Jeeb Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 1 godzinę temu, marionen napisał: Los rzucił nas w inne, ostatnio rzadko odwiedzane góry. Gdyby było tu jakieś krzesło to 20 minut spokojnie do wytrzymania a i chwilę można przeznaczyć na kontemplację oraz nacieszyć oko. Chciałoby się być w obu miejscach, zwłaszcza, że warunki śniegowe Kris masz bliskie ideału, więc zazdraszczam. Trochę zdjęć na ocieplenie chłodnych poranków, no bo na krześle chyba już nie utkniesz... Pozdrawiam. Albania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj Godzinę temu, Jeeb napisał: Albania? To nie Albania. ...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj Godzinę temu, marionen napisał: To nie Albania. ...? Czarnogóra ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj Podobno do Chorwacji pociąg zaczął jeździć beezpośredni.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj (edytowane) 6 godzin temu, KrisRR napisał: Czarnogóra ? Jesteś blisko, tylko jedna granica. Jeszcze nie tak dawno, jedno państwo było. Klimatycznie prawie to samo. 5 godzin temu, Lexi napisał: Podobno do Chorwacji pociąg zaczął jeździć beezpośredni.. Tak wiem, jest też połączenie kolejowe z Pragi. Dla mnie dużo lepsze jak z Warszawy. Nad tym czeskim pociągiem nawet się parę razy zastanawialiśmy ale z uwagi na większą grupę wyszedł wyjazd samochodowy. Jesteśmy w Chorwacji... Edytowane 25 Maj przez marionen 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2 godziny temu, marionen napisał: w Chorwacji... piękny kraj, kilka lat temu trochę wędrowaliśmy po Górach Biokovo 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Maj Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj (edytowane) 10 godzin temu, Jeeb napisał: piękny kraj, kilka lat temu trochę wędrowaliśmy po Górach Biokovo Ja się nie p... w tańcu - autem wjechałem na sam szczyt. W drodze powrotnej za dzikimi końmi się bujałem, stary ogier w końcu puścił mnie, klacze delikatnie zepchnąłem z drogi, ale utknąłem za młodym ogierem na początku stawki... tak długo aż nie nadjechały jakieś chłopki małorolne i rozgoniły stado... skąd spytacie, chłopki nie stado, oczywiście z pl. Po górkach i skałkach trochę koło Omisa, a mieszkaliśmy w Po(d)s(t)ranie. Z innej kanadyjskiej bajki, ale autem też pojeżdżone i też różnie bywało na drodze jak widać... Edytowane 26 Maj przez sstar 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Maj Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Ja też szczytowalem🙂 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj (edytowane) Trzeba by w nowy wątku to wrzucić. Może ktoś wrzuci. Krótko. Wioskę Blatten zmiotła lawina kamienno-śniegowa. Problem z lodowcem, rejon Alpy Berneńskie. Wcześniej była ewakuacja. film Edytowane 29 Maj przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj @MarioJ właśnie pisałem w nowym wątku w tym samym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Dzień dziecka zaczynamy pomału na dreptaniu..... jeszcze bez tłumów Biokovi- Makarska poza sezonem Poz. 🙂 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Ile tam siedzisz Marcin?😎🤠 ja do cro, bardzo niedaleko Ciebie ruszam za za 12 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 15 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Ile tam siedzisz Marcin?😎🤠 ja do cro, bardzo niedaleko Ciebie ruszam za za 12 dni:) No to się miniemy My wracamy za tydzień w niedzielę Na razie po głosowaniu oddajemy się przyjemnością☀️🙂 Pozdrawiamy brać forumową 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec W dniu 25.05.2025 o 21:20, Jeeb napisał: piękny kraj, kilka lat temu trochę wędrowaliśmy po Górach Biokovo Widok na Makarską piękny. Okolice Dalmacji Środkowej to moje ulubione i najbardziej znane rejony Chorwacji. Na Sv. Jure oczywiście byliśmy. Generalnie od Omiš do Podgory mamy zwiedzone prawie wszystko. Teraz zaczęliśmy bardziej na północy od Otok Krk. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi