Olgierd Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 (edytowane) 13 minut temu, Jeeb napisał: ze skipasem ? Bez przesady Choć życzyłbym sobie tego. Generalnie jak porównuję koszta do poprzedniego wyjazdu z ABC Holiday do Monclassico (hotel baaardzo słaby, jedzenie dobre, 15min skibusem do Daolasy, jeden skipass na Madonnę rozszerzony, a drugi sama Folga-Marill), to wychodzi bardzo podobnie, a będę (mam nadzieję) niemalże na stoku, ale będę musiał sobie ogarnąć żarcie we własnym zakresie plus dojazd własny (chyba zaleta). Edytowane 28 Wrzesień 2020 przez Olgierd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 5 minut temu, Olgierd napisał: Bez przesady Choć życzyłbym sobie tego. Przypomniało mi się teraz po wpisie @Jeeb , że nieraz można upolować dobre okazje na snowtrex.pl, często mają właśnie noclegi ze skipassem oraz dojazdem własnym. Ja akurat z nimi styczności nigdy nie miałem, ale dużo osób korzysta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 6 minut temu, Olgierd napisał: Bez przesady Choć życzyłbym sobie tego. w tym terminie we Francji dostaniesz łóżko ze skipasem 80 metrów od stoku już za 806 złotych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 (edytowane) 17 minut temu, pawelb91 napisał: że nieraz można upolować dobre okazje na snowtrex.pl, często mają właśnie noclegi ze skipassem oraz dojazdem własnym. Ja akurat z nimi styczności nigdy nie miałem, ale dużo osób korzysta. raz mi się udało w grudniu Tignes za 199 euro od osoby ze skipasem w terminie 9-16 stycznia można też znaleźć nawet w dużych francuskich ośrodkach przyzwoite 6 osobowe apartamenty (z basenem) za 600 euro Edytowane 28 Wrzesień 2020 przez Jeeb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 56 minut temu, Jeeb napisał: raz mi się udało w grudniu Tignes za 199 euro od osoby ze skipasem w terminie 9-16 stycznia można też znaleźć nawet w dużych francuskich ośrodkach przyzwoite 6 osobowe apartamenty (z basenem) za 600 euro Zapisuję i muszę zapamiętać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 (edytowane) 13 godzin temu, pawelb91 napisał: Przypomniało mi się teraz po wpisie @Jeeb , że nieraz można upolować dobre okazje na snowtrex.pl, często mają właśnie noclegi ze skipassem oraz dojazdem własnym. Ja akurat z nimi styczności nigdy nie miałem, ale dużo osób korzysta. Ja wyczytałem niemało złego o snowtrex i innych podobnych firmach. W skrócie ludzie chwalą, że wyjazdy są bardzo udane o ile niczego od firmy nie chcemy. Bo już pomoc organizacyjna w wypadku gdy coś nam nie pasuje lub możliwości anulowania wyjazdu w praktyce wychodzą fatalnie, tzn. użeranie się przy telefonie z supportem, żeby ktoś kiwnął palcem. Przynajmniej jak wszystko sam zorganizuję i coś przy tym zawalę to mam pretencje tylko do siebie. Edytowane 29 Wrzesień 2020 przez Ziemowit 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Ja planuję wyjazd na lodowiec. Rezerwację zrobiłem przez booking.com i nie przejmuję się ewentualnymi ograniczeniami w ruchu lub kiepska pogodą, bo mogę odwołać wyjazd na dwa dni przed przyjazdem bez ponoszenia żadnych kosztów. W dzisiejszych czasach to jedno z lepszych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Godzinę temu, JC napisał: Ja planuję wyjazd na lodowiec. Rezerwację zrobiłem przez booking.com i nie przejmuję się ewentualnymi ograniczeniami w ruchu lub kiepska pogodą, bo mogę odwołać wyjazd na dwa dni przed przyjazdem bez ponoszenia żadnych kosztów. W dzisiejszych czasach to jedno z lepszych rozwiązań. Lepsze rozwiązanie to kontakt z właścicielem. Rezerwacja bez zaliczki i ewentualne bezproblemowe odwołanie. Za inne rzeczy zapłacisz mastercard🙃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Godzinę temu, przemo_narciarz napisał: Lepsze rozwiązanie to kontakt z właścicielem. Rezerwacja bez zaliczki i ewentualne bezproblemowe odwołanie. Za inne rzeczy zapłacisz mastercard🙃 Ale tak masz właśnie na booking.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 16 minut temu, JC napisał: booking.com polecam zainstalować sobie appke bookingu na smartfonie, niektóre objekty są wtedy tańsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Jeeb napisał: polecam zainstalować sobie appke bookingu na smartfonie, niektóre objekty są wtedy tańsze. A ja polecam rezerwacji dokonywać na bookingu przez stronę Skionline. W ten sposób możemy wspierać miejsce, w którym się spotykamy - ceny są takie same jak bezpośrednio na stronie rezerwacyjnej, a @JC ma za takie zadziałanie niewielkie granty, które wspierają portal. Ja tak robię i zachęcam innych do klikania bookingu przez stronę Skionline 🙂👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Jeeb napisał: polecam zainstalować sobie appke bookingu na smartfonie, niektóre objekty są wtedy tańsze. Jeżeli klikniesz na komórce w link do booking.com z mojej strony, to będzie super. Otworzy Ci się strona lub aplikacja, a ja otrzymam drobne wsparcie. 28 minut temu, marboru napisał: A ja polecam rezerwacji dokonywać na bookingu przez stronę Skionline. W ten sposób możemy wspierać miejsce, w którym się spotykamy - ceny są takie same jak bezpośrednio na stronie rezerwacyjnej, a @JC ma za takie zadziałanie niewielkie granty, które wspierają portal. Ja tak robię i zachęcam innych do klikania bookingu przez stronę Skionline 🙂👍 Mariusz bardzo dziękuję! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 59 minut temu, marboru napisał: A ja polecam rezerwacji dokonywać na bookingu przez stronę Skionline. W ten sposób możemy wspierać miejsce, w którym się spotykamy - ceny są takie same jak bezpośrednio na stronie rezerwacyjnej, a @JC ma za takie zadziałanie niewielkie granty, które wspierają portal. Ja tak robię i zachęcam innych do klikania bookingu przez stronę Skionline 🙂👍 Dużo rezerwuję z bookingu i ciągle zapominam,że można przez stronę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 15 godzin temu, JC napisał: Otworzy Ci się strona lub aplikacja, a ja otrzymam drobne wsparcie. oczywiście jak najbardziej będę o tym pamiętał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 (edytowane) W dniu 26.09.2020 o 14:34, pawelb91 napisał: Pierwsze śliwki robaczywki W Tatrach zostaje trzeci śnieg, może tam też? Śnieg po pierwszym późno wrześniowym całkiem solidnym moim zdaniem ataku zimy już zdążył spłynąć, przynajmniej do wysokości 2300m n.p.m. nie jest biało. Jednak w najbliższy Weekend wg. prognoz szykuje się kolejny równie solidny lub nawet nieco większy atak zimy. Zobaczymy, trochę mam stracha na tych moich letnich jeździć... ale niech się dzieje :) Edytowane 6 Październik 2020 przez Ziemowit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 Obostrzenia w kurortach podczas przerwy świątecznej. Niedługo projekt - Zbliża się zima i procedury bezpieczeństwa na stacjach narciarskich będą jedną z fundamentalnych rzeczy dla Polaków. Na stoku mamy zachowany wielometrowy dystans społeczny, a z maseczkami to powinno być tym bardziej bezpieczne - mówił w programie "Money. To się liczy" Andrzej Gut-Mostowy, wiceminister rozwoju, pracy i technologii. .... https://www.money.pl/gospodarka/obostrzenia-w-kurortach-podczas-przerwy-swiatecznej-niedlugo-projekt-6564537578141825v.html 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 18 minutes ago, moruniek said: Obostrzenia w kurortach podczas przerwy świątecznej. Niedługo projekt - Zbliża się zima i procedury bezpieczeństwa na stacjach narciarskich będą jedną z fundamentalnych rzeczy dla Polaków. Na stoku mamy zachowany wielometrowy dystans społeczny, a z maseczkami to powinno być tym bardziej bezpieczne - mówił w programie "Money. To się liczy" Andrzej Gut-Mostowy, wiceminister rozwoju, pracy i technologii. .... https://www.money.pl/gospodarka/obostrzenia-w-kurortach-podczas-przerwy-swiatecznej-niedlugo-projekt-6564537578141825v.html Rząd już "dla nas" pracuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 Czyli za 2-3 tyg. wstępnie będzie wiadomo czy jest sens nastawiać się na sezon narciarski (przynajmniej w Polsce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 (edytowane) Gdzieś mi mignęła informacja o wywiadzie, z którymś z ministrów, lub viceministrów na temat przygotowywanych wytycznych odnośnie otwarcia ON w Polsce w okresie świąteczno-noworocznym. Przygotowywują jakieś akty prawne. Niestety nie mogę tego znaleźć i zalinkować. Wywiad był chyba z dzisiaj. Edytowane 14 Październik 2020 przez Gerald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 Akurat ten wiceminister ma interesy hotelowo-restauracyjne w Zakopanem,więc będzie dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 3 godziny temu, Plywak napisał: Rząd już "dla nas" pracuje. Czyli do 20.12 bedziemy mieli kilkadziesiąt rożnych, mniej lub bardziej spójnych interpretacji rządowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 3 godziny temu, wojgoc napisał: Czyli do 20.12 bedziemy mieli kilkadziesiąt rożnych, mniej lub bardziej spójnych interpretacji rządowych Należy zaufać politykom. Spokojnej nocy. 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 10 godzin temu, Gerald napisał: Należy zaufać politykom. i niech Opatrzność ma ich w swej opiece, właśnie kraje alpejskie pobiły marcowe rekordy infekcji w ostatnich 24 godzinach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 Godzinę temu, Jeeb napisał: i niech Opatrzność ma ich w swej opiece, Raczej nas...oni sobie nie zrobią krzywdy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 No jak planować? Jak się tak mieszka to sezonówkę się kupuje i się śmiga czy to śnieg czy biało-brązowe błotko. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi