisałem w poprzednim poście. W XXI w. w stacji narciarskiej jednego z najbogatszych Polaków to zwyczajnie NIE WYPADA. Tym mogą dowozić zaopatrzenie, a nie ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 1 minutę temu, Krakus81 napisał: Tym mogą dowozić zaopatrzenie, a nie ludzi. W ten sposób dyscyplinują pracowników - jak coś ktoś zawali to ma karną dniówkę za kierownicą tego "wozu drabiniastego"...narciarze dostają rykoszetem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2024 Dzisiaj ostatni dzień na Złotym Groniu. Ludzi więcej niż wczoraj ale kolejka na max 1 minuta. Szkółki narciarskie miały zakończenie szkoleń. Stok twardy, zmrożony a po 13 gdzieniegdzie cukrowe odsypy. Dodatkowo Dzisiaj można było testować narty Head z czego skorzystała lepsza połowa testując modele Joy 86mm, super Joy 75 mm i power Joy 70 mm. Najbardziej podpasował model power Joy 70 mm bardzo podobny do obecnie używanych supershape 69 mm.⁹ 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 (edytowane) Tabaszewski z rana, -6, pusto. Bez niespodzianek, no może niebo jest całkiem bezchmurne a nie sądziłem że będzie aż tak ładnie dzisiaj. Edytowane 20 Styczeń 2024 przez wolcjusz 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Testy Volkl: Darmowe testy ponad 60 par nart z najnowszej kolekcji Bar narciarski z ciepłymi napojami Namiot imprezowy Völkl z DJ-em Atrakcje i animacje bezpośrednio na śniegu Wydzieloną strefę relaksu dla narciarzy z leżakami 20 - 21 stycznia (Szklarska Poręba - Szrenica Ski Arena) 27 - 28 stycznia (Białka Tatrzańska - Kotelnica Białczańska) 3 - 4 lutego (Szczyrk - Szczyrk Mountain Resort) 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redster Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 4 godziny temu, grimson napisał: 27 - 28 stycznia (Białka Tatrzańska - Kotelnica Białczańska) 3 - 4 lutego (Szczyrk - Szczyrk Mountain Resort) chyba ciężko będzie ocenić narty w najbardziej zatłoczonych ośrodkach w samym środku ferii 😢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 11 minut temu, Redster napisał: chyba ciężko będzie ocenić narty w najbardziej zatłoczonych ośrodkach w samym środku ferii 😢 W Szklarskiej luzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redster Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 (edytowane) edit. dubel, do usunięcia. Szkoda, że nie ma takiej opcji w edycji... Edytowane 20 Styczeń 2024 przez Redster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redster Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 (edytowane) 32 minuty temu, sstar napisał: W Szklarskiej luzy... Domyślam się... problemem jest dojazd przez całą szerokość Polski 😁 Dlatego cytowałam dwie inne stacje. Edytowane 20 Styczeń 2024 przez Redster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 20 Styczeń 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Czantoria, ludzi sporo trzeba było poczekać kolejce kilka minut, twardo, od 12:00 warunki trudne. Śniegu poza trasami 5cm, odradzam skiturę na szczyt i wyjeżdżanie poza trasę. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 W dniu 19.01.2024 o 11:49, Lexi napisał: Każdemu według zasług.. A tak na serio to zależy jak trafisz... te większe autobusiki są OK Te większe wożą klientów pingwiniego Hotelu SPA położonego niżej a jak miejsca starczy to zabierają tę gorszą klientele z parkingu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 (edytowane) 2 godziny temu, surfing napisał: Czantoria, ludzi sporo trzeba było poczekać kolejce kilka minut, twardo, od 12:00 warunki trudne. Śniegu poza trasami 5cm, odradzam skiturę na szczyt i wyjeżdżanie poza trasę. trzeba nadmienić, że po godz. 12 stok mało sterowny, płaty lodu i odsypy cukrowe (ale do rozjechania), trza było mieć krawędzie i cohones, ale jazda jak zwykle piękna, szło pocisnąć Edytowane 20 Styczeń 2024 przez DMM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Godzinę temu, DMM napisał: trzeba nadmienić, że po godz. 12 stok mało sterowny, płaty lodu i odsypy cukrowe (ale do rozjechania), trza było mieć krawędzie i cohones, ale jazda jak zwykle piękna, szło pocisnąć Oprócz cohones to przede wszystkim trza mieć pusty stok aby pocisnąć, a tu jak widzę chyba był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 W dniu 18.01.2024 o 00:23, WojtekM napisał: Czytam forum, na drugi raz pisz zwyczajnie tutaj. Wówczas test byłby bardzo długi. Dlatego skracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Rytro 20.01.2024 Zapowiadali słońce i mróz i tak było. Ładnie zmrożony stok, bezwietrznie. Bardziej twardo niż ostatnio, czwartkowe lanie wniknęło w stok i zmroziło. Ale lodu nie było, z czasem zdrapana wierzchnia warstwa więc trochę cukru na twardym podkładzie. Ludzi jakoś bardzo dużo nie było ale czasem korkowała się trasa więc warto było zaczekać u góry. Otwarty na górze wyjazd spod chaty i skosem do dotychczasowego stoku, jeszcze poszerzą jak dośnieżą. 4 godziny pojeżdżone, jutro powtórka. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Pozdrowienia z nizin 🤫 Sobotni Kamieńsk: 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi